Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarėlės: raudonosios, geltonosios ir kitokios :)

QUOTE(laukine kate @ 2009 12 12, 18:20)
Geri puslapiai smile.gif Bet reikia mokėt juos įkelt doh.gif

...Pas mane jau gyvena 9 kanarėlės doh.gif  doh.gif  doh.gif ...Piniginė tuščia..Manija mane apsėdo....Gal kokius 3 kanariukus parduosiu g.gif ...

Kokių lyčių kanariukai? Ar dar turit galimybę pristatyt į Kauną? blush2.gif Kaina mačiau skelbimuose labai mažą prašot už juos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giekab @ 2009 12 13, 22:18)
Kokių lyčių kanariukai? Ar dar turit galimybę pristatyt į Kauną?  blush2.gif Kaina mačiau skelbimuose labai mažą prašot už juos.  4u.gif

Neatskiriu lyčių schmoll.gif Per mazai turiu praktikos...Visi vienodi man jie biggrin.gif
Į Kauną tai vargiai ar greitai vaziuosiu..Ir kol kas tik vieną kanariuką parduosiu,kuris yra labiausiai savarankiškas,jau pats moka lest..Ypatingai mėgsta lest kiaušinio trynį nuo piršto wub.gif O kaina tai čia tokia,-'''prieš Kalėdinė'''' blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(giekab @ 2009 12 13, 22:18)
Kokių lyčių kanariukai? Ar dar turit galimybę pristatyt į Kauną?  blush2.gif Kaina mačiau skelbimuose labai mažą prašot už juos.  4u.gif

Atleisk doh.gif.Pagalvojau,kad klausei apie janiklius blush2.gif Bet jeigu apie visas kanarėles,tai zvilgtelk į skelbimus mirksiukas.gif O 2 jaunikliukus galvoju pasilikt sau...Bet dar nezinau kaip bus.Noriu sudaryt 3 poreles kanarėlių ax.gif Ir reikia parduot kelis paukštelius,kad įsigyt tai ko aš noriu...O noriu aš tamsiai zalios patelės...Ir suleist ją,pavyzdziui su šviesiai geltonu patinėliu,ar panašiai...Žalsvos kanarėlės labai geros giesmininkės....Svaigstu,apie naujų spalvų išradimus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine kate @ 2009 12 13, 22:07)
Neatskiriu lyčių schmoll.gif Per mazai turiu praktikos...Visi vienodi man jie biggrin.gif
Į Kauną tai vargiai ar greitai vaziuosiu..Ir kol kas tik vieną kanariuką parduosiu,kuris yra labiausiai savarankiškas,jau pats moka lest..Ypatingai mėgsta lest kiaušinio trynį nuo piršto wub.gif O kaina tai čia tokia,-'''prieš Kalėdinė'''' blush2.gif

jei jau sutarėt su diga kad ji pirks tą jaunikliuką, gal tuo pačiu parveštų iš jūsų tą oranžinį kanariuką man blush2.gif Aš jos paklausiau per až. ir dabar laukiu atsakymo 4u.gif Jei kartais sugalvosit sau tik vieną jauniklį pasilikt o du parduoti, prašau pirmiausiai pranešti man. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giekab @ 2009 12 14, 13:49)
jei jau sutarėt su diga kad ji pirks tą jaunikliuką, gal tuo pačiu parveštų iš jūsų tą oranžinį kanariuką man  blush2.gif Aš jos paklausiau per až. ir dabar laukiu atsakymo  4u.gif Jei kartais sugalvosit sau tik vieną jauniklį pasilikt o du parduoti, prašau pirmiausiai pranešti man.  4u.gif

dar nesutarėm nieko blush2.gif bet turėsiu omeny,dėl antro jaunikliuko smile.gif
šiaip tai...siūlyčiau kurią dieną šokt į autobusą ir atlėkt iki Marijampolės biggrin.gif ir papasakočiau daugiau apie paukštelius ,ir būtų galima pasirinkt ,akivaizdziai...turėčiau transporto priemonę,-atveščiau prieš Kalėdas.bet regis nesišviečia toks įvykis unsure.gif ....kai prieš kelis metus ieškojau šinšiliukų,tai samdziau mašiną su vairuotoju..ir...... biggrin.gif buvo nuvaziuota iki Vilniaus.....vėliau ir į Kauną....kelis kartus.pigu tikrai nebuvo rolleyes.gif ..kelionės kainuodavo tiek,kiek ir gyvūnėliai doh.gif bet aš labai jų norėjau... smile.gif
na uzteks moralų lotuliukas.gif pagalvosiu,kaip čia kas..gal netyčia kokia draugė vaziuos link Kauno bazių smile.gif bet kad visi mano pazįstami zmonės ,labiau link Vilniaus traukia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine kate @ 2009 12 14, 15:11)
dar nesutarėm nieko  blush2.gif bet turėsiu omeny,dėl antro jaunikliuko smile.gif
šiaip tai...siūlyčiau kurią dieną šokt į autobusą ir atlėkt iki Marijampolės biggrin.gif ir papasakočiau daugiau apie paukštelius ,ir būtų galima pasirinkt ,akivaizdziai...turėčiau transporto priemonę,-atveščiau prieš Kalėdas.bet regis nesišviečia toks įvykis unsure.gif ....kai prieš kelis metus ieškojau šinšiliukų,tai samdziau mašiną su vairuotoju..ir...... biggrin.gif buvo nuvaziuota iki Vilniaus.....vėliau ir į Kauną....kelis kartus.pigu tikrai nebuvo  rolleyes.gif ..kelionės kainuodavo tiek,kiek ir gyvūnėliai doh.gif bet aš labai jų norėjau... smile.gif
na uzteks moralų lotuliukas.gif pagalvosiu,kaip čia kas..gal netyčia kokia draugė vaziuos link Kauno bazių smile.gif bet kad visi mano pazįstami zmonės ,labiau link Vilniaus traukia unsure.gif

mano tokia nuomonė, kad kanarėlės vežamos autobusu patirs didenį stresą nei vežamos automobiliu. Nes vis vien ir kelionė ilgesnė gaunasi. Jei su diga nepavyks susitarti, kreipsiuos į tą moteriškę, kuri man iš jūsų roborovskio žiurkėnus atvežė. Gal sutiks ir kanarėlės pavežt blush2.gif
Gal galėtumėt atsiųst visų savo kanarėlių nuotraukas man į el.paštą (smeigtukas555@yahoo.com) nurodant, kurias parduodat arba galvojat parduoti 4u.gif Atsiųstas nuotraukas galiu sudėti į temą visoms pasigrožėti jūsų augintinėmis mirksiukas.gif
O dėl informacijos apie kanarėles, kaip bebūtų gaila, teks man tenkintis tiek kiek parašysit el. paštu arba čia į temą... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giekab: 14 gruodžio 2009 - 14:52
QUOTE(giekab @ 2009 12 14, 16:45)
mano tokia nuomonė, kad kanarėlės vežamos autobusu patirs didenį stresą nei vežamos automobiliu. Nes vis vien ir kelionė ilgesnė gaunasi. Jei su diga nepavyks susitarti, kreipsiuos į tą moteriškę, kuri man iš jūsų roborovskio žiurkėnus atvežė. Gal sutiks ir kanarėlės pavežt  blush2.gif
Gal galėtumėt atsiųst visų savo kanarėlių nuotraukas man į el.paštą (smeigtukas555@yahoo.com) nurodant, kurias parduodat arba galvojat parduoti  4u.gif Atsiųstas nuotraukas galiu sudėti į temą visoms pasigrožėti jūsų augintinėmis  mirksiukas.gif
O dėl informacijos apie kanarėles, kaip bebūtų gaila, teks man tenkintis tiek kiek parašysit el. paštu arba čia į temą...  blush2.gif

stresas gal vienodas g.gif svarbu,kelionės metu,nepalikt jų likimo valiai,taip sakant smile.gif jeigu vezant mašina,jos bus nutrenktos,ant galinės mašinos sėdynės...tai nemanau,kad geriau nei vezt autobusu blush2.gif
kai tik turėsiu visų kanarėlių nuotraukas,-su malonumu atsiūsiu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(glorija25 @ 2009 12 12, 01:26)
Kanareles man patys linksmiausi ir graziausi paukstukai wub.gif
Nuo pat mazens laikau kanariuka. Jau turejau 2 zavingus patinelius, kurie isgyveno apie 10 m. Perna netekus savo ciulbuonelio iskart nusipirkau kita 3 men. jaunikli. Veiseja patikino, kad cia tikrai patinelis. Deja, jau metus ji laikau ir niekaip mazutis man neciulba, nors gauna ir gera maisteli ir zalumynu ir vitaminu. Atrodo tikrai sveikas, guvus. Na tai nupirkau as jam patele pries 2 sav., bet vistiek negieda. Na baigiu jau issitikint, kad cia tycia ar netycia bus veiseja suklydus del lyties,  tikriausiai 2 damutes dabar auginu biggrin.gif , ir ta jaunoji nepescia pasirodo, baigia visa senbuves turta uzvaldyt- pirma lesa, pirma maudos smile.gif . Tai va, tokia musu istorija.
O taip norejau ciulbonelio... rolleyes.gif

O nėra galimybės su kuo nors apsikeisti paukšteliais? smile.gif Įdėkit skelbimą,gal? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine kate @ 2009 12 14, 20:26)
O nėra galimybės su kuo nors apsikeisti paukšteliais? smile.gif Įdėkit skelbimą,gal? 4u.gif

Taip ir padariau, ir po keliu dienu sulaukiau pasiulymo keistis thumbup.gif . Siandien jau parsiveziau grazuoli- geltonai oranzinis su pilku wub.gif . Mano patele tokiu pat spalvu derinuku tik su kuoduku wub.gif . Tai siandien vyksta aistringas susipazinimas- labai jau kovinga pasirode ta mano patele- neleidzia nei lest, nei maudytis- tuoj gainioja patineli po narveli. Nezinau kaip cia jiems seksis, bet labai tikiuosi, kad iki kokio kovo men. susidraugaus ax.gif ir pamils vienas kita wub.gif . Nes lizdelis jau laukia pavasario stalciuj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(glorija25 @ 2009 12 14, 22:46)
Taip ir padariau, ir po keliu dienu sulaukiau pasiulymo keistis thumbup.gif . Siandien jau parsiveziau grazuoli- geltonai oranzinis su pilku wub.gif . Mano patele tokiu pat spalvu derinuku tik su kuoduku wub.gif . Tai siandien vyksta aistringas susipazinimas- labai jau kovinga pasirode ta mano patele- neleidzia nei lest, nei maudytis- tuoj gainioja patineli po narveli. Nezinau kaip cia jiems seksis, bet labai tikiuosi, kad iki kokio kovo men. susidraugaus ax.gif  ir pamils vienas kita wub.gif . Nes lizdelis jau laukia pavasario stalciuj smile.gif

Sveikinu su pasikeitimais 4u.gif
Gal turit foto su kanarėlėmis? smile.gif Nes turėtų būti,labai grazus spalvų derinys rolleyes.gif
Atsakyti
Laukines kates oranzinis patinelis jau pas mane, lb mielas wub.gif . Ileidau i narva su savo geltonu kanariuku. Kol kas nesimusa drinks_cheers.gif , jau ir balsiuka parode smile.gif
Papildyta:
Ar galetu 2 patineliai kartu gyvent? Naujasis narvas didelis
Atsakyti
QUOTE(neringute miaukalys @ 2009 12 15, 21:21)
Laukines kates oranzinis patinelis jau pas mane, lb mielas wub.gif . Ileidau i narva su savo geltonu kanariuku. Kol kas nesimusa drinks_cheers.gif , jau ir balsiuka parode smile.gif

Bėgant laikui,jie dar išsiaiškins kuris viršesnis hihihi.gif O gal bus geri draugai friends.gif Nes anksčiau jis gyveno su keliomis kanarėlėmis,-patinėliais smile.gif
O aš žiūriu,kaip 3 savaičių jaunikliai skraido po narvą..Atrodo kaip girti,bet vistiek skraido biggrin.gif Jau lesa patys,bet ir iš mamos visvien dar maisto prašo....
Atsakyti
QUOTE(laukine kate @ 2009 12 15, 17:50)
Sveikinu su pasikeitimais 4u.gif
Gal turit foto su kanarėlėmis? smile.gif Nes turėtų būti,labai grazus spalvų derinys rolleyes.gif

Aciu smile.gif . Pasistengsiu iki savaitgalio nufotkint savo grazuoliukus wub.gif
Atsakyti