Įkraunama...
Įkraunama...

Essence

Labai aciu uz komentarus, nes dar tik mokausi kaip naudotis visais tais dalykeliais biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 12 23, 21:09)
Labai aciu uz komentarus, nes dar tik mokausi kaip naudotis visais tais dalykeliais biggrin.gif  doh.gif

Greit ismoksi 4u.gif ner cia kas, nors man paciai ne visada iseina lotuliukas.gif
Atsakyti
nu mergučios, kad išgyrėt visos tą naują moonlight šepetėlį, tai vakar užmečiau akį, labai smagus toks pasirodė, mergaitiškas, o kadangi nebuvo galima pačiupint, tai galvoju ai tiek to, stipendijos nepervedė, tai nepirksiu. o šiandien skaičiau temą nu ir *****, taaaip užsimaniau, tai mamai sakiau, kad kalėdoms pasidovanosiu. nuėjau į akropolį klaipėdoj ir tik meldžiaus, kad būtų ten jų, nes vakar tikrai nebuvo. nu ir ką - buvo du likę užkišti toli biggrin.gif biggrin.gif tai pasiėmiau vieną ir sąžiningai susipakuosiu iki švenčių... sunkiai bus, bet nu ką padarysi, kad jau pasižadėjau kalėdoms pasiimt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Evut @ 2009 12 23, 21:22)
tai pasiėmiau vieną ir sąžiningai susipakuosiu iki švenčių... sunkiai bus, bet nu ką padarysi, kad jau pasižadėjau kalėdoms pasiimt  biggrin.gif

Manau labai gera dovanele sau pasidarei thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Evut @ 2009 12 23, 20:22)
tai galvoju ai tiek to, stipendijos nepervedė, tai nepirksiu.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif as ir siandien taip pagalvojau doh.gif doh.gif butu buvus siandien pervesta,buciau nusipirkus sepeteli mad.gif belieka tiketis,kad rytoj pavyks blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 12 23, 21:45)

nu reik tikėtis... kadangi su kempinėle pudros labai nepatinka teptis, tai tikiuos, kad tiks ir patiks blush2.gif
dar buvau susigundžius pilku tuo laku iš moonlight, bet paskui ranka sudrebėjo, nes prisiminiau, kad laiške rašiau, jog noriu pilko lako be blizgučių, tai pagalvojau, kad jei gausiu tokį panašų, tai nesidžiaugsiu biggrin.gif nu bet gavus stipendiją pasilepinsiu...
Atsakyti
***** mergos ir mane jau baigiat išprovokuot, noriu ir viskas to šepetėlio biggrin.gif ir dar shimmerio tai jau bijau į eurokosą eit biggrin.gif
Atsakyti
draugei parodžiau jį nusipirkus, tai apčiupinėjo tą įpakavimą ir sako "Nu bet koks fainas, kaip smagiai atrodo" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Merginos pergyrėt šimerį,dabar taip užsimaniau,belenkaip tikiuosi dar po švenčių rasiu betn vieną ax.gif
;D
Atsakyti
QUOTE(spanguole007 @ 2009 12 24, 00:00)

aš tai manau, kad po švenčių užveš dar siuntos dalį, nes dabar gal nevežė, kad išpirktų iki švenčių viską... pamatys paklausą ir duos pasiūlos 4u.gif
Atsakyti
eh,man rods mane visos galit kaltint del to uzsikretimo to sepetelio manija biggrin.gif ziuriu,kad pirmoji apie ji uzsnekejau,bet is tiesu - iki siol neatsidziaugiu.Isplovus plaukeliai nekrenta,svelnumo nepraranda,tiks net paciai jautrausiai odelei,kuri alergiska kietesniu sepeteliu prisilietimams.Ir shimeris - tikrai nuostabus,taip pat rekomenduoju..
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2009 12 24, 00:16)

skatinat pirkimą biggrin.gif 4u.gif bet lauksiu nuolaidų essence kosmetikai... ale ir su ta stipendija kaip kiaulina... doh.gif
Atsakyti