Labai aciu uz komentarus, nes dar tik mokausi kaip naudotis visais tais dalykeliais
QUOTE(FoxLady @ 2009 12 23, 21:09)
Labai aciu uz komentarus, nes dar tik mokausi kaip naudotis visais tais dalykeliais

Greit ismoksi
nu mergučios, kad išgyrėt visos tą naują moonlight šepetėlį, tai vakar užmečiau akį, labai smagus toks pasirodė, mergaitiškas, o kadangi nebuvo galima pačiupint, tai galvoju ai tiek to, stipendijos nepervedė, tai nepirksiu. o šiandien skaičiau temą nu ir *****, taaaip užsimaniau, tai mamai sakiau, kad kalėdoms pasidovanosiu. nuėjau į akropolį klaipėdoj ir tik meldžiaus, kad būtų ten jų, nes vakar tikrai nebuvo. nu ir ką - buvo du likę užkišti toli
tai pasiėmiau vieną ir sąžiningai susipakuosiu iki švenčių... sunkiai bus, bet nu ką padarysi, kad jau pasižadėjau kalėdoms pasiimt
QUOTE(*Evut @ 2009 12 23, 21:22)
tai pasiėmiau vieną ir sąžiningai susipakuosiu iki švenčių... sunkiai bus, bet nu ką padarysi, kad jau pasižadėjau kalėdoms pasiimt 
Manau labai gera dovanele sau pasidarei
QUOTE(*Evut @ 2009 12 23, 20:22)
tai galvoju ai tiek to, stipendijos nepervedė, tai nepirksiu.
QUOTE(amber123 @ 2009 12 23, 21:45)
nu reik tikėtis... kadangi su kempinėle pudros labai nepatinka teptis, tai tikiuos, kad tiks ir patiks
dar buvau susigundžius pilku tuo laku iš moonlight, bet paskui ranka sudrebėjo, nes prisiminiau, kad laiške rašiau, jog noriu pilko lako be blizgučių, tai pagalvojau, kad jei gausiu tokį panašų, tai nesidžiaugsiu
***** mergos ir mane jau baigiat išprovokuot, noriu ir viskas to šepetėlio
ir dar shimmerio tai jau bijau į eurokosą eit
Merginos pergyrėt šimerį,dabar taip užsimaniau,belenkaip tikiuosi dar po švenčių rasiu betn vieną
;D
;D
eh,man rods mane visos galit kaltint del to uzsikretimo to sepetelio manija
ziuriu,kad pirmoji apie ji uzsnekejau,bet is tiesu - iki siol neatsidziaugiu.Isplovus plaukeliai nekrenta,svelnumo nepraranda,tiks net paciai jautrausiai odelei,kuri alergiska kietesniu sepeteliu prisilietimams.Ir shimeris - tikrai nuostabus,taip pat rekomenduoju..