Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarėlės: raudonosios, geltonosios ir kitokios :)

QUOTE(agnele77 @ 2012 01 02, 12:49)
Taip taip, reik prie naujos damos priprast, apsiziureti...  biggrin.gif
pavasari jau pasirodys visu grazumu smile.gif

o mes vel laukiam persikiniu vaikuciu -vel turi 5 kiausinukus ta pati poryte  rolleyes.gif  sugalvojo taip ziema jie man, bet kol kas graziai viskas vyksta -mama peri, tetis mama globoja, ziuresim kaip cia bus..

Oi kaip faina.... gal ir manoji naujoji porele sumastys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine kate @ 2011 12 02, 01:42)
Et,kaip as pavydziu visoms kanareliu augintojoms... smile.gif Baltai zinoma...
Kada nors,visvien kada nors,as vel laikysiu bureli, siu dieviskai giedanciu pauksteliu wub.gif  wub.gif  wub.gif

Laukine kate, tai taip ir nepamiršti kanarėlių? O pas mane taviškė puikiai jaučiasi. Dabar jau turiu 10 kanarėlių doh.gif Dar guldų 10 ir papūgas 5, o viskas prasidėjo nuo Laukinės katės kanarėlės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2012 01 02, 22:01)
Laukine kate, tai taip ir nepamiršti kanarėlių? O pas mane taviškė puikiai jaučiasi. Dabar jau turiu 10 kanarėlių  doh.gif Dar guldų 10 ir papūgas 5, o viskas prasidėjo nuo Laukinės katės kanarėlės  lotuliukas.gif

biggrin.gif Smagu girdet,kad ''kanareliu liga'' uzkreciama.Kaip ir kitu pauksteliu drinks_cheers.gif
As vis dar neprarandu vilties,ir kada nors vel auginsiu kanareles smile.gif smile.gif smile.gif Tik dabar reikia siek tiek palaukt rolleyes.gif

Atsakyti
Sveiki Laukine kate
kada mūsų gretas papildysi?jau pasiilgom tavo pasakojimu apie tavo grazuoliukus
Atsakyti
QUOTE(Iden @ 2012 01 08, 16:12)
Sveiki Laukine kate
kada mūsų gretas papildysi?jau pasiilgom tavo pasakojimu apie tavo grazuoliukus

smile.gif Sveiki
Net neisivaizduoju kada vel prie kanareliu priartesiu... doh.gif O noretusi kuo greiciau smile.gif Tik kad siuo metu,daug nepalankiu aplinkybiu,kanarelems augint,veist... verysad.gif
Atsakyti
O mano nauja seimyna kaip pesasi sad.gif. Du indeliai lesti, bet karas kiekviena karta. O blogiausia, kad nauja augintine vos neuzsimuse :(isleidau eilini karta paskraidyti, nes mano cekiukas pastoviai skraido, o ji kaip torpeda i siena pasileido. Visai nesiorentuoja. Dabar net is narvelio nelipa, kai duris atidarau.
Atsakyti
Musu citrinukas irgi duoda i kaulus tik papugelei, pestukas matosi yra, kazin kaip butu jei panele butu vienam inkilelyje unsure.gif
Kai atsirado kanariukas jam visada palikdavome atidaytas dureles,nes papugele gyvena be dureliu,skraido kur nori, tai irgi atsimusdavo i siena, langa, net per kambari neperskrenda, gaila paukstuko. Pasiskambinom zmogui is kur pirko, tai sake,kad tegul jis tupi narvelyje ir viskas. As net pagalvojau,kad kanareles apskritai nemoka skraidyti doh.gif bet va jau prasimankstino, jau drasesnis darosi ir manau cia mums tik laiko reikia ismokti gerai skraidyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *neva*: 10 sausio 2012 - 14:34
Yra žmonės, kurie visą paukštuko gyvenimą laiko jį uždaryta narve. Tokie nabagai nemoka skraidyti , teko gauti tokias papūgas, tai iš pat pradžių net iš narvo nenorėdavo išlisti o skraidyti išvis išmoko ne per vieną mėnesį doh.gif
Atsakyti
Kai paukštelis dar neapsipratęs naujuose namuose, nesiorientuoja aplinkoje, tai ir daužosi į sienas ir langus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo išdykėlė: 10 sausio 2012 - 18:56
Tiesiog is kur gavome, ju nepaleisdavo, tai matyt ir orentyro neturi kada stoti reikia smile.gif, o mano cekas tai kaip snaiperis vairuoja biggrin.gif
Atsakyti
Norejau pasidometi ar ribojate morku davima? Man rekomendavo kas tris dienas, kanariukas labai jas megsta ir galii sulesti labai daug, ta prasme kiek idesiu tiek ir les.
Atsakyti
Man patiko kanarėlės tuo, kad dėdavau jom maisto į narvelį ir jos pačios sugrįždavo iš kambario į savo namus. Ir šiaip kanarėlės labai nuostabūs paukšteliai, kuriuos norisi turėti smile.gif
Atsakyti