Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarėlės: raudonosios, geltonosios ir kitokios :)

QUOTE(laukine kate @ 2011 11 22, 15:00)
Sunku nusprest uz gyvuna... smile.gif Bet manau vienam patineliui nebutu baisiai liudna
,tiesiog jis daug daugiau ciulbetu ax.gif Bet is liudesio tikrai nemirtu..Kanareles,tai ne jautriosios sinsilos.Ir kanareles yra daug didesnes pestukes tarpusavyje,nei papugeles ar amadinai.. mirksiukas.gif

labai labai aciu 4u.gif greiciausiai ieskosiu vieno patinelio, smile.gif visi pauksciukai nori draugijos, bet jei nebus vienas uzsisklendes, liudnas,neciulbes, matysis pagal jo busena,kad jam reikia drauges -- tada ieskosim poros biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eureka77 @ 2011 11 19, 21:58)
Mano mergyte paskendo voneleje  verysad.gif dabar liko cekas vienas. Gieda istisai  doh.gif . Norejau Jusu pasiteirauti jeigu nupirkciau jam mergaite ar priimtu? Jam jau 4metukai.

Manau, reik jam mergaites, nes prates ne vienas buti. Ir priprastu tikrai - pas mane dar nebuvo kad kas su kuo nesusigyventu, o vien siuo metu turim 10 rolleyes.gif tik patarciau gal ieskoti vyresnes kiek pateles, ne jaunikles - pas veisejus paieskokit, tikrai rasit kokiu poros metu, manau wink.gif

QUOTE(laukine kate @ 2011 11 22, 15:00)

g.gif Tai priklauso nuo kanariuko charakterio ir budo taikumo...Kanareles sakyciau yra isrankios..Kalbu tik is savo patirties.Jeigu jusiskis kanariukas su charakteriu,tai sunkiai priims jaunesne moteriskaite g.gif Gali nupest,ir netgi uzkapot... unsure.gif
Idealus variantas butu,kad isigijus patele butu galimybe ja apkeist..Jeigu butu dideli nesutarimai..
As rizikuociau itaisyt jam drauge,nei klausytis kaip jis ja saukia..Nes jis nebuvo vienisius.Visai kitaip,kai patinelis priprates gyventi vienas..
Surizikuokit 4u.gif
Beje,neteke gyvenimo draugo,kartais pragysta ir kanareliu pateles doh.gif Zinau ka reiskia klausytis to sielvartingo sauksmo cool.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Et,kaip as pavydziu visoms kanareliu augintojoms... smile.gif Baltai zinoma...
Kada nors,visvien kada nors,as vel laikysiu bureli, siu dieviskai giedanciu pauksteliu wub.gif wub.gif wub.gif O kol kas...namuose karaliauja katinai,kuriems as pasirodo alergijos neturiu!!! bigsmile.gif ..O pabuvus patalpoje kur gyvena daugiau papugu,ar kt.,pauksteliu-pajuntu klastinga alergija g.gif
Na,bet kada nors,-isirengsiu dideli,plastikini voljera narva,ir alergija nebus baisi..Ir pauksteliai apsaugoti nuo plesrunu biggrin.gif
Labai noreciau,kad LT,labiau ispopuliaretu kanareles...Dabar,del man nesuprantamu priezasciu,jos yra mazai populiarios unsure.gif
Atsakyti
Pritariu . Tikrai jų mažoka drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine kate @ 2011 12 02, 02:42)
Et,kaip as pavydziu visoms kanareliu augintojoms... smile.gif Baltai zinoma...
Kada nors,visvien kada nors,as vel laikysiu bureli, siu dieviskai giedanciu pauksteliu wub.gif  wub.gif  wub.gif O kol kas...namuose karaliauja katinai,kuriems as pasirodo alergijos neturiu!!! bigsmile.gif ..O pabuvus patalpoje kur gyvena daugiau papugu,ar kt.,pauksteliu-pajuntu klastinga alergija g.gif
Na,bet kada nors,-isirengsiu dideli,plastikini voljera narva,ir alergija nebus baisi..Ir pauksteliai apsaugoti nuo plesrunu biggrin.gif
Labai noreciau,kad LT,labiau ispopuliaretu kanareles...Dabar,del man nesuprantamu priezasciu,jos yra mazai populiarios unsure.gif

as irgi pavydziu, bet kol kas su katinu draugauju
Atsakyti
Merginos.... kokias kanareles maciau vienoje kikoje ... smile.gif tokios citrinines ir didziules!!!! Mano cekiukas kaip jauniklis pries jas biggrin.gif, bet patiko biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki
Kaip jūsų kanareles gražuolės laikosi, maniskis tai jau vėl plunksnelius turi o tai kai metinejo tai beveik plikas buvo.
Atsakyti
O mano kanariukas vel turi mergyte thumbup.gif Drauge idejo skelbima ir prase, kad mano dukrytei kas padovanotu mergyte, nes musu nuskendo verysad.gif ir vienas geras dede atsiliepe. Jis gyvena Naujojoje Vilnioje, o pas ji kanareliu tai visokiu, o jau kiek ju ten daug.....o kokios grazios.... Ir viena zalia mums padovanojo. bigsmile.gif . Labai esame jam dekingos!!!!! Net pati uzsimaniau ju daugiau tureti blush2.gif
Atsakyti
Mes irgi jau gavome dovanu kanariuka-berniuka wub.gif

Stai musu grazuolis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *neva*: 30 gruodžio 2011 - 01:22
QUOTE(eureka77 @ 2011 12 29, 13:40)
O mano kanariukas vel turi mergyte thumbup.gif  Drauge idejo skelbima ir prase, kad mano dukrytei kas padovanotu mergyte, nes musu nuskendo  verysad.gif ir vienas geras dede atsiliepe. Jis gyvena Naujojoje Vilnioje, o pas ji kanareliu tai visokiu, o jau kiek ju ten daug.....o kokios grazios.... Ir viena zalia mums padovanojo.  bigsmile.gif . Labai esame jam dekingos!!!!! Net pati uzsimaniau ju daugiau tureti  blush2.gif

Is to dedules esu pirkus ne viena pauksciuka -labai fainas, visada pataria, paaiskina drinks_cheers.gif ir grazuoliu pas ji pasiziuret galima ivairiausiu - as nuvaziavus mergaites pirkt, nusipirkau 3 blush2.gif bet man jau kanarlige, net nebandau gintis biggrin.gif

QUOTE(*neva* @ 2011 12 30, 01:00)
Mes irgi jau gavome dovanu kanariuka-berniuka  wub.gif

Stai musu grazuolis  wub.gif

Grazuolis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(agnele77 @ 2012 01 02, 12:22)
Is to dedules esu pirkus ne viena pauksciuka -labai fainas, visada pataria, paaiskina  drinks_cheers.gif  ir grazuoliu pas ji pasiziuret galima ivairiausiu - as nuvaziavus mergaites pirkt, nusipirkau 3  blush2.gif  bet man jau kanarlige, net nebandau gintis biggrin.gif
Grazuolis  wub.gif

Joooo....Ziuriu si liga uzkreciama. Jau ir man simptomai reiskiasi smile.gif. Bet mano berniukas visai nustojo dainuoti. Matyt dar pratinasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eureka77 @ 2012 01 02, 10:31)
Joooo....Ziuriu si liga uzkreciama. Jau ir man simptomai reiskiasi smile.gif. Bet mano berniukas visai nustojo dainuoti. Matyt dar pratinasi biggrin.gif

Taip taip, reik prie naujos damos priprast, apsiziureti... biggrin.gif
pavasari jau pasirodys visu grazumu smile.gif

o mes vel laukiam persikiniu vaikuciu -vel turi 5 kiausinukus ta pati poryte rolleyes.gif sugalvojo taip ziema jie man, bet kol kas graziai viskas vyksta -mama peri, tetis mama globoja, ziuresim kaip cia bus..
Atsakyti