Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarėlės: raudonosios, geltonosios ir kitokios :)

QUOTE(paulytė12 @ 2012 02 19, 10:46)
Sveikos merginos, kreipiuosi į patyrusias kanarėlių augintojas:) Kaip ten su ta maudyklę? Koks vandenukas turi būti šiltas/šaltas? Ar dažnai jai reiktų paduoti maudyklę? Kiek vandenuko pilti? kad nepaskęstu?smile.gif
Būčiau labai dėkinga už pagalba:)
Ir dar mano gražuolis labai mažai geria vandenuko, susurūpinau gal kažkas ne taip? g.gif  unsure.gif  verysad.gif

Laba, sveika istojus i kanareliu myletoju kluba 4u.gif
del gerimo - viskas gerai, paukstukai kartais geria daugiau, kartais maziau - kaip ir zmones smile.gif o jei jusiskis dabar gavo obuolio, kokio kito dregno maisto, tai ir gerti maziau nori. Be to - paukstelis miniatiurinio dydzIo - jo isgertos porcijos ir nepastebeti imanoma smile.gif tik kasdien pakeiskit vandeneli svieziu ir viskas bus ok smile.gif
del maudyniu - kanareles labai megsta ta malonuma, tai jei turit jau maudykle, kabinkit bent karta per savaite, ipildama kambario temperaturos mazdaug siltumo vandens. Jei neturit - pirkit smile.gif As saviskiams nenormuoju maudyniu - kai tik diena siltesne buna, sauletesne, ir duodu - man labai grazu stebet ta ju turskimasi smile.gif
visa kita pavardinai gerai - reikia kalcio (kreidutes), smeliuko, kasdien sauso maistuko ir tada papildomai - vaisiu, darzoviu, aguonu, daiginuku ir karta per savaite smulkinto virto kiausinio.
Sekmes augti ir draugauti, laukiam nuotrauku smile.gif
Atsakyti
Merginos, pas mane turbut beda sad.gif. Mano kanariukas numete visa uodega. Liko kaip visciukas verysad.gif nezinau ar tailiga ar pavasaris??? Siaip judrus, lesa viska. Maudosi kaip padukes.
Atsakyti
QUOTE(eureka77 @ 2012 02 20, 13:45)
Merginos, pas mane turbut beda sad.gif. Mano kanariukas numete visa uodega. Liko kaip visciukas  verysad.gif nezinau ar tailiga ar pavasaris??? Siaip judrus, lesa viska. Maudosi kaip padukes.

nepasakysiu, kas yra, bet del pavasario kazkaip nemanau...
Atsakyti
Oj dėkoju Jums labai, net ant širdies lengviau lotuliukas.gif thumbup.gif
Bet dar, mano mažyliui turbūt viduriukus paleido, nes skystokos išmatos g.gif hmmm ką daryti tokiu atveju? blush2.gif
O kaip ten dėl tų nagučių karpymo ar būtina tai daryti? smile.gif
Papildyta:
Merginos, ar verta pirkti šį namelį? http://www.kika.lt/d.....1 vnt._02.jpg
Nes mano kanariukas miega ant laktelės, manau jam ten nėra labai patogu. Ar visi kanariukai taip miega? biggrin.gif Kaip manot ar jis ten miegos? smile.gif rolleyes.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nuo viduriavimo padeda kmynų sėklos
Nameliai - inkilai yra skirti lytiškai subrendusiems paukščiams ir TIK perėjimo metu
Atsakyti
O tai jeigu pastatyčiau ir nupirčiau tak kažkaip galėčiau pakenkt jam? g.gif
Atsakyti
Jus taip sukelsit nora poruotis
Atsakyti
Ačiū jums už patarimus, nusipirkau šiandien maudyklę savo mažyliui, bet visai jis nenori maudytis. Visiškai ten nelipa. Pati paėmiau ir jį įdėjau ten, bet jis norėjo kuo greičiau išlipt.. schmoll.gif Ar taip jis ir nesimaudys? verysad.gif verysad.gif Papasakokite apie savo kanerėles kaip jos pirma kartą maudėsi ar labai noriai? smile.gif
Atsakyti
Visi paukščiai yra gan baikštūs ir naujų daiktų prisibijo . Turi praeiti tam tikras laiko tarpas, kad nugalėtu baimę ir pradėtu maudytis
Atsakyti
Sveikos merginos, mano mažylis jau šiandien buvo šiek tiek įbridęs į maudyklę. Manau patiko jam nes vėliau vėl lipo blush2.gif Dabar iškilo toks klausimas, pas mane patinėlis, manau jam liūdna vienam kaip manot reikėtų jam nupirkt patelę? Manau jam bus linksmiau ir norėčiau, kad susipuorotų 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes, baisiai turiu ne kokia istorija sad.gif
Nusipirkau kanriuka Ciobreli is KIKOS sausio men. tik parnesem pradejo giedot, o jau graziai o jau daug, zodziu pavasaris pas mus buvo nerealus. Po menesio jis pradejo mest plunksnele,s ir man atrodo lyg baltuoti. Liovesi giedoti, pries kelias dienas ryte jis sedejo issiziojes. Uzvakar pradejo plakti sparnais ir gulejo ant kraiko. sunkiai kvepavo. Po kokios vakandos lyg atkuto, ant lakteles atsistojo. vakar ir vel tas pats. Siandien paukstukas pradejo lyst per groteles iki puses islenda ir kyso, as ji atgal paimu i narveli guli paslikas. Na manau kad jis tikrai labai serga ir ilgai netems. Nzn net kaip elgtis, ar vezt pas koki pausktininka, ar paciai bandyt kazkaip gydyt?
Bet bijau kad jis ryto sulauktu sad.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(zyliukas @ 2012 03 18, 21:59)
Sveikutes, baisiai turiu ne kokia istorija sad.gif
Nusipirkau kanriuka Ciobreli is KIKOS sausio men. tik parnesem pradejo giedot, o jau graziai o jau daug, zodziu pavasaris pas mus buvo nerealus. Po menesio jis pradejo mest plunksnele,s ir man atrodo lyg baltuoti. Liovesi giedoti, pries kelias dienas ryte jis sedejo issiziojes. Uzvakar pradejo plakti sparnais ir gulejo ant kraiko. sunkiai kvepavo. Po kokios vakandos lyg atkuto, ant lakteles atsistojo. vakar ir vel tas pats. Siandien paukstukas pradejo lyst per groteles iki puses islenda ir kyso, as ji atgal paimu i narveli guli paslikas. Na manau kad jis tikrai labai serga ir ilgai netems. Nzn net kaip elgtis, ar vezt pas koki pausktininka, ar paciai bandyt kazkaip gydyt?
Bet bijau kad jis ryto sulauktu sad.gif
user posted image

beje gal patarkit ka duodat papildomai kanariukam, kuom juos palepinat, ar vitaminu kokiu duodat? Kikoj man nieko nepasake, kad reik, smeliukas, maistukas , kreidute ir vandenukas. Davaiu jam obuoliuka, skaiciau ir banana galima. net nzn, kad nepersistengt.
ir ateiciai noreciau zinoti.
dekui labai jei kas neoatingesit parasyt, nes visu temu tikrai neturiu galimybes perskaityt. aciu drinks_cheers.gif
Atsakyti
koks grozis wub.gif wub.gif tik patarti nieko negaliu, nelabai ka ismanau unsure.gif
Atsakyti