QUOTE(*neva* @ 2012 02 10, 00:18)
Aciu
kojytes nekraujuoja, o va kiek amziaus tiksliai nezinau, kai gavome lyg minejo issirites nuo preito pavasario, tai bus metai, labai daug nekomentavo
labai guvus ir geros nuotaikos pauksciukas, megsta maudytis, gauna kuo ivairiausi maista
del nagu as klausiau konsultacijos kaip kirpti, bet veisejas sake kad po pusmecio

nedrystu pati karpyti,o per salcius nesinori jo niekur vezti, bet reisk vistik man paciai apkirpti, bijau

Nebijokit,tik atrodo kad baisuLabai lengva nukarpyt nagucius kanarelei,ypac kai kojeles sviesios,nagai taip pat...Matosi kur gyvuonis prasideda
Pasiimkit astrias zirklutes,- ir pirmyn..As naudodavau paprastas,manikiurines zirkliukes.Veliau ,,radau,, namie,savo nenaudojamas 10 metu pedikiurines zirkles.Na,ten znybtukas,greiciau

Jo privalumas--kad jis astrus.Tai paspartins procedura. Nudezinfekuokit kazkokias zirkles,ar znybtuka,ir apkarpykit tuos nagucius.Pirma karta butu gerai,kad kas pauksteli palaikytu.Taip kad jis nespurdetu,ir kojyciu nejudintu...
Ir nebijokit,kanariukas bijos labiau nei jus..
Sekmes.Na bent jau pabandyt galima..
Man butu lengviau parodyt,nei kad cia pripasakojau...
Va,mano suniuko naguciai juodi,gyvuonio ribos nesimato.Neigudus ,gana delikatus reikalas..O kai naguciai sviesus---tai kirpti tiesiog paprasta juos,bet kokiam gyvunui..
Papildyta:
QUOTE(laukine kate @ 2012 02 13, 17:43)

Nebijokit,tik atrodo kad baisuLabai lengva nukarpyt nagucius kanarelei,ypac kai kojeles sviesios,nagai taip pat...Matosi kur gyvuonis prasideda
Pasiimkit astrias zirklutes,- ir pirmyn..As naudodavau paprastas,manikiurines zirkliukes.Veliau ,,radau,, namie,savo nenaudojamas 10 metu pedikiurines zirkles.Na,ten znybtukas,greiciau

Jo privalumas--kad jis astrus.Tai paspartins procedura. Nudezinfekuokit kazkokias zirkles,ar znybtuka,ir apkarpykit tuos nagucius.Pirma karta butu gerai,kad kas pauksteli palaikytu.Taip kad jis nespurdetu,ir kojyciu nejudintu...
Ir nebijokit,kanariukas bijos labiau nei jus..
Sekmes.Na bent jau pabandyt galima..
Man butu lengviau parodyt,nei kad cia pripasakojau...
Va,mano suniuko naguciai juodi,gyvuonio ribos nesimato.Neigudus ,gana delikatus reikalas..O kai naguciai sviesus---tai kirpti tiesiog paprasta juos,bet kokiam gyvunui..
Dar pamirsau pasakyt,kad nuo per ilgu naguciu,gali deformuotis pirstu padetis...Kazkada isigijau kanariuka ir pastebejau kad vadinamas didysi pirstas kazkaip nulinkes,uzlinkes..Ir jis nefunkcionavo..Ta prasme,-buvo nudziuves...Ir visa tai manau buvo del to,kad ankstesnis seimininkas nekarpe naguciu niekada..
Siaip daznai karpyt pauksteliams nagu ir nereikia...Bet reikia kuo storesniu lakteliu...Labai gerai laktukes is akmens.Nepamenu kaip jos ten vadinasi,bet tokios storos ir siurkscios..Pauksteliui naturaliai dyla nagai..