QUOTE(Eveliūkštė @ 2009 12 10, 10:18)
pasisakysiu dėl tarptautinės teisės, kadangi artėja pavasario sesija tai turbūt klausimas turėtų būti sukenkretintas dėl tarptautinės privatinės teisės. apie tai nieko džiuginačio negaliu pasakyti, kadangi pati pakankamai turėjau pavargti su tuo dalyku. Davė klausim,ą ir per dvi minutes atsakymą reikėjo parašyti, tada vėl klausimas ir taip gal 5 ar 10 klausimų. tada iškarto surenka. vyko visuotiniai perlaikymai egzamino. vienu žodžiu nervus patampė, kadangi tai buvo paskutinis egzaminas prieš valstybinius
Labai ačiū už info. O aš žadėjau laikyti iš anksto jau sausio mėnesį šį egzą. Jaučiu teks jį atidėti. Praktiškai nelabai turiu ką veikti iki kitos sesijos. Va rašinėju kursinius 2. Žadu per šią ir kitą savaitę pabaigti. Tai sausio pabaigai žadėjau TT privatinę imti.
QUOTE(Paja @ 2009 12 10, 14:18)
Tiesa, gal kas turit ką nors notariatui?
Notariatui turėjau, bet kompas buvo vasaros pabaigoj užlūžęs. Sutvarkė, bet mokslų failo nebeliko. O ruošiausi iš notariato įstatymo. labai rekomenduojama perskaityti paveldėjimo teisės komentarą (jis yra tik žurnale Justitia 2003 Nr. 1 ir t.t., nebežinau per kiek žurnalų spausdintas). Dar buvau gavusi kažkokią knygą, skirtą notarams. Bet nebepamenu pavadinimo.
QUOTE(My.Vica @ 2009 12 11, 19:20)
O kaip manot ka geriau pasirinkti
korupcijos kontrole ir prevencija pas V.Junoka ar
seimos teise pas E.Langy ?
Aš rinkausi Šeimos teisę. Tikrai nesunku.