QUOTE(saulesmamyte @ 2006 08 29, 22:49)
Labutis
Butybe labai sveikinam su pirmuoju dantuku
As su savo mazium irgi turiu gedos

Einam kur pasivaikscioti ir jis pavargsta as noriu pasodinti i vezimeli,tai koks triuksmas pasidaro.Aplinkiniai eina ziuri,o Tonis rekia kiek gali.Ir eit nenori ir vezime sedeti nenori,tai atsiseda ant zemes ir sedi

Kartais buna labai sunku,bet turiu buti stipri ir nepaluzti
nemanau, kad čia gėda. mačiau ir sveikeisių vaikų su tokiom isterijom!taigi ir jūs matot, kaip krenta voliojasi jei ko neperki.Ir isties suprantama (ne isterijos) juk vaikas nemoka pasakyt, kad va man tai ir tai nepatinka aš todėl ar todėl noriu kitaip. tai ir rodo taip kaip moka.
QUOTE(mazzyla @ 2006 08 29, 23:22)
Aš tai jaučiu, kad nuo tų alpimų viduryje gatvės savo stuburą baigiu susigadinti, juk gaila vaikučio ir nešuosi 14 kg. Jau 3 diena , nerandu kur dėtis , dėl nugaros skausmo, o ir kuprintis pradėjau. Vyras pareikalavo, jog eičiau pas savo gydytoja masažų prašyti.
Mes šiandien buvom darželio komisijoje, mus maloniai priėmė ir Mantas mane nustebino, apžiūrinėjo jo eiseną, tai po to jis pats bandė kojinytes apsimauti, ko niekada nedarė, nebent batus bandydavo. Ir šiaip visiems paisirodė linksmas bendraujantis vaikas, išėjau su didelia šypsena

.
Penktadienį ir mums pirma diena darželyje.
Butybe sveikinu mažyle su pirmu dantuku, aš prisiminiau, kai Mantuliui pirmieji kalėsi jis ieškodavo kur įkasti, tai duodavau savo smakrą ir kažkada pabandė vyro paskanauti, o tas buvo nesiskutęs, nepatiko

.
O mūsų dingęs išrašas paslaptingai atsirado penktadienį poliklinikoje, ir siuntimo data ant voko iš raidos centro buvo ta pati, kaip ir aš pasiėmiau raidos centre dublikatą, man tai darosi juokinga.
Dar vienas juokingas variantas , tai jog priimant į spec. darželį reikalavo raidos centro išrašo, o kadangi, Mantui spalio 6 sueis 3 metukai, jau reikia išrašo iš pedagoginės psichologinės tarnybos. Dar turim siuntimą į stomatologinę kliniką, nes genda dantukai, kad ir kaip beprižiūrėjom ir su elektriniu šepetėlių valom, o poliklinikoje stomatologė pamačiusi Mantą sušuko ,,o Dieve,, ir davė siuntimą, tai bandau ieškoti kitų būdų, gal nereikės su narkoze tvarkyti, nes pas mus tas stimuliatorius

. Spalį pas kardiologus ir elektrofiziologus. Na ir vėl prasidės nauji metai, vėl pasiimi krūvą siuntimų ir vėl viskas iš naujo

.
Mes su vyru ir juokiamės , kad prabanga turėti tokį vaiką. Bet taip myliu savo katinuką atrodo viską dėl jo padaryčiau, kad tik jis būtų laimingas ir sveikutis.
o čia visoms maytėms nuo mūsų
Labai smagu, kad Mantukas visą taip darė, kai mažiausiai tikiesi taip maloniai nustebina. Ir iš vis Mantukas tikras šaunuolis.
O tu tikrai nueik pas gydytoją, masažai bus ir tau malonu ir sveika. Juolab, kad dabar sau galesi biskiuką daugiau laiko skirt. O paskui kaip galesi paimt ant rankų Mantuką, kai jam bus tikrailiūdna, kai gydytojai neleis. Su sveikata nejuokaujama.
Na eisim dar i polikliniką dėl to invalidumo vėl. Ir nežinau ko. Ai dar klausimas: iš kur jūs aunat nuotraukas kai reikia?