Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarėlės: raudonosios, geltonosios ir kitokios :)

negalėjo būt kiaušinukas užstrigęs?
Atsakyti
QUOTE(.lea. @ 2010 01 28, 14:55)
negalėjo būt kiaušinukas užstrigęs?

Na net nezinau, siaip vizualiai, kai apziurinejau patele, ar nera zaideliu, tai tikrai nesimate istrigusio kiausinuko g.gif
Atsakyti
nebūtinai jis turi matytis, mano paukščiukui buvo užstriges aukščiau dubens kaulų, tai čiuopiant irgi nesijuto nieko
Atsakyti
Jei buvo kruvina laktelė, vadinasi kažkur buvo žaizdelė unsure.gif arba nuo kautynių, arba nuo neišdėto kiaušinuko. Nors aš manau, kad jei būtų įstrigęs kiaušinukas, tai ji daugiausiai būtų tupėjusi lizdelyje besistengdama jį padėti.

.lea., kokio patinėlio nusprendėt ieškoti savo kanarėlei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo išdykėlė: 28 sausio 2010 - 17:46
QUOTE(glorija25 @ 2010 01 28, 12:23)
Sveikutes, o pas mane trauras verysad.gif  Taigi mire mano grazuole patele su kuoduku verysad.gif  Neilgai pasidziaugiau savo porele. Ir kiausinukas liko... Paskutiniu metu jie tarp saves pradejo pestis, patinelis labai norejo meiles, o patele begiojo nuo jo neprisileisdavo. Jau buvo mintis, kad reikia juos isskirt, nes kartais nejuokais susiimdavo... Taip dabar gailiuosi, kad neatskyriau ju verysad.gif
Vakar ryte radau kruvina laktele ir pasiputusia, sergancia patele. Iskart perkeliau i kita narveli, sildziau su lempa, bet po pusvalanduko mire. Niu kaip skauda sirdi tai negaliu...

Užjaučiu console.gif

QUOTE(.lea. @ 2010 01 28, 17:53)
nebūtinai jis turi matytis, mano paukščiukui buvo užstriges aukščiau dubens kaulų, tai čiuopiant irgi nesijuto nieko

Aha, man irgi tokia pirma mintis kilo unsure.gif
Atsakyti
gaila paukščiuko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(glorija25 @ 2010 01 28, 12:23)
Sveikutes, o pas mane trauras verysad.gif 

labai gaila... tikriausiai kaip ir kitos mergaites taip ir as sakyciau kad užstrigo kiaušinukas, jei ir butu atskirti pauksciukai tikriausiai nebutu isvengta nelaimes.
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2010 01 28, 18:43)
Jei buvo kruvina laktelė, vadinasi kažkur buvo žaizdelė  unsure.gif arba nuo kautynių, arba nuo neišdėto kiaušinuko. Nors aš manau, kad jei būtų įstrigęs kiaušinukas, tai ji daugiausiai būtų tupėjusi lizdelyje besistengdama jį padėti.

.lea., kokio patinėlio nusprendėt ieškoti savo kanarėlei?

ieškau ne geltono, ne oranžinio ir ne gamtinės spalvos kanariuko biggrin.gif
beje, patelė su charakteriu, labai amadinukus auklėja smile.gif
Atsakyti
tyku, kur visos augintojos?

QUOTE(.lea. @ 2010 01 29, 15:33)
ieškau ne geltono, ne oranžinio ir ne gamtinės spalvos kanariuko biggrin.gif

balto? raudono?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šalta: 03 vasario 2010 - 11:35
QUOTE(Šalta @ 2010 02 03, 12:33)
balto? raudono?

ieškau pilko, balto, ar baltai margo su ruda smile.gif žodžiu ne ryškių spalvų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .lea.: 03 vasario 2010 - 16:02
labas

norim dukrai gimtadieniui nupirkt kanarele.....kalbejau su kolege-ji laiko ir sake isigijau kosmara......pasimeciau ka daryt.......sake labai garsiai triuksmauja ir yra agresyvus......kazin cia taip pasitaike ar istikro triuksmingi pauksteliai g.gif

i kiek jie kainuoja gal galit pasakyt?

aciu 4u.gif
Atsakyti
na mano patelė yra labai rami ir tyli, tiesa kartais pašūkauna ant amadinukų biggrin.gif
o jei žmogus nori giesmių, melodijų, perka patiną, kuris čiulba. o po to skųstis, kad garsiai triukšmauja, tai čia jau to žmogaus problema, kad per mažai domėjosi jų gyvenimo būdu prieš įsigyjant paukštį. aišku pasitaiko išimčių, bet psichiškai nesveikas paukštis retenybė arba kokios nors įtakos rezultatas.
o kainos ju įvarios, parduotuvėje 80- 100, tiesa mačiau ir už 140, o pas žmogų galima ir už 50 rasti smile.gif
Atsakyti