Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarėlės: raudonosios, geltonosios ir kitokios :)

QUOTE(Rodnega @ 2013 10 03, 17:15)
Paukštukas gražus o narvelis negeras. Apvaliose narvuose paukščiai nesijaučia saugūs ir nuolat patiria stresą  mirksiukas.gif

Ačiū už pastabą,kalėdom senelio prašysiu naujo ax.gif Kada pirkau pardavėja nieko nesakė ,tiesiog rinkausi erdviausia. ax.gif Šis narvas kainavo 100litų,gal ką sugalvosiu,kur panaudot g.gif Gal gėlynę,kokį dirbtinį paukštį patupdysiu.
Atsakyti
Merginos, ar turite kuri kanarele, kuri lipa ant pirsto? g.gif Ir ar bandote jas kaip nors prijaukinti?
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2013 10 03, 15:15)
Paukštukas gražus o narvelis negeras. Apvaliose narvuose paukščiai nesijaučia saugūs ir nuolat patiria stresą  mirksiukas.gif

O kuo saugesnis kiauram kvadratiniam? Man tai rods čia tas pats reikalas kaip su vaikų auginimu, kožnam laikmečiui savos mados. A la mokslas nustato vienaip, praeina kiek laiko ir "perstato kitaip". Nemanau, kad čia kampai ar apvalumai turi kokios rimtesnės reikšmės. Pradėsi čia kaskart kažkam "naujam" išlindus vis kaitaliot. Man rods gyvūnėliui svarbiausia pastovumas, o ne "namo" forma. Ir šiaip - ne tik teoriją reikia skaityt, bet į tą patį augintinį žiūrėt - jei jis guvus, valgus, nenušepęs, reiškia viskas jam gerai ir nereikia ieškot sliekų. P.S. saviškius kaip tik apvaliam narvely ne vienus metus auginu, teorijas apie "netinkamumus" esu skaičius, bet manęs jos anei kruopos neįtikina. Paleidžiam paskraidyt po namus, paskraido ir paskui kuo guviausi sulenda į tą savo neva netinkamą namuką. Jei keltų stresą - nelįstų. O tas, kad "neras savo kampo"... turi savo vietą ir be "kampo". Kad nėra kampo bėda tik kai neturi kur pastatyt prasikaltusio vaiko. biggrin.gif Nors žmonės ir tie apvaliuos namukuos (molinukuos) gyvena. wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fazano plunksna: 06 spalio 2013 - 14:54
Guvus guvus o po to rašo, kad netikėtai pastipo, be jokių priežasčių mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Aš kažkaip vis pagalvoju apie paukščiukus.. Dabarr mastau kanarėles ar amadinus? g.gif
Ar kanarėlės labai triukšmingos, t.y. jos ir cypauti bet kaip moka, ar tik gražiai ulba? smile.gif
Atsakyti
Patinai čiulba, patelės tik cypauja
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2013 10 16, 18:33)
Sveikos,

Aš kažkaip vis pagalvoju apie paukščiukus.. Dabarr mastau kanarėles ar amadinus? g.gif 
Ar kanarėlės labai triukšmingos, t.y. jos ir cypauti bet kaip moka, ar tik gražiai ulba? smile.gif

Patinėliai nuostabiai čiulba,net keliomis giesmėmis. wub.gif Labai neįkyrus paukšteliai,mes su vyru tiesiog laukiam ir džiaugiamės giesmėmis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziliuke @ 2013 10 16, 18:45)
Patinėliai nuostabiai čiulba,net keliomis giesmėmis. wub.gif Labai neįkyrus paukšteliai,mes su vyru tiesiog laukiam ir džiaugiamės giesmėmis. 4u.gif

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2013 10 16, 17:33)
Sveikos,

Vat aš irgi neapsisprendžiu kanarėlės ar zebrinės amadinos? Laikyt žadu porelę. Gal kas patartų, sudėtų pliusus ir minusus? 4u.gif Noriu mažyčių, linksmų, netriukšmingu paukštukų. Visada laikiau papūgėles, didesnes ir mažesne, bet pabodo jų čiauškėjimai, norisi malonesnių garsų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo devde: 20 lapkričio 2013 - 14:34
Triukšmingumas panašus, tik kanarėlių kiek malonesnis ausims
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2013 11 20, 17:01)
Triukšmingumas panašus, tik kanarėlių kiek malonesnis ausims

YouTube prisižiūrėjau ir kanarėlių ir zebrinių amadinų čiauškėjimų, tai iš filmukų pasirodė, kad kanarėlės triukšmingesnės g.gif Jau visai pasimetusi.
Rodnega, kiek suprantu, tu turi daug paukštukų, patark, ką iš mano minėtų paukštelių rinktumeisi ir kodėl? (zebrinukai man patinka savo mažumu ir panašumu į žvirbliukus ir parduotuvėje kai mačiau, jos švelniai cypsėjo)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo devde: 21 lapkričio 2013 - 16:08
Aš rinkčiausi tarp japoninių amadinų ir Guldo . Arba, jei patinka žvirbliukai, http://www.paukstis....p...63&start=40
Atsakyti