Įkraunama...
Įkraunama...

Essence

Ech uzsimaniau ir as to shimmer'io doh.gif nors jau tu shimmer'iu turiu daugiau negu reikia biggrin.gif nors as visko turiu daugiau negu man reiketu biggrin.gif doh.gif bet jau tik po svenciu i eurokos nuleksiu tai jau kazin ar bus g.gif
QUOTE(Maserati @ 2009 12 23, 21:40)
tuoj imesiu zanda biggrin.gif  smile.gif
Papildyta:
user posted image

Ot sudas doh.gif nespejau doh.gif gal galetum dar karta ideti ta nuotrauka ir taip greitai neisimti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 12 23, 20:10)
Greit ismoksi  4u.gif ner cia kas, nors man paciai ne visada iseina  lotuliukas.gif

Va siandien pasidaziau kaip Maserati foto, ir bronzata dar panaudojau, nu kaip man grazu negaliu atsidziaugti lotuliukas.gif Ka be jusu daryciau 4u.gif
Atsakyti
nusipirkau siandien ir as pagaliau ta rozini sepeteli thumbup.gif rytoj bus isbandytas biggrin.gif ciupau paskutini,nors ir ziauriai ilga eile buvo prie kasos,bet pamaniau,kad tikrai niekam nepaliksiu tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 12 24, 15:15)
Va siandien pasidaziau kaip Maserati foto, ir bronzata dar panaudojau, nu kaip man grazu negaliu atsidziaugti lotuliukas.gif Ka be jusu daryciau 4u.gif

Nu va kokia saunuole.. matai kaip viska moki 4u.gif 4u.gif Beja mergaites, linksmu svenciu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Su šventėm visas! linkiu gerų pirkinukų, gerų naujų essence kolekcijų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2009 12 23, 23:16)
eh,man rods mane visos galit kaltint del to uzsikretimo to sepetelio manija biggrin.gif ziuriu,kad pirmoji apie ji uzsnekejau,bet is tiesu - iki siol neatsidziaugiu.Isplovus plaukeliai nekrenta,svelnumo nepraranda,tiks net paciai jautrausiai odelei,kuri alergiska kietesniu sepeteliu prisilietimams.Ir shimeris - tikrai nuostabus,taip pat rekomenduoju..
4u.gif

dėl šepetėlio tai tikrai drinks_cheers.gif aš net su kremine pudra susidraugavau, taip fainai padengia, nu negaliu atsidžiaugti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Amichetta @ 2009 12 26, 14:09)
dėl šepetėlio tai tikrai drinks_cheers.gif  aš net su kremine pudra susidraugavau, taip fainai padengia, nu negaliu atsidžiaugti wub.gif

Kuri cia pudra? g.gif
Atsakyti
Nu pagaliau ir as gavau ta sepeteli. Pagriebiau paskutini uzkista lentynoj Panoramos eurokose thumbup.gif taip pat prigriebiau shimeri ir tusa thumbup.gif Shimeris tai labai fainas ir kaip kazkas jau sake primena per salti zerinti sniega wub.gif Esu be galo patenkinta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 26 gruodžio 2009 - 14:56
Gal galit kuri dar karta tiksliau papasakot kaip naudojat shaimeri? nes tokio net nesu niekada turejus, labai aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaslene @ 2009 12 26, 18:52)
Gal galit kuri dar karta tiksliau papasakot kaip naudojat shaimeri? nes tokio net nesu niekada turejus, labai aciu 4u.gif

Galima naudot po antakiu, ir poto nuo smilkiniu link paakio tokia C raide brezi.. 4u.gif suteikia svytejima toj vietoj 4u.gif
Atsakyti
Užsimaniau ir aš to šepetėlio čia paskaičius, lėksiu tuoj į Molą ieškot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2009 12 27, 14:10)
Užsimaniau ir aš to šepetėlio čia paskaičius, lėksiu tuoj į Molą ieškot smile.gif

O aš ką tik iš Molo smile.gif Dar 1 šepetėlis buvo mirksiukas.gif O Saulėtekio Eurokose dar 3 yra smile.gif
Atsakyti