Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarėlės: raudonosios, geltonosios ir kitokios :)

QUOTE(Nike @ 2010 02 03, 17:49)
labas

norim dukrai gimtadieniui nupirkt kanarele.....kalbejau su kolege-ji laiko ir sake  isigijau kosmara......pasimeciau ka daryt.......sake labai garsiai triuksmauja ir yra agresyvus......kazin cia taip pasitaike ar istikro triuksmingi pauksteliai  g.gif

i kiek jie kainuoja gal galit pasakyt?

aciu  4u.gif

o dukra ar nori to paukstelio? nes kaip taisykle paskui rupinsites jus, ir tas paukstelis gali tapti kancia. Kaip .lea. minejo taip ir as tokios nuomones kad pirmiasiai reikia pasidometi paukstelio gyvenimo budu, laikymo salygomis ir tt.
Kikoje siuo metu maciau kanareliu kainos 100 lt, pas veiesjus vasara pirkau tai patele 40 Lt patinelis 70Lt
Maniskiai labai tylus, kartais pagiedoja patinelis, kartais pasipesa su patele, bet tikrai nera triuksmadariai.
Papildyta:
laukine kate, ar dar turi jaunikliu ir kokios spalvos?
Atsakyti
QUOTE(Šalta @ 2010 02 03, 23:02)
o dukra ar nori to paukstelio? nes kaip taisykle paskui rupinsites jus, ir tas paukstelis gali tapti kancia. Kaip .lea. minejo taip ir as tokios nuomones kad pirmiasiai reikia pasidometi paukstelio gyvenimo budu, laikymo salygomis ir tt.
Kikoje siuo metu maciau kanareliu kainos 100 lt, pas veiesjus vasara pirkau tai patele 40 Lt patinelis 70Lt
Maniskiai labai tylus, kartais pagiedoja patinelis, kartais pasipesa su patele, bet tikrai nera triuksmadariai.
Papildyta:
laukine kate, ar dar turi jaunikliu ir kokios spalvos?

turiu vieną geltoną jauniklį..tik keičia plunksnas dabar rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Šalta @ 2010 02 03, 21:02)

dukra tai labai nori smile.gif mes su vyru esam laike papuga nemazai metu, taip kad del rupinimosi problemu tikrai nebus smile.gif o dabar norim pabandyti kanarele blush2.gif bet mes norim vieno paukstelio - patinelio ax.gif
skaitom ka randam internete apie juos, bet visada norisi isgirsti kazka is zmoniu kurie jau laiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nike @ 2010 02 03, 17:49)
labas

norim dukrai gimtadieniui nupirkt kanarele.....kalbejau su kolege-ji laiko ir sake  isigijau kosmara......pasimeciau ka daryt.......sake labai garsiai triuksmauja ir yra agresyvus......kazin cia taip pasitaike ar istikro triuksmingi pauksteliai  g.gif

i kiek jie kainuoja gal galit pasakyt?

aciu  4u.gif

Tegul padovanoja tą savo košmarą man, aš labai tokio noriu... lotuliukas.gif
Paskutiniu metu kai buvau Hypermaximos Kikoj geltona kanarėlė buvo 89 lt raudona - 159Lt, pas žmones - patelė 45Lt, patinėlis - 80Lt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giekab: 04 vasario 2010 - 11:52
QUOTE(Nike @ 2010 02 04, 10:08)
bet visada norisi isgirsti kazka is zmoniu kurie jau laiko  ax.gif

ka galiu pasakyti, tai nuostabus pauksteliai thumbup.gif ir niekada nesigailejau kad auginu. Ilga laika auginau viena paukstely, paskui buvo ilga pertrauka o dabar auginu porele. Nesinori kad paukstelis gyventu vienas, todel gyvena poroj.
Jei apsispresit auginti, manu tikrai nesigailesit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šalta: 04 vasario 2010 - 13:53
QUOTE(Šalta @ 2010 02 04, 13:49)
ka galiu pasakyti, tai nuostabus pauksteliai  thumbup.gif  ir niekada nesigailejau kad auginu. Ilga laika auginau viena paukstely, paskui buvo ilga pertrauka o dabar auginu porele. Nesinori kad paukstelis gyventu vienas, todel gyvena poroj.
Jei apsispresit auginti, manu tikrai nesigailesit

zodziu kiek suprantu, tai jei nusipirksim patineli - jis ciulbes, o jei paskui patele nusipirksim - tai tada visai neciulbes- ar kaip ?????/
Atsakyti
QUOTE(Nike @ 2010 02 04, 15:34)
zodziu kiek suprantu, tai jei nusipirksim patineli - jis ciulbes, o jei paskui patele nusipirksim - tai tada visai neciulbes- ar kaip ?????/

patinėlis savo giesme šaukiasi patelę, o kai ji jau šalia, nebelieka reikalo taip laužyt balso stygas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(.lea. @ 2010 02 04, 18:06)
patinėlis savo giesme šaukiasi patelę, o kai ji jau šalia, nebelieka reikalo taip laužyt balso stygas biggrin.gif

Pas mane,patinas čiulba kaip išprotėjęs,šalia pačios biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(giekab @ 2010 02 04, 13:50)
Tegul padovanoja tą savo košmarą man, aš labai tokio noriu...  lotuliukas.gif
Paskutiniu metu kai buvau Hypermaximos Kikoj geltona kanarėlė buvo 89 lt raudona - 159Lt, pas žmones - patelė 45Lt, patinėlis - 80Lt  smile.gif

Tų raudonų man gaila verysad.gif ,žinau kaip jas padaro raudonomis...
Papildyta:
QUOTE(laukine kate @ 2010 02 04, 21:11)
Papildyta:

Patelę pas žmones galima kiek pigiau įsigyt...o patinukų kainos ir svyruoja... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine kate @ 2010 02 04, 20:13)

pati matyt nelabai supratinga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nike @ 2010 02 04, 15:34)

ciulbes ciulbes tik kad mažiau ax.gif

pas tave Laukine kate, kazkokios superines kanareles, viena kaip isprotejus istisai deda kiaušinukus visur kur tik galimybe yra, o patinas turi salia patele bet vistiek plėšia giemes thumbup.gif
Na tu teisi del tu raudonu kanareliu, man ir ju gaila, nes kaip isišeria ir neduodi papildu su dažiais jos tampa neypatingai gražios, bet tikriausiai dar ir nusilpę, nevaisngos ir tt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šalta: 04 vasario 2010 - 19:52

Ir kaip gi? g.gif

QUOTE(Šalta @ 2010 02 04, 20:49)
ciulbes ciulbes tik kad mažiau ax.gif
Na tu teisi del tu raudonu kanareliu, man ir ju gaila, nes kaip isišeria ir neduodi papildu su dažiais jos tampa neypatingai gražios, bet tikriausiai dar ir nusilpę, nevaisngos ir tt

blink.gif
Atsakyti
oi, kokių gražių kanarėlių yra aukcione parduodamų wub.gif http://www.allegro.p...egzotyczne.html
.lea., tai visdėlto ar sutarei - parveš tau?
Du patinėliai man taip patiko, kad ir dabar stovi prieš akis.
Atsakyti