Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pas mažylius atsiranda apgamai?

Norėjau paklausti, gal kas žino kada pas mažylius atsiranda apgamai? Pas mano mažylę jau nuo trečio mėnėsio ant veido, prie akies pastebėjau tamsų taškiuką. Galvojom,kad tai spuogas, bet jis iki šiol nepraėjo schmoll.gif , o dabar mums jau 5 mėn. Ar tai gali būti apgamas ?
Atsakyti
Pas mažąją apgamą ant šlaunytės vidinės pusės pastebėjome jau pirmą savaitę, o ant kitos kojytės - septynių mėnesių unsure.gif
Atsakyti
Šiaip tai ir pas maniškio yra pora apgamėlių,aš čia konsultuojančios pediatrės klausiau dėl to,ir man pasakė,kad apgamų gali turėti ir tik gimę kleckai smile.gif
Atsakyti
Maniškei ant kojytes apgamėlis atsirado kai buvom 6 mėnesiuku.
Atsakyti
aš gimiau jau su apgamu ant šlaunies. augau aš, augo ir jis. dabar apie 1,5 cm. o pas sūnų tik dabar (jau beveik 4 metai) pastebėjau mažiuka ant kaklo smile.gif
Atsakyti
Maniskei taip pat anksti atsirado. Man tai labai grazu, manau jaudintis neverta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gabce @ 2005 11 18, 13:05)
Maniskei taip pat anksti atsirado. Man tai labai grazu, manau jaudintis neverta biggrin.gif

Man irgi gražu. Jei bus nedidelis apgamėlis, tai visai gražu, o jei bus didelis g.gif sad.gif , nes pas musų tetuką, tai apgamų daug doh.gif Todėl ir jaudinuos soske.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilusa @ 2005 11 05, 21:06)
Pas mažąją apgamą ant šlaunytės vidinės pusės pastebėjome jau pirmą savaitę, o ant kitos kojytės - septynių mėnesių unsure.gif

Pas mus irgi pirmas ir kolkas vienintelis apgamelis atsirado pirmaja savaite ant slaunytes vidines puses...
Atsakyti
Sakyčiau, kad tai individualus dalikas: mano vienam sūnui pirmas apgamas atsirado gal 3 metukų, kitam - apie 2 -us, o dukrytei jau pirmą mėnesį, ant kakliuko, man tai labai gražu.
Atsakyti
pirmaji, prie akytes, pastebejau keturiu menesiu, o antra, ant kojytes, apie septinta menesi
Atsakyti
tik dabar pastebejau sia tema,man irgi labai idomu kada atsiranda,nae pas sabo maziu dar nei vienos nepastebejau schmoll.gif
Atsakyti
Mano dukrytei atsiradi antra gyvenimo savaite ant slaunes. smile.gif
Atsakyti