Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarėlės: raudonosios, geltonosios ir kitokios :)

Dovanoja rastą kanarėlę trakuose http://gyvunugloba.lt/lt/main/g.60094
Atsakyti
QUOTE(MeiLLi @ 2013 08 07, 13:44)
Dovanoja rastą kanarėlę trakuose http://gyvunugloba.lt/lt/main/g.60094

wub.gif kaip as noreciau, kodel ne kaune...............
Atsakyti
Transportą per gyvunugloba nesunku surast smile.gif
Atsakyti
Tai kad as jau parasiau nurodytu el pastu del kanareles, bet atsakymo negaunu - gal nebeturi...
Atsakyti
Mano maziukas vis dar iesko namu, jei reikia galiu parduoti su visu komplektu ,narvuku su viskuo;) kaunas
Atsakyti
Labas visoms kanariuku myletojoms smile.gif
Turiu idomia istorija apie savo kanarele.
Turiu viena pauksciuka, patineli. Tiesa sakant as visai nebenorejau jokio gyvio namie, bet, pabegus pasutinei kanarelei, vyras padare man "staigmena" ir suorganizavo nauja pauksteli biggrin.gif
Na ka, keiciau eilini syki as jam pasara indelyje, kuris issitraukia is narvelio. Griztu - nebera mano kanareles blink.gif Pabego ir sitas, islindo per ta maza anga ir dingo. Na nusikeikiau mintyse ir prisiekiau, kad gana man tu kanareliu...
Sekanti ryta geriu savo kava, girdziu, pauksciukas i balkono langa atsitrenke. Priejau, o jis staigiai nuskrido. OK, galvoju, mazylis zvirbliukas skraidyti mokosi. Po kiek laiko - vel bumbt i langa blink.gif einu tyliai atsargiai paziureti, o ant kilimelio tupi mano kanariukas!!! Atidariau duris, jis nuskrido ant balkono krasto, ties stogu.
Galvoju, ka man dabar daryti? Pagauti nesugebesiu, tai paemiau jo pasaro indeli ir pasiurenau seklytemis, o jis purpt ir atskrido man ant rankos ir eme lesti blink.gif stoviu apsalusi, galvoju - o kas toliau? Nesti namo ar prie narvelio? Gerai, prinesiau prie narvelio duru, o jis - savu noru i narveli!
Taip kad nuo to laiko tapo mano draugeliu. Paleidziu ji paskraidyti namie, megsta atsitupti netoliese ir stebi ka darau. Bandziau vel pakartoti kad nutuptu ant rankos, bet ne, sotus netupia biggrin.gif

Ikeliu pora nuotrauku:

user posted image

tikrina, ka cia vaikai ant stalo paliko biggrin.gif
user posted image

Taip kad kanareles ne tik pabega, bet ir grizta namo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 05 rugsėjo 2013 - 19:01
Sveiki,rasau tokiu klausimu, vienu is tu niekada nesakyk niekada.... Bet Taip jau yra kad nusprendem savo kanareliu porai ieskoti naujos seimos.... Isvykom Is lietuvos ir pasirodo neplanuojam grysti,tai kam tureti grozi kuriuo negali grozetis...;/ tai namu iesko kanareliu seima jau viena karta turejo palikuoniu;) kartu narvelis ir kruva skanestu ir viskas kas priklauso! Kainos net negaliu sugalvoti, bet tikrai nedovanosiu ir suma turi buti logiska! Tik I gera seima galincia pasirupinti ir palepinti!
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Stoju į jūsų būrį.Gegužę įsigijau kanariuką,morkinės spalvos su ruda kepurėle.Grožis nerealus. wub.gif Mūsų Rikutis.Vasara pradėjo šertis,tai giesmelės liovėsi,bet tikiu pavasarį padžiugins.
Atsakyti
Sveikinu thumbup.gif . Prašom pasirodyti wub.gif
Atsakyti
Foto nelabai kokybiška,nes berniukas nemėgėjas fotkintis biggrin.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirziliuke: 02 spalio 2013 - 18:36
Na,va jau pradeda po truputį čiulbėti. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Paukštukas gražus o narvelis negeras. Apvaliose narvuose paukščiai nesijaučia saugūs ir nuolat patiria stresą mirksiukas.gif
Atsakyti