Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas

QUOTE(Paja @ 2009 12 11, 17:18)
Nu, va ir man pasirode nepikta. Tik visai nenoreciau, kad perlaikant zodziu "krestu". blush2.gif Ai, bus, kaip bus. Einu ilsetis, pagaliau penktadienis. biggrin.gif

Cia pas Kavaliauskiene zodziu reikejo laikyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daugvaikuciu @ 2009 12 12, 23:47)
Gal esat 2 kurse?dieniniam ar neakivaizdiniam? Vakar visi buvo suzaveti Junoku

Taip is antro kurso neakivaizdinio, girdejau kad visi suzaveti liko wink.gif reikes pas ji ir rinktis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo My.Vica: 13 gruodžio 2009 - 16:03
QUOTE(My.Vica @ 2009 12 13, 17:02)
Taip is antro kurso neakivaizdinio, girdejau kad visi suzaveti liko wink.gif reikes pas ji ir rinktis  thumbup.gif

drinks_cheers.gif As irgi ,is 6 grupes (su aukstuoju)
Atsakyti
Gal turite kas nors Parlamento teises konspektus? Buciau labai dekinga 4u.gif
kamarele@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(daugvaikuciu @ 2009 12 13, 18:23)
drinks_cheers.gif As irgi ,is 6 grupes (su aukstuoju)

Malonu, as is 1-os grupes 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos...

Gal kas turi anglų k. egzaminui reikalingą medžiagą? turiu mintyje užduotis padarytas (su definicijom), kurių reikia egzaminui? (antro kurso neakivaizdinių) 4u.gif būčiau labai labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eripa @ 2009 12 14, 14:46)
sveikos merginos...

Gal kas turi anglų k. egzaminui reikalingą medžiagą? turiu mintyje užduotis padarytas (su definicijom), kurių reikia egzaminui? (antro kurso neakivaizdinių) 4u.gif  būčiau labai labai dėkinga 4u.gif

Sveika, ziurint pas koki destytoja laikysit egzamina, kiek zinau uzduotys siek tiek skiriasi pas skirtingus destytojus, pas musiske reikejo summary pasirasyt ir definicijas, kiti girdejau kazkokias lenteles dare ax.gif
Atsakyti
QUOTE(My.Vica @ 2009 12 14, 14:00)
Sveika, ziurint pas koki destytoja laikysit egzamina, kiek zinau uzduotys siek tiek skiriasi pas skirtingus destytojus, pas musiske reikejo summary pasirasyt ir definicijas, kiti girdejau kazkokias lenteles dare  ax.gif

aš kaip supratau, tai egzamino užduotys vienodos visiems, ir kai eini perlaikyt, pakliūni pas bet kokį dėstytoją, kuris duoda tą patį testą... na esmė tame, kad mes su dėstytoja Kauniene užduočių nesprendėm užsiėmimų metu (arba aš praleidau kažką), o kiti sprendė...ir daugiausiai iš tų užduočių ir buvo egzaminas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliūkštė @ 2009 12 10, 10:18)
pasisakysiu dėl tarptautinės teisės, kadangi artėja pavasario sesija tai turbūt klausimas turėtų būti sukenkretintas dėl tarptautinės privatinės teisės. apie tai nieko džiuginačio negaliu pasakyti, kadangi pati pakankamai turėjau pavargti su tuo dalyku. Davė klausim,ą ir per dvi minutes atsakymą reikėjo parašyti, tada vėl klausimas ir taip gal 5 ar 10 klausimų. tada iškarto surenka. vyko visuotiniai perlaikymai egzamino. vienu žodžiu nervus patampė, kadangi tai buvo paskutinis egzaminas prieš valstybinius

Labai ačiū už info. O aš žadėjau laikyti iš anksto jau sausio mėnesį šį egzą. Jaučiu teks jį atidėti. Praktiškai nelabai turiu ką veikti iki kitos sesijos. Va rašinėju kursinius 2. Žadu per šią ir kitą savaitę pabaigti. Tai sausio pabaigai žadėjau TT privatinę imti.

QUOTE(Paja @ 2009 12 10, 14:18)

Tiesa, gal kas turit ką nors notariatui?

Notariatui turėjau, bet kompas buvo vasaros pabaigoj užlūžęs. Sutvarkė, bet mokslų failo nebeliko. O ruošiausi iš notariato įstatymo. labai rekomenduojama perskaityti paveldėjimo teisės komentarą (jis yra tik žurnale Justitia 2003 Nr. 1 ir t.t., nebežinau per kiek žurnalų spausdintas). Dar buvau gavusi kažkokią knygą, skirtą notarams. Bet nebepamenu pavadinimo.

QUOTE(My.Vica @ 2009 12 11, 19:20)
O kaip manot ka geriau pasirinkti korupcijos kontrole ir prevencija pas V.Junoka ar seimos teise pas E.Langy ?  g.gif

Aš rinkausi Šeimos teisę. Tikrai nesunku.
Atsakyti
sweikos studentes biggrin.gif gal kam teko pas Macijauskiene darbo teise perlaikineti? kaip vyksta perlaikymas?
Atsakyti
Mėnuli, bet neaišku pas ką laikė TT privat., gal mums kitaip bus....

Eveliūkšte, pas ką laikėt?
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 12 14, 15:26)
Mėnuli, bet neaišku pas ką laikė TT privat., gal mums kitaip bus....

Na taip. dar nuo dėstytojos daug kas priklauso. Mūsų dėstytoja L.Trofimovienė. Tai net neįsivaizduoju kaip ji per egzą.
O tu kaip? Viską jau išsilaikius iki kitos sesijos?
Atsakyti