Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

QUOTE(saulesmamyte @ 2006 08 25, 18:16)
Saunuole ad23 as tikrai filmuociausi,bet ne visi zino apie musu problemyte ir nenoriu,kad suzinotu,nes bijau pasmerkimo verysad.gif As sutinku,kad cia didziausia nesamone su dokumentu tvarkymais ir invalidumu verysad.gif As visada esu priversta nesiotis vaiko invaliduma,kad jeigu reiketu irodyti,kad jis invalidas doh.gif  verysad.gif Jau tikrai bloga nuo tokiu kvailu istatymu verysad.gif

tik mastau kuo mes skusimes?Mus skriaudzia, bet nelepina ir kitu... Reikia kokio nors konkretaus atvejo, reikia daug ko... o to ko mum reikia negausim, vistiek turesim vis prasitesinet tuos invalidumus ir turesim ta pati ka ir turim....

QUOTE(Butybė @ 2006 08 25, 18:33)
tu tikrai sauni  thumbup.gif

labai noriu pasidziaugti savo mazaja  ax.gif Gretute jau bando valgyti pati  lotuliukas.gif  ji su tokiu uzsidegimu paima sauksteli i rankyte taiko i burna, kad net smagu darosi  lotuliukas.gif  aisku reikia jai padeti "ivairuoti" sauksteli kur reikia, bet ji tokia laiminga  wub.gif  wub.gif  wub.gif

user posted image
o cia dar viena musu sypsenele ax.gif

nieko cia saunaus nematau, tiesiob buvau kiek pikta...

saunuole tavo Gretute ir grazi labai...
Atsakyti
ad23 o gal pasikabeti su kokiu zurnalistu ir jis pasiulytu tema?Jam viska papasakoti ir gal jis padetu?
butybe Gretute labai grazi wub.gif ir tikra saunuole thumbup.gif Niu va jau turiu martele 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ad23 @ 2006 08 25, 18:50)
tik mastau kuo mes skusimes?Mus skriaudzia, bet nelepina ir kitu... Reikia kokio nors konkretaus atvejo, reikia daug ko... o to ko mum reikia negausim, vistiek turesim vis prasitesinet tuos invalidumus ir turesim ta pati ka ir turim....
nieko cia saunaus nematau, tiesiob buvau kiek pikta...

saunuole tavo Gretute ir grazi labai...

dekui 4u.gif

o del kitko noreciau papriestarauti, tyleti tikrai negalima
as jau seniai galvoju apie keleta temu, pirmiausia apie psichologine pagalba seimoms turincioms vaikus su negalia - pirmiausia gimdymo namuose, taip pat apie visuomenes pasirengima priimti neigaliukus auginancias seimas, mamu padeti darbe ir daugeli kitu problemu... Ir tikrai stengsiuosi ka nors daryti ax.gif gal but rezultatas nebus toks kokio tikiuosi (man tai nauja sritis), bet taip elgtis man liepia sirdis...
Atsakyti
QUOTE(Butybė @ 2006 08 25, 20:01)
dekui 4u.gif

as jau seniai galvoju apie keleta temu, pirmiausia apie psichologine pagalba seimoms turincioms vaikus su negalia - pirmiausia gimdymo namuose, taip pat apie visuomenes pasirengima priimti neigaliukus auginancias seimas, mamu padeti darbe ir daugeli kitu problemu... Ir tikrai stengsiuosi ka nors daryti  ax.gif gal but rezultatas nebus toks kokio tikiuosi (man tai nauja sritis), bet taip elgtis man liepia sirdis...

As irgi apie kazka panasaus masciau,bet viena nieko nepadarysiu.Reikia,kad musu susivienytu daugiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesmamyte @ 2006 08 25, 18:57)
ad23 o gal pasikabeti su kokiu zurnalistu ir jis pasiulytu tema?Jam viska papasakoti ir gal jis padetu?
butybe Gretute labai grazi wub.gif ir tikra saunuole thumbup.gif Niu va jau turiu martele 4u.gif  wub.gif

aciu aciu 4u.gif blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Butybė @ 2006 08 25, 20:08)
aciu aciu  4u.gif  blush2.gif

Nera uz ka.Cia siuncia Toniukas Gretutei wub.gif wub.gif wub.gif Atejo prie manes ir liepe paspausti ant sito wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesmamyte @ 2006 08 25, 19:12)
Nera uz ka.Cia siuncia Toniukas Gretutei wub.gif  wub.gif  wub.gif Atejo prie manes ir liepe paspausti ant sito  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Butinai perduosiu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
O cia Toniukui nuo Gretutes wub.gif wub.gif wub.gif
beje siandien vel buvom pasitikrinti ar neataugo akmenukas, ir dekui Dievuliui, viskas gerai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Butybė @ 2006 08 25, 20:15)
Butinai perduosiu  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
O cia Toniukui nuo Gretutes  wub.gif  wub.gif  wub.gif 
beje siandien vel buvom pasitikrinti ar neataugo akmenukas, ir dekui Dievuliui, viskas gerai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Toniukas sake aciu wub.gif Labai dziaugiuosi,kad jums viskas klostosi i gera puse thumbup.gif Taip ir turi buti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesmamyte @ 2006 08 25, 18:57)
butybe Gretute labai grazi wub.gif ir tikra saunuole thumbup.gif Niu va jau turiu martele 4u.gif  wub.gif

ir kuo padetu, vat pagalvoji ar ka nors pakeisi tuo nieko!tik nebent tai kad kam nors pagrasinus spauda ir kas tave mate issigas, o daugiau nieko... verysad.gif ir taip liudna, toks beviltiskumo jausmas... Teleika galvot kaip kazkda man mazzyla sake, ka galiu padaryt dabar ka galiu padaryt del savo mazylio...
Papildyta:
QUOTE(Butybė @ 2006 08 25, 19:01)
dekui 4u.gif

as jau seniai galvoju apie keleta temu, pirmiausia apie psichologine pagalba seimoms turincioms vaikus su negalia - pirmiausia gimdymo namuose, taip pat apie visuomenes pasirengima priimti neigaliukus auginancias seimas, mamu padeti darbe ir daugeli kitu problemu... Ir tikrai stengsiuosi ka nors daryti  ax.gif gal but rezultatas nebus toks kokio tikiuosi (man tai nauja sritis), bet taip elgtis man liepia sirdis...

is ties labai faina mintis, na studijuosiu psichologija, gal tai ir bus mano kelias. Ir kaip visada viskas atsiremia i valstybes pinigus, kuriu jiem reikia savo atlyginimam... verysad.gif

QUOTE(saulesmamyte @ 2006 08 25, 19:03)
As irgi apie kazka panasaus masciau,bet viena nieko nepadarysiu.Reikia,kad musu susivienytu daugiau wub.gif

reikia. Tikrai reikia. Labai sauni mintis

QUOTE(Butybė @ 2006 08 25, 19:15)
Butinai perduosiu  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
O cia Toniukui nuo Gretutes  wub.gif  wub.gif  wub.gif 
beje siandien vel buvom pasitikrinti ar neataugo akmenukas, ir dekui Dievuliui, viskas gerai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

kaip faina, labai dziaugiames mes cia jum 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ad23 @ 2006 08 25, 19:29)
ir kuo padetu, vat pagalvoji ar ka nors pakeisi tuo nieko!tik nebent tai kad kam nors pagrasinus spauda ir kas tave mate issigas, o daugiau nieko... verysad.gif  ir taip liudna, toks beviltiskumo jausmas... Teleika galvot kaip kazkda man mazzyla sake, ka galiu padaryt dabar ka galiu padaryt del savo mazylio...

atvirai pasakysiu, ad23, nepatinka man tavo nuotaika g.gif ar tik nebus rudenine depresija uzpuolus?
jeigu niekas nieko nedarys, tai tikrai nieko ir nebus!
Va kad ir pavyzdys apie saulesmamytes straipsni - jau rasiau, kad mums jis be galo padejo. dar paminesiu, kad is kart nusipirkom drekintuva, ir tikrai musu mazylei pasidare lengviau kvepuoti (apie tai buvo rasoma straipsnyje blush2.gif )
Niekas ir nesako, kad rezultatas bus staigus, taciau vien jau tai, kad pakeisim kazkieno nuomone apie neigaliukius ir ju seimas, jau bus daug 4u.gif

p.s. aciu uz 4u.gif 4u.gif 4u.gif

na juo labiau, kad tu studijuoji psichologija, tikrai daug gali thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Butybė: 25 rugpjūčio 2006 - 18:39
QUOTE(Butybė @ 2006 08 25, 20:37)
atvirai pasakysiu, ad23, nepatinka man tavo nuotaika  g.gif  ar tik nebus rudenine depresija uzpuolus?
Va kad ir pavyzdys apie saulesmamytes straipsni - jau rasiau, kad mums jis be galo padejo. dar paminesiu, kad is kart nusipirkom drekintuva, ir tikrai musu mazylei pasidare lengviau kvepuoti (apie tai buvo rasoma straipsnyje  blush2.gif )
Niekas ir nesako, kad rezultatas bus staigus, taciau vien jau tai, kad pakeisim kazkieno nuomone apie neigaliukius ir ju seimas, jau bus daug  4u.gif

Sutinku su tavim Butybe.I mamos zurnalo redakcija as paskambinau pati ir pasiuliau tokia tema.Jie iskarto sutiko ir labai apsidziauge,nes tokios mamytes kurios augina neigalius vaikucius labai slapstosi ir nenori su niekuom bendrauti.Todel jiems as daviau interviu,tik paprasiau,kad pakeistu musu vardus ir nedetu nuotrauku,o visa istorija tikra 4u.gif Labai dziaugiuosi,kad jums butybe ji padejo.Tikiuosi ir kitoms seimoms auginancioms saules vaikucius ji padejo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Butybė @ 2006 08 25, 19:37)
atvirai pasakysiu, ad23, nepatinka man tavo nuotaika  g.gif  ar tik nebus rudenine depresija uzpuolus?
Va kad ir pavyzdys apie saulesmamytes straipsni - jau rasiau, kad mums jis be galo padejo. dar paminesiu, kad is kart nusipirkom drekintuva, ir tikrai musu mazylei pasidare lengviau kvepuoti (apie tai buvo rasoma straipsnyje  blush2.gif )
Niekas ir nesako, kad rezultatas bus staigus, taciau vien jau tai, kad pakeisim kazkieno nuomone apie neigaliukius ir ju seimas, jau bus daug  4u.gif

p.s. aciu uz  4u.gif  4u.gif  4u.gif

na juo labiau, kad tu studijuoji psichologija, tikrai daug gali  thumbup.gif

ne tamo nuotaika tai nieko. o depresija tikrai nesiruosiu sirgt, per daug darbo, o daryt kazka reikia ir ne tik del to kad ka pakeistum, bet del to, kad padet kitom mamytem. r reikia tikrai reikia erit rasyt daryt, tik ne vienam, kuo muau daugiau tuo mes stipresnes...

ech eisiu smurkos ieskot...
Atsakyti