Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas

O pas Peciuli egzaminai kokio pobudzio? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos gal kas parsisiunte turit Bakalauro baigiamojo darbo rengimo tvarka mokomasis leidinys Pečkaitis, Justinas-Sigitas ; Mačerinskienė, Irena ,2009 m. Mruni leido atsisiusti tik virseli, o pacio leidinio neleidzia nesuprantu, nors raso priega tik internetu. Jei kas turit ir negaila gal galetumes atsiusti i snudike@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(daktariene @ 2010 01 15, 19:05)
O pas Peciuli egzaminai kokio pobudzio? mirksiukas.gif

Testas, bet jame buvo ir atvirų ir uždarų klausimų. Reikia mokytis iš jo skaidrių ir jo knygos, bet tą knygą perskaičiau per porą valandų. Per egzą ir pasitart galima smile.gif ...
Atsakyti

Mergytes, nezinau, ar reikiamoj temelej parasysiu, bet jei kuri zinosit, kur mane nukreipt, busiu be galo dekinga 4u.gif

Istorija tokia. Pries 7 metus baigiau MRU neakivaizdines teises studijas, bet neislaikiau, o tiksliau, nelaikiau valstybiniu egzaminu doh.gif Dabar labai noreciau juos issilaikyti ir gauti diploma, bet visos zinios is galvos jau senu seniausiai isgaravusios verysad.gif Pati pasiruosti tiems egzaminams, tikrai zinau, kad nesugebesiu, nes skaitydama, nors ir 10kart ta pati, vistiek nieko neatsimenu. Gal kuri zinot, kur kreiptis, kur ieskot zmogaus, galincio man padet pasiruosti valstybiniams Kostitucines ir Europos sajungos teises egzaminams? Uz bet kokia informacija buciau be galo dekinga 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Ar esat bendrave su J. Jasaiciu? Laikysiu Administracini procesa pas si destytoja, minejo kad net 50 klausimu testas bus doh.gif
Gal kurios esat laikusios pas si destytoja, ar labai sudetinga?
Apimtis sio dalyko labai didele, aisku gal ir nera labai sunku, bet vistiek perskaityti reikia viska.
Atsakyti
QUOTE(berniukumama @ 2010 01 17, 17:00)
Sveikos merginos  4u.gif

Ar esat bendrave su J. Jasaiciu? Laikysiu Administracini procesa pas si destytoja, minejo kad net 50 klausimu testas bus  doh.gif
Gal kurios esat laikusios pas si destytoja, ar labai sudetinga?
Apimtis sio dalyko labai didele, aisku gal ir nera labai sunku, bet vistiek perskaityti reikia viska.

As irgi panasaus klausimo paklausiu. Ar yra kas nors APT laike pas Mikulska? Per paskaitas saunus destytojas pasirode, o kaip per egzaminus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agne.vln @ 2010 01 17, 17:53)
As irgi panasaus klausimo paklausiu. Ar yra kas nors APT laike pas Mikulska? Per paskaitas saunus destytojas pasirode, o kaip per egzaminus? ax.gif

nelaikiau, bet sakė labai fainas, gal Satidė laikė pas jį g.gif
Atsakyti
QUOTE(angellukas @ 2010 01 15, 16:57)
Tuomet tikrai reiks pasimokyti mirksiukas.gif .  Bet man tai nesunki ta logika visiškai buvo, tik reikia pasiskaityti knygą ir uždavinukus pasispręst  smile.gif  .

Zinau, tai jau kaupiuosi, o taip sunku pradet... ax.gif

QUOTE(AIVUKĖ @ 2010 01 15, 17:05)
kuri dėstytoja?  g.gif

Stankevic

Laikiau, galiu patvirtint, kad per paskaitas tikrai saunus, jei nenori nieko naudingo isgirst, nes ten tik vieni juokeliai buvo. o per egzamina du klausimai (vienas lengvas, kitas-nelabai) ir sake, kad jei vieno nezinot, tai antra pilnai parasykit ir 5 tikrai bus. Tiesa, dvi ar kelias ten paneles pagavo su sperom, tai kuo baigesi net ir nezinau, nes visi buvom ispeti net nebadyt ju issitraukt. sekmes. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paja: 17 sausio 2010 - 18:12

QUOTE(AIVUKĖ @ 2010 01 17, 17:56)
nelaikiau, bet sakė labai fainas, gal Satidė laikė pas jį  g.gif

Taip, pas Mikulską laikiau. Kai aš laikiau davė testą iš 10 klausimų, vien terminai ir paskui dar berods 8 atvirus klausimus kur reikėjo atsakymus parašyti...o pirmai parašiusiais merginai žodžiu uždavė berods 3 klausimus ir parašė 7..
Kadangi mokėjau tai išlaikiau, bet jis toks man nelabai pasirodė g.gif kam tą testą davė jeigu paskui dar kankino atvirais klausimais doh.gif bet man tas dalykas buvo kaip skirtumas tai nežinau kaip jis elgiasi kai ateina visas srautas studentų...
Atsakyti
o gal kas laike APT pas destytoja Kanapinska? kaip jis per egzamina? g.gif nes per izangines, tai ne kokia nuomone susidare...
Atsakyti
QUOTE(agne.vln @ 2010 01 17, 19:53)

Man jis patiko ir per paskaitas ir per egzą (tiesa, mums dar buvo įskaita ne egzas) thumbup.gif .
Atsakyti
Gal kas nors turite gera kt spera? siuskit i privata.
Atsakyti