Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas

QUOTE(zorina @ 2009 12 11, 19:35)
korupcija pirmas 9 man pas ji buvo  thumbup.gif

man atrodo pas mus nebuvo pažymių, įskaitė ir viskas smile.gif
bet jau prisižvengėm per paskaitas iš anekdotų apie jo darbą biggrin.gif
Atsakyti
Taigi nuo sito semestro nebeliko iskaitu dabar tiek alternatyva tiek laisvai pasirenkamas jau egzaminai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(My.Vica @ 2009 12 11, 20:20)
O kaip manot ka geriau pasirinkti korupcijos kontrole ir prevencija pas V.Junoka ar seimos teise pas E.Langy ?  g.gif

Seimos teise bigsmile.gif Lengvesnio egzamino nesu turejusi ir is jo gavau labai gera ivertinima thumbup.gif
Atsakyti
sakykit ar neišlaikius baudž. bendrosios dalies galima laikyti baudž. spec.dalį ar ne? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dipsis @ 2009 12 12, 13:38)
sakykit ar neišlaikius baudž. bendrosios dalies galima laikyti baudž. spec.dalį ar ne? blink.gif

ne, nes metodininkė neįrašys pažymio, nors ir išlaikytum, o šiaip pas mus kažkas ėjo, pasižiūri uždavinius, klausimus, bandai laikyt, pažiūri į dėstytoją, kuris nedėstė, bet priiminėja egzą, taip sakant -susipažįsti cool.gif
Papildyta:
QUOTE(zorina @ 2009 12 11, 20:41)
Taigi nuo sito semestro nebeliko iskaitu dabar tiek alternatyva tiek laisvai pasirenkamas jau egzaminai  ax.gif

taip, neliko įskaitų smile.gif bet kai mes laikėm, dar buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dipsis @ 2009 12 12, 14:38)

deja, bet ne, tas pats ir su ct bei at
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2009 12 12, 14:11)

ir su at tas pats? mums at specialios dalies net nebuvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2009 12 12, 15:11)

su CT tai taip, bet su AT bent jau man buvo kitaip. Galejom laikyti AT spec. dali nelaike AT bendrosios dalies. Nezinau, gal dabar pakeite ka nors, juk nuolat ka nors keicia... g.gif
Atsakyti
QUOTE(julya @ 2009 12 09, 20:22)
Labas vakariukas  mirksiukas.gif  domintų mane Jurga Stungytė (tarptaut.teisė) ar teko kam susidurt ?

Auu niekas neatsilieps? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(My.Vica @ 2009 12 11, 20:20)
O kaip manot ka geriau pasirinkti korupcijos kontrole ir prevencija pas V.Junoka ar seimos teise pas E.Langy ?  g.gif

Gal esat 2 kurse?dieniniam ar neakivaizdiniam? Vakar visi buvo suzaveti Junoku
Atsakyti
QUOTE(daugvaikuciu @ 2009 12 12, 22:47)
Gal esat 2 kurse?dieniniam ar neakivaizdiniam? Vakar visi buvo suzaveti Junoku

junokas visad juokina per paskaitas doh.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Bet ir egzamine ne kirvis,kiek teko girdeti
Atsakyti