Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarėlės: raudonosios, geltonosios ir kitokios :)

QUOTE(išdykėlė @ 2010 01 21, 22:05)
jeigu pridengie tuos kiaušinėlius, tai patys saugo juos. Dar perės mirksiukas.gif Ir man smalsu kaip jiems seksis  smile.gif Sėkmės  4u.gif
Kažin, kur dingusi Laukinė katė?

Niekur nedingusi blush2.gif ..Tiesiog įsidarbinau aukle ir mazai turiu laisvo laiko,bei jėgų biggrin.gif
Sveikos visos kanarėlių mylėtojos,ir joms prijaučiančios 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kiek čia prirašyta,kiek pripėduota bigsmile.gif Tikrai dziaugiuosi drinks_cheers.gif
Pas mano kanaryną beveik nieko naujo.Na,mazai aš tas kanarėles matau ,-tik ryte ir vėlai vakare doh.gif Bet praeitą savaitgalį išgirdau,jauniklio '''šveplą giedojimą''' biggrin.gif Tik nezinau kuris čiulba,nes įėjus į kambarį jis nutilo rolleyes.gif Abu jaunikliai šeriasi,keičia plunksneles..Ir atauga jau ryškesnės plunksnos bigsmile.gif
Patelė padėjo 6 kiaušinukus,bet visus išėmiau g.gif Galvoju,ar leist jai perėt...nes kai nebūnu namie,tai jauniklių jau negalėsiu maitint unsure.gif
Atsakyti
Gal gabar jau pati maitintų g.gif
O oranžinės nesiruošia dėti kiaušinukų, nes čia, kaip supratau, geltonos prisidėjo?
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2010 01 23, 19:14)
Gal gabar jau pati maitintų  g.gif
O oranžinės nesiruošia dėti kiaušinukų, nes čia, kaip supratau, geltonos prisidėjo?

Abejoju kad maitintų...O jei išperės,tai bus gaila vėlgi...Nes praeitą kartą buvo visi kiaušinukai versti... blush2.gif Čia geltonoji patelė perėt nori...O orandzinė ir tupia į maisto indelį,bet kad jos ''jaunikis''' ja visai nesidomi...ko gero jaunesnis doh.gif pykstasi jie...Orandzinukė perėtų,bet patino reikia ,kad sutartų g.gif
Atsakyti
Vien problemos lotuliukas.gif tai gal sutartų su geltonu patinėliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2010 01 24, 02:11)
Vien problemos  lotuliukas.gif tai gal sutartų su geltonu patinėliu mirksiukas.gif

Aš ir šito tikiuosi biggrin.gif Jau savaitė laiko juos suleidau į bendrą narvelį mirksiukas.gif Tai patinukas kol kas nesidomi orandzinuke,bet ir nesipyksta....Bet skubint jos ir nereikia,nes patelei tik kovo mėn.metai sueis.. rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,pauksciuku myletojos 4u.gif

prisipazinsiu,sunkiai sekas man susikaupti perskaityti temeles,ir norisi greiciau ats suslaukti be dideliu pastangu doh.gif blush2.gif bet gal Jums nebus sunku man patarti,kur galima tu kanareliu nusipirkti be visokiausiu KIKU ir pan smile.gif norisi zinoma ir kainytes mazesnes.sese ipareigojo uzklausti.sako pas tave ten SMe daug nusimananciu zmoniu yra biggrin.gif
Atsakyti
http://www.skelbiu.l...es-7260158.html
laukine kate gal galėtum pakomentuoti? Iš nuotraukos jos man liesos atrodo... Iš kart kyla klausimas ar tik ne sergančias pardavinėja? unsure.gif
Atsakyti
Ir pati Laukinė katė pardavinėjo - gal dar ne visas pardavusi g.gif
Atsakyti
tamsesnis tai man neatrodo kūdas, o šviesesnis paukščiukas, tai kažkoks besišeriantis atrodo...
Atsakyti
QUOTE(giekab @ 2010 01 27, 17:56)
http://www.skelbiu.l...es-7260158.html
laukine kate gal galėtum pakomentuoti? Iš nuotraukos jos man liesos atrodo... Iš kart kyla klausimas ar tik ne sergančias pardavinėja?  unsure.gif

Tikrai,ta ryškesnė kanarėlė atrodo kazkaip liesai ir netvarkingai... g.gif o gal čia toks sudėjimas jos?o gal ir šeriasi unsure.gif reikėtų gyvai pamatyt,kad įvertint...o tas tamsesnis paukštelis grazus.... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(išdykėlė @ 2010 01 27, 21:42)
Ir pati Laukinė katė pardavinėjo - gal dar ne visas pardavusi  g.gif

Dar turiu kokį vieną pardavimui,bet neskubu...Laukiu kad išaiškėtų,kuris iš 2 jauniklių čiulba blush2.gif Ir dabar meta plunksnas doh.gif Nezinau kada visa tai baigsis.Bet atauga ryškesnės vietomis plunksnos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine kate @ 2010 01 27, 23:55)
Tikrai,ta ryškesnė kanarėlė atrodo kazkaip liesai ir netvarkingai... g.gif o gal čia toks sudėjimas jos?o gal ir šeriasi unsure.gif reikėtų gyvai pamatyt,kad įvertint...o tas tamsesnis paukštelis grazus.... smile.gif
Papildyta:
Dar turiu kokį vieną pardavimui,bet neskubu...Laukiu kad išaiškėtų,kuris iš 2 jauniklių čiulba blush2.gif Ir dabar meta plunksnas doh.gif Nezinau kada visa tai baigsis.Bet atauga ryškesnės vietomis plunksnos mirksiukas.gif

Gal galėtum pafotkint tą jauniklį metantį plunksnas, tiesiog palyginimui, kaip atrodo sveika besišerianti kanarėlė mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giekab: 28 sausio 2010 - 09:28
Sveikutes, o pas mane trauras verysad.gif Taigi mire mano grazuole patele su kuoduku verysad.gif Neilgai pasidziaugiau savo porele. Ir kiausinukas liko... Paskutiniu metu jie tarp saves pradejo pestis, patinelis labai norejo meiles, o patele begiojo nuo jo neprisileisdavo. Jau buvo mintis, kad reikia juos isskirt, nes kartais nejuokais susiimdavo... Taip dabar gailiuosi, kad neatskyriau ju verysad.gif
Vakar ryte radau kruvina laktele ir pasiputusia, sergancia patele. Iskart perkeliau i kita narveli, sildziau su lempa, bet po pusvalanduko mire. Niu kaip skauda sirdi tai negaliu...
Atsakyti