Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

QUOTE(saulesmamyte @ 2006 08 22, 14:02)
ad23 gal jau dantukai pakeliui todel ir viduriuojat? 4u.gif ax.gif

nezinau... atsirado kalnai, bet gydytoja sake, kad cia dar ne dantys...

QUOTE(mazzyla @ 2006 08 22, 16:42)
Jo  turbūt, kad dėl dantukų, nes Mantukas gimes spalio 6 dieną, o pirmasis dantukas išaugo  09.15, o kadangi tarp mūsų vyrukų su Ad23 skirtumas be 2 dienų trys metai, tai visko gali būti. bigsmile.gif
  Mes tai šiandien abiejų reikalus tvarkom ir dėl darželio, nes nuo rugsėjo 1 dienos pradedam, ir aš savo darbe buvau, tai šefienė paprašė, kad nuo rugsėjo vidurio puse etato padirbčiau, nes labai trūksta žmogaus, pagalvojau, kad nėra ko prarasti ir ko gero sutiksiu, vis tiek pipiras bus atskirai.
  Na pagalvojau, padarysiu didelį tortadienį Mantukui. ir man pačiai bus lengviau adaptuotis nei po trijų metų visu kruviu dirbti, per pora savaitėlių gal įsivažiuosiu.
  Kai parėjom namo apsižliumbiau, ko seniai nedariau pirmą kartą pajutau, kaip skaudą širdį, kad būsim daug laiko atskirai, toks jausmas , kad atimti kažkas nori ir esu priversta atiduoti. verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

viskas bus gerai matysi, priprasi ir Mantukas pripras...
Papildyta:
dar man idomu kai kas. Juk musu tema i pabaiga eina... Priplepejom...
Atsakyti
QUOTE(mazzyla @ 2006 08 22, 17:42)
Jo  turbūt, kad dėl dantukų, nes Mantukas gimes spalio 6 dieną, o pirmasis dantukas išaugo  09.15, o kadangi tarp mūsų vyrukų su Ad23 skirtumas be 2 dienų trys metai, tai visko gali būti. bigsmile.gif
  Mes tai šiandien abiejų reikalus tvarkom ir dėl darželio, nes nuo rugsėjo 1 dienos pradedam, ir aš savo darbe buvau, tai šefienė paprašė, kad nuo rugsėjo vidurio puse etato padirbčiau, nes labai trūksta žmogaus, pagalvojau, kad nėra ko prarasti ir ko gero sutiksiu, vis tiek pipiras bus atskirai.
  Na pagalvojau, padarysiu didelį tortadienį Mantukui. ir man pačiai bus lengviau adaptuotis nei po trijų metų visu kruviu dirbti, per pora savaitėlių gal įsivažiuosiu.
  Kai parėjom namo apsižliumbiau, ko seniai nedariau pirmą kartą pajutau, kaip skaudą širdį, kad būsim daug laiko atskirai, toks jausmas , kad atimti kažkas nori ir esu priversta atiduoti. verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Mazzyla nesijaudink taip viskas bus gerai.O man reikes du savo mazius palikti darzelyje ir kai grizom is pokalbio del darzelio,tai vaiksciojau kaip zemes pardavusi verysad.gif Bet nereikia galvoti blogai,juk musu mazyliams ten bus smagu.Daug draugu tures 4u.gif Ismoks bendrauti ir daug visokiu nauju dalyku 4u.gif Nesijaudink,nes Mantukui tas nepatiktu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ad23 @ 2006 08 22, 19:34)
nezinau... atsirado kalnai, bet gydytoja sake, kad cia dar ne dantys...
viskas bus gerai matysi, priprasi ir Mantukas pripras...
Papildyta:b
dar man idomu kai kas. Juk musu tema i pabaiga eina... Priplepejom...

O kai pasibaigs musu tema,tai susikursim nauja ir vel toliau sau plepesim thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesmamyte: 22 rugpjūčio 2006 - 20:23
Na taip kas mus geriau supras, jei ne viena kitą.
Ad23 norėjau paklausti, ar Tu gavai išrašą iš raidos centro, nes dar kartą teko apsižliumbti šiandien. doh.gif doh.gif doh.gif
Kitą savaitę turiu nuvažiuoti į darželio komisiją , kad nustatytų į kokią grupę eis mano mažius ir ten reikia to popieriaus, na ir kaip nujausdama, dėl visko nuvažiavau į savo polikliniką, o ji UAB ir ja tikrai pasitikiu, nes ten mus net registratūroje pažysta, paklausiu apie išraša, kuris prieš mėmesį turėjo būti, iškniso viską ..... ir nėr, nor jie gautus atsakymus iš kart į korteles klijuoja.
O lauke vyras su Mantu ,,ganosi,, , išeinu aš visa cry.gif cry.gif cry.gif , tai jis net užriko vėl???
Nes gal kas pamenat, kaip mes su juo birželį dėl išrašo ko ne mėnesį kovojom?
Nežinau, rytoj eisiu į raidos centrą gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif, nes be to išrašo mūsų į darželį nepriims. NA KAS ČIA PER TVARKA PAS MUS, KAD REIKIA 3 - 5 KARTUS ĮRODYTI, KAD TAVO VAIKAS NEĮGALUS ... doh.gif doh.gif doh.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
cray.gif cray.gif cray.gif :
Atsakyti
Va kaip aš myliu savo SAULUTĘ cray.gif cray.gif cray.gif user posted image
Atsakyti
Mazzyla jus nuostabus console.gif 4u.gif Ir as buvau ne karta susidurus su tokia situacija,kai maziui reikejo daryti ortopediniam batukus.Iki asaru irodinejau,kad jis su negalia cry.gif Registraturoje manes prase parodyti Toniuko negalios pazymejima,o man jo niekas nedave,kai susitvarkiau jo invaliduma.Tai dabar,kai tvarkiausi invaliduma,tai dave ir pazymejima 4u.gif Tik pas mus taip ir gali buti.Tiek to poperizmo,kad jau bloga g.gif Laikykities ir nesinervuok taip mazzyla atsiras tas israsas.Pas mus,tai raidos centras israsus psduoda teveliams tiesiai i rankas 4u.gif
Atsakyti
mazzyla.um dave tik toki israsa raidos centre kiek raida atsilieka, o del invalidumo, tai turim pazymejima is komisijos. O jum kokio israso reikia?Kiek raida kur atsilieka ar kaip? Jus laikykites ir matysi viskas bus gerai. Daug mum reikia ir reikes istverti, bet mes juk stiprios ir kito kelio nera tik stotis, eiti, kovoti ir nenuleisti ranku. Tik nereikia asaru, zinau, kad sunku, kad nerviniesi, bet nieko tuo nepakeisi.Laikykis

o jau nuotraukos grozis, beje galetum daugiau idet savo baltapukio, labai jis grazus ir tu visai nieko tai prasom fotkintis ir rodyt..
Atsakyti
o gal reiktu kur nors kreiptis, koki straipsni parasyt, gal eina k nors pakeist?Nes nesamone cia tyciojimqasis is zmoniu... mes irgi norim prasitest invaliduma tai vel visko is aujo reikes nors viska jie turi...
Atsakyti
Sveikutes,

skaiciau, mazzyla, tavo mintis ir taip susigraudinau, kad net asara istrysko verysad.gif Laikykis, tu juk tokia stipri mamyte thumbup.gif Kai sutikau tave su maziumi RC, net pagalvojau is kur pas tave tiek energijos ax.gif
Man rodos, jeigu tavo israso neranda, tai tu gali RC paprasyti dublikato g.gif
Mes irgi tik pirmadieni baigeme viska, o israsa sake mums ateiti pasiimti pacioms. siaip jau tai as stengiuosi visu mazyles dokumetu kopijas pasidaryti, nes amziais kam nors ko nors prireikia g.gif
O del darzelio irgi taip stipriai nesigrauzk, juk pati supranti, kad bendravimas su bendraamziais tavo Mantukui taip pat labai svarbus ax.gif

ad23, bandziau atsiusti tau nuotrauka el.pastu, bet kazkodel nepriima tavo dezute g.gif teks turbut man paciai atsisest ir ismokti ikelti nuotrauka blush2.gif
Atsakyti
Viskas tvarkoj, jau turim išrašą, padarė dublikatą, nereikėjo gun_rifle.gif gun_rifle.gif gun_rifle.gif tipo pas juos užregistruota jog išsiūsta, o ten negavo ir kaltų kaip ir nėr, na kaip visada...
Viskas nebežliumbiu dabar, jau viskas ok, tai čia kartais tokios nesamonės ir stipriausia žmogų pribaigtų.
Pastebėjom , jog Mantuko plaukučiai po truputi pradeda tamsėti sad.gif .
O mes laiptais patys pradedam lipti clap.gif clap.gif clap.gif .
Atsakyti
QUOTE(mazzyla @ 2006 08 23, 12:39)
Viskas tvarkoj, jau turim išrašą, padarė dublikatą, nereikėjo gun_rifle.gif  gun_rifle.gif  gun_rifle.gif tipo pas juos užregistruota jog išsiūsta, o ten negavo ir kaltų kaip ir nėr, na kaip visada...
  Viskas nebežliumbiu dabar, jau viskas ok, tai čia kartais tokios nesamonės ir stipriausia žmogų pribaigtų.
  O mes laiptais patys pradedam lipti clap.gif  clap.gif  clap.gif .

Na ir puiku 4u.gif

Bandau dar syki ikelti savo mazyles sypsenele ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mazzyla @ 2006 08 23, 12:39)
Viskas tvarkoj, jau turim išrašą, padarė dublikatą, nereikėjo gun_rifle.gif  gun_rifle.gif  gun_rifle.gif tipo pas juos užregistruota jog išsiūsta, o ten negavo ir kaltų kaip ir nėr, na kaip visada...
  O mes laiptais patys pradedam lipti clap.gif  clap.gif  clap.gif .

na va matai susitvarke viskas, as ziopla ta israsa taip nukisau, kad neberasndu... doh.gif doh.gif doh.gif cia tie visi kraustymaisi ant nosies, tai nieko nebezinau..

butybe, as kaip tik pratreyniau laiskus ir norejau sakyt va siusk, o pasirodo tu pati idejai. Na bet jau sypsenos dydis tai nerealus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Butybe kokia grazi mergyte 4u.gif Tikras angeliukas thumbup.gif Ir kaip tos ligonines sesutes arba gydytojos gali sakyti mamai,kad ji paliktu tokius grazius ir meilius saules vaikucius?Kaip buvo siulyta man!Dabar nezinau ka padaryciau jeigu isgirsciau toki pasiulyma doh.gif
Dziaugiuosi mazzyla,kad jums viskas susitvarke.Mes turim buti stiprios del savo maziu wub.gif
Sutinku su tavim ad23,kad reitu parasyti straipsni,nes kuo toliau tuo baisiau darosi doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesmamyte: 23 rugpjūčio 2006 - 13:29