Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarėlės: raudonosios, geltonosios ir kitokios :)

QUOTE(zyliukas @ 2012 03 18, 22:02)
Sveikutes, baisiai turiu ne kokia istorija sad.gif
Nusipirkau kanriuka Ciobreli is KIKOS sausio men. tik parnesem pradejo giedot, o jau graziai o jau daug, zodziu pavasaris pas mus buvo nerealus. Po menesio jis pradejo mest plunksnele,s ir man atrodo lyg baltuoti. Liovesi giedoti, pries kelias dienas ryte jis sedejo issiziojes. Uzvakar pradejo plakti sparnais ir gulejo ant kraiko. sunkiai kvepavo. Po kokios vakandos lyg atkuto, ant lakteles atsistojo. vakar ir vel tas pats. Siandien paukstukas pradejo lyst per groteles iki puses islenda ir kyso, as ji atgal paimu i narveli guli paslikas. Na manau kad jis tikrai labai serga ir ilgai netems. Nzn net kaip elgtis, ar vezt pas koki pausktininka, ar paciai bandyt kazkaip gydyt?
Bet bijau kad jis ryto sulauktu sad.gif
user posted image
Papildyta:
beje gal patarkit ka duodat papildomai kanariukam, kuom juos palepinat, ar vitaminu kokiu duodat? Kikoj man nieko nepasake, kad reik, smeliukas, maistukas , kreidute ir vandenukas. Davaiu jam obuoliuka, skaiciau ir banana galima. net nzn, kad nepersistengt.
ir ateiciai noreciau zinoti.
dekui labai jei kas neoatingesit parasyt, nes visu temu tikrai neturiu galimybes perskaityt. aciu  drinks_cheers.gif

na ka... siandien netekome Ciobrelio sad.gif Nusileidziu ryte i svetaine, o narvelis tuscias. Vyras jau rado ji negyva ir isnese sad.gif Liudesys. Atrodo mazas padarelis... bet buvo musu grozisi , giesmininkas. Suradau kazkoki siaulieti paukstininka bandysiu is jo pirktis.... Is kikos tikrai nepirkciau dabar. Negaliu kaltint vien tik KOKOS, bet nzn , nejaugi gali pauksti per menesi sitaip nusigalabint del to kad morkos nedaviau ar obuolio? Gal kas zinot Vilniuj patikimu pausktininku, kas turi Kanareliu?
busiu dekinga drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2012 03 19, 10:22)
na ka... siandien netekome Ciobrelio sad.gif Nusileidziu ryte i svetaine, o narvelis tuscias. Vyras jau rado ji negyva ir isnese sad.gif Liudesys. Atrodo mazas padarelis... bet buvo musu grozisi , giesmininkas. Suradau kazkoki siaulieti paukstininka bandysiu is jo pirktis.... Is kikos tikrai nepirkciau dabar. Negaliu kaltint vien tik KOKOS, bet nzn , nejaugi gali pauksti per menesi sitaip nusigalabint  del to kad morkos nedaviau ar obuolio? Gal kas zinot Vilniuj patikimu pausktininku, kas turi Kanareliu?
busiu dekinga  drinks_cheers.gif

Naujoj Vilnioj yra vyriskis, pas ji visokiu yra, paieskokit per SKELBIU, esu kelis is jo esu pirkusi, viskas tikrai gerai su pauksciais wink.gif
o as ziuriu ziuriu i jusu nuotrauka ir nesuprantu -narvas prie lango kabejo? isvis apti forma tokia pauksciui nera gera -jis neturi kampo, saugios zonos. Be to, pauksciukai labai bijo skersveju, veju, o jei narvas kabejo salia lango... ir dar nepastatytas i kampa, o visas atviras.. galejo ir cia buti nelaimes priezastis g.gif cia tik pamastymai mano..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnele77: 19 kovo 2012 - 10:42
QUOTE(zyliukas @ 2012 03 18, 21:02)
Sveikutes, baisiai turiu ne kokia istorija sad.gif

dekui labai jei kas neoatingesit parasyt, nes visu temu tikrai neturiu galimybes perskaityt. aciu  drinks_cheers.gif

http://www.paukstis....c.php?f=16&t=36
Atsakyti
QUOTE(agnele77 @ 2012 03 19, 11:33)
Naujoj Vilnioj yra vyriskis, pas ji visokiu yra, paieskokit per SKELBIU, esu kelis is jo esu pirkusi, viskas tikrai gerai su pauksciais wink.gif
o as ziuriu ziuriu i jusu nuotrauka ir nesuprantu -narvas prie lango kabejo? isvis apti forma tokia pauksciui nera gera -jis neturi kampo, saugios zonos. Be to, pauksciukai labai bijo skersveju, veju, o jei narvas kabejo salia lango... ir dar nepastatytas i kampa, o visas atviras.. galejo ir cia buti nelaimes priezastis  g.gif cia tik pamastymai mano..

Na atip prie lango, sviesu gera jam buvo. lango neatidarinejam ir vyrui prigrasinau tik nedarinek kad nepertrauktu. Turim mazu vaiku , skersveju irgi nebuna. Na isigysim kita bandysim kazka keist ir stengsimes issaugoti mazyli.
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2012 03 19, 15:25)
Na atip prie lango, sviesu gera jam buvo. lango neatidarinejam ir vyrui prigrasinau tik nedarinek kad nepertrauktu. Turim mazu vaiku , skersveju irgi nebuna. Na isigysim kita bandysim kazka keist ir stengsimes issaugoti mazyli.

4u.gif 4u.gif 4u.gif Linkiu sekmes..Labai buna liudna,bet visiems pasitaiko netiketu augintiniu netekciu...Tik nepatariu pirkt is KIKOS...Geriau is zmoniu,augintoju,megeju...
Atsakyti
Gal kas parduodat Vilniuje paukstelius? smile.gif
Atsakyti
Kanarėlė ieško naujų namučių. Patelė - čirškia, cypsi, nečiulba smile.gif
Kaune.
Per AŽ.
Atsakyti
parduodam kanarele patineli 10men.
Atsakyti
Laba diena 4u.gif Susidomejau ir as kazkaip kanarelemis.Turiu visa inventoriu pauksciukams ,nes laikem kazkada amadinus,bet teko issiskirti su jais,o dabar skaitydama jusu tema supratau kame buvo problema.
Del kanareliu dabar iskilo keletas klausimu ax.gif Ar jas galima laikyti po viena,ar turi buti porele.
Kaip supratau patinelis graziau ciulba,o patele ne g.gif
Jei tureciau porele ir nedeciau to inkiliuko perejimui tai jie ir nepridetu kiausinuku.
Ir kokio amziaus paukciukai jau gali pereti.
Ir kiek jau zinau tai KIKOJE geriau nepirkti.
Atleiskite jei jums juokingi klausimai pasirodys,bet kazkaip noretusi atsakingai pasiruosti ir priimti sprendima. blush2.gif

Ir dar.O kuriam laikui juos galima vienus palikti.Jei isvaziuojate atostogauti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PUPA13: 06 birželio 2012 - 15:15
1. Kanarėles galima laikyti tiek poroje, tiek po vieną. Žinoma, visiems poroje smagiau ir geriau, tačiau ir vienas gyvendamas pvz. patinėlis čiulbės ir džiugins savo šeimininkus.
2. Taip, patinėliai čiulba, o patelės - ne. Jos tik kartais sučirškia, sucypauja ar pn.
3. Ar nepridėtų kiaušinukų be inkiliuko -niekas nepasakys. Čia priklauso nuo patelės. Pasitaiko ir tokių, kurios be patinų deda kiaušinukus į maisto ar smėlio indelį doh.gif
4. Perėti nerekomenduojama leisti jaunesniems nei 1 metų paukščiams.
5. Nusiperka žmonės ir Kikoje sveikus paukščius, bet aš rinkčiausi pirkti iš augintojų.
Palikti paukščius be priežiūros ilgiau kaip kokiom 2 parom nereikėtų, kadangi paukščiai kasdien turi gauti maisto ir švaraus vandens.
Tikiuosi, pagelbėjau, sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, ieskau pirkti kanarele (patineli) jauna. Gal galetumete duoti kontaktus , kas juos veisia ir prekiauja, nes is turgaus pirkti bijau.
Lauksiu atsakymo i AZ
Atsakyti
Pamirsau padekoti agnele77 uz atsakymus.O kur tu augintoju ieskoti,nes "skelbiu lt"vis pasiziuriu,bet ten nera dabar skelbimu su kanarelemis.Nes as vis dar noriu to pauksciuko ax.gif O kiek laiko jie gyvena.
Atsakyti