Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarėlės: raudonosios, geltonosios ir kitokios :)

QUOTE(neringute miaukalys @ 2009 12 15, 21:28)
Laukines kates oranzinis patinelis jau pas mane, lb mielas wub.gif . Ileidau i narva su savo geltonu kanariuku. Kol kas nesimusa drinks_cheers.gif , jau ir balsiuka parode smile.gif
Papildyta:
Ar galetu 2 patineliai kartu gyvent? Naujasis narvas didelis

4u.gif Kaip sugyvena 2 vaikinai? Ar dar nereikėjo atskirti jų? Kanarėlių charakteriai labai skirtingi ax.gif Aš kartais dviejų patelių negaliu laikyt vienam narve,nes nuo peštynių narvas šokinėja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine kate @ 2009 12 17, 17:08)
4u.gif Kaip sugyvena 2 vaikinai? Ar dar nereikėjo atskirti jų? Kanarėlių charakteriai labai skirtingi ax.gif Aš kartais dviejų patelių negaliu laikyt vienam narve,nes nuo peštynių narvas šokinėja doh.gif

Vakar vakare biski kilo nesklandumu, pradejo sparnais mosuot, ziojasi kaip koki drakonai doh.gif. Gerai, kad didesniu pestyniu nebuvo smile.gif . O siandien ir vel taika.
Atsakyti
Sveikos merginos
pas mane porele gyvena tai buna mušasi,panička bachuriuka po visa narva vyjosi,ir kaip abu gyvena tai bachuriukas net nečiulba unsure.gif o taip noretusi jo gražias dainas paklausyti
Atsakyti
QUOTE(Iden @ 2009 12 17, 23:35)
Sveikos merginos
pas mane porele gyvena tai buna mušasi,panička bachuriuka po visa narva vyjosi,ir kaip abu gyvena tai bachuriukas net nečiulba unsure.gif o taip noretusi jo gražias dainas paklausyti

Sveika smile.gif Tai gal reikia patelę į atskirą narvelį įdėt,laikinai mirksiukas.gif .O gal kanarėlės abi patelės? unsure.gif Nes pas mane tai čiulba ir poromis doh.gif Kiek laiko šitaip patelė vaiko patinėlį? g.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine kate @ 2009 12 18, 00:20)
Sveika smile.gif Tai gal reikia patelę į atskirą narvelį įdėt,laikinai mirksiukas.gif .O gal kanarėlės abi patelės? unsure.gif Nes pas mane tai čiulba ir poromis  doh.gif Kiek laiko šitaip patelė vaiko patinėlį? g.gif

jisai ankščiau gražiai čiulbėjo,bet nupirkau jam draugė,kad liūdna nebūtų ir baigesi, mano linksmas dienas''Panička pas mus mažesne yra nei bachuriukas.Tai iš ryto daugiausia pešasi o paskui vėl ramybė
Atsakyti
QUOTE(Iden @ 2009 12 18, 10:22)
jisai ankščiau gražiai čiulbėjo,bet nupirkau jam draugė,kad liūdna nebūtų ir baigesi, mano linksmas dienas''Panička pas mus mažesne yra nei bachuriukas.Tai iš ryto daugiausia pešasi o paskui vėl ramybė

smile.gif Valdinga moteriškė,-nepasisekė patinėliui doh.gif
O mano Kučiai ,visi trys sulaukėjo,pasidarė baikštūs verysad.gif Kelias dienas neėmiau jų ant rankų,ir jie mane pamiršo blink.gif ...Labai pradėjo niežėt nuo jų rankas,kai tapo plunksnuoti...Riešus net guzais išberdavo,kai dar imdavau į rankas juos mazesnius...Ot kvaila doh.gif doh.gif doh.gif Juk galėjau pirštines uzsimaut,nes alergija tik per odą,kol kas... unsure.gif Bet dabar jau jie nenori būt imami į rankas,-bandziau iš narvelio išsiimt....Tai pradėjo skraidyt blink.gif
Atsakyti
Su šventemis visas user posted image

Ar praejo Laukine kate alergija? Kada parodysi nuotraukytes?
Atsakyti
Sveikinu su šventėmis visas 4u.gif

Norėjau pasigirti, kad Laukinės katės vienas kanariukas pas mane ax.gif Jaučiasi puikiai. Tylų cypsėjimą girdėjom jau pirmą vakarą.
Atsakyti
Kaip manot kiek šansų nusipirkt Kikoj sveiką kanarėlę? blush2.gif Vis prie Hypermaximos Kikos einu pasižiūrėt į gyvūnus ir daugiausia spoksau į kanarėles... doh.gif Dėl lyties tai nėr ką kalbėt - užrašyta viena, bet ar tikrai ten patinėlis - tai turbūt galima būtų pasakyt, jei išgirstum jį čiulbant g.gif Nors skaičiau, kad ir kai kurios patelės čiulba. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giekab: 29 gruodžio 2009 - 11:53
o gal iš mergaičiu kuri parduoda?

.. gal lizdeli krauna koks kanariukas ir bus jaunikliu thumbup.gif Laukiam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giekab @ 2009 12 29, 12:50)
Kaip manot kiek šansų nusipirkt Kikoj sveiką kanarėlę?  blush2.gif

na nezinau, sekmes dalykas, jei pasiseks taai bus sveika o jei ne tai ...
QUOTE(Mirka @ 2009 12 29, 18:56)
o gal iš mergaičiu kuri parduoda?

pas mane peri, bet nezinau ar kas nors issiperes. bet jei bus kas nors tai parduosiu
Atsakyti
gerai mirksiukas.gif

tada neskubame.. laukame išperėtų paukštukų ir pasiūlymų thumbup.gif
Atsakyti