Įkraunama...
Įkraunama...

Essence

QUOTE(dontstop @ 2009 12 27, 14:58)
O aš ką tik iš Molo  smile.gif  Dar 1 šepetėlis buvo  mirksiukas.gif  O Saulėtekio Eurokose dar 3 yra  smile.gif

o aš jau neradau verysad.gif
Atsakyti
Mergaitės, kuris čia tas jūsų išgirtasis highlighter'is? Šitas?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2009 12 27, 16:28)
Mergaitės, kuris čia tas jūsų išgirtasis highlighter'is? Šitas?

Taip wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
o nesijauciate lb nenaturalios tokius spindiklius naudodamos? arba neskoningos,kad paprasta diena prie paprastos aprangos tokiais dazotes?
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 12 27, 16:08)
o nesijauciate lb nenaturalios tokius spindiklius naudodamos? arba neskoningos,kad paprasta diena prie paprastos aprangos tokiais dazotes?

nea tongue.gif Tik nereikia padauginti ir viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 12 27, 17:08)

Reik moket uztept kiek reikia, kad neatrodytum, kaip kaledine jolacka biggrin.gif o tik kad veidukas sveikai spindetu ir ne visa veida juk tepam..
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2009 12 27, 15:22)
o aš jau neradau  verysad.gif

Na va console.gif Jis ant stalo stovėjo, ne ant stendo. Bet gal ir nupirko kas nors unsure.gif
Atsakyti
O ar bandet kas kremines pudras is Essence? Idomu kaip ju kokybe g.gif
Atsakyti
po velniu nesikeikiant doh.gif kaiptik rinkausi sepeteli is catrice liktais firmos ir to rozinio . aisku buvau dar nepaskaiciusi jusu komentaru . tai paemiau catrice firmos doh.gif nes pamaniau , keliais lt brangesnis, tai bus geresnis blush2.gif doh.gif
ir vos ispakavau jis man pradejo sertis ir siaip siurkstus toks . ech ... ryt reiks nusipirkti rozini ... ka padarysi doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2009 12 27, 20:34)
O ar bandet kas kremines pudras is Essence? Idomu kaip ju kokybe  g.gif

Šitą turiu,nu labai faina,gerai laiko,matiškumą išlaiko wub.gif

http://www.essence.e...eUp01_N2_08.png
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2009 12 27, 21:34)
O ar bandet kas kremines pudras is Essence? Idomu kaip ju kokybe  g.gif

o del kreminiu pudru, as naudoju clear and matt. for oily skin . tai galiu pasakyti kad laabai atitiko mano odos spalva , nors nemaskuoja ...
taciau bent blizgesys neislenda visa diena thumbup.gif
Papildyta:
http://www.essence.e...ClearMatt_N.png
Papildyta:
QUOTE(Eva.* @ 2009 12 27, 22:52)
Šitą turiu,nu labai faina,gerai laiko,matiškumą išlaiko  wub.gif

http://www.essence.e...eUp01_N2_08.png

ar maskuoja ?
Atsakyti
QUOTE(pinkClarin @ 2009 12 27, 22:46)
po velniu nesikeikiant  doh.gif  kaiptik rinkausi sepeteli is catrice liktais firmos ir to rozinio . aisku buvau dar nepaskaiciusi jusu komentaru . tai paemiau catrice firmos  doh.gif  nes pamaniau , keliais lt brangesnis, tai bus geresnis  blush2.gif  doh.gif
ir vos ispakavau jis man pradejo sertis ir siaip siurkstus toks . ech ... ryt reiks nusipirkti rozini ... ka padarysi  doh.gif  biggrin.gif

Sakyciau skupus moka du kartus, bet cia netinka.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti