Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarėlės: raudonosios, geltonosios ir kitokios :)

o kuo skiriasi japoniniai amadinai nuo zebriniu g.gif ir dar klausimelis ar gali amadinukas gyventi vienas ? As kaip ir Liepa18 nezinau ar kanareles ar amadinukus pirkt mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jola1: 28 lapkričio 2013 - 10:29
Aš apsisprendžiau, rinkausi tarp amadinų ir kanarėlių, ir nugalėjo kanarėlės. Aš labai nekantri, tik spėjau apsispręsti ir jau nauji draugai pas mane namuose. Trečia diena naujoje vietoje ir jau pradėjo čiulbėti. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(devde @ 2013 11 29, 18:31)
Aš apsisprendžiau, rinkausi tarp amadinų ir kanarėlių, ir nugalėjo kanarėlės. Aš labai nekantri, tik spėjau apsispręsti ir jau nauji draugai pas mane namuose. Trečia diena naujoje vietoje ir jau pradėjo čiulbėti.  thumbup.gif

Sveikinu wub.gif

Aš dar vieno norėčiau,bet turim dar žiurkėną,tai kolkas atidedu norą į šalį.Kai žiurkėnas iškeliaus į žiurkėnų rojų į jo vietą pareis kanariukas dabar norėčiau geltono. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziliuke @ 2013 11 29, 17:47)
Sveikinu wub.gif

Aš dar vieno norėčiau,bet turim dar žiurkėną,tai kolkas atidedu norą į šalį.Kai žiurkėnas iškeliaus į žiurkėnų rojų į jo vietą pareis kanariukas dabar norėčiau geltono. wub.gif

Ot bėda tas vienas žiurkėnukas lotuliukas.gif , pas mane yra šuo, katė, akvariumas, o dabar dar ir paukštukai. Vyras juokiasi, sako, kad dar vieno vaiko reika, per daug laisvo laiko atsirado.
Atsakyti
QUOTE(devde @ 2013 12 04, 21:46)
Ot bėda tas vienas žiurkėnukas  lotuliukas.gif , pas mane yra šuo, katė, akvariumas, o dabar dar ir paukštukai. Vyras juokiasi, sako, kad dar vieno vaiko reika, per daug laisvo laiko atsirado.

lotuliukas.gif Nu jo.Aš vaikiukų turiu tris namie ,vyriausias su šeima Anglijoj.Penkto ,netyčiuko laukiam. wub.gif Turiu ir šuniuką,prie būdos.Vietos bute darosi mažoka,tad dėl papildomo augintinio jau klausimas,nebent jei vieta atsilaisvins. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziliuke @ 2013 12 05, 09:05)
lotuliukas.gif Nu jo.Aš vaikiukų turiu tris namie ,vyriausias su šeima Anglijoj.Penkto ,netyčiuko laukiam. wub.gif Turiu ir šuniuką,prie būdos.Vietos bute darosi mažoka,tad dėl papildomo augintinio jau klausimas,nebent jei vieta atsilaisvins. 4u.gif

Tada jau tikrai g.gif sunkoka, aš tris sūnelius turiu, labai suprantu ir tau dar naujagymio rūpesčiai laukia. Ne iki gyvūnėlių. Mano mažiukui tuoj bus trys metukai, tai jau laisvo laiko nuo vaikų priežiūros atsirado, todėl ir kanarėlės atsirado. Lengvo tau laukimo ir gimdymo 4u.gif (tai gal jau mergytė bus?)
Atsakyti
QUOTE(devde @ 2013 12 05, 14:43)
Tada jau tikrai  g.gif  sunkoka, aš tris sūnelius turiu, labai suprantu ir tau dar naujagymio rūpesčiai laukia. Ne iki gyvūnėlių. Mano mažiukui tuoj bus trys metukai, tai jau laisvo laiko nuo vaikų priežiūros atsirado, todėl ir kanarėlės atsirado. Lengvo tau laukimo ir gimdymo  4u.gif  (tai gal jau mergytė bus?)

O ,kad tavo žodžiai Dievui į ausį wub.gif Man veiklos per akis nes mano pagrandukas gimė visiškos negalios,tad diena visiškai užimta,kaip ir naktis budravimo režime,bet gyvūnėliai ,o ypač paukštukai,tai tiek atpalaiduoja.Kanarėlės buvo mano DIDELĖ SVAJONĖ wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziliuke @ 2013 12 05, 14:36)
O ,kad tavo žodžiai Dievui į ausį wub.gif Man veiklos per akis nes mano pagrandukas gimė visiškos negalios,tad diena visiškai užimta,kaip ir naktis budravimo režime,bet gyvūnėliai ,o ypač paukštukai,tai tiek atpalaiduoja.Kanarėlės buvo mano DIDELĖ SVAJONĖ wub.gif

Mes čia jau nukrypom nuo kanarėlių temos, bet duok dieve tau sveikatos ir kantrybės.
Atsakyti
Sveiki kanarelių augintojai smile.gif turiu ir as vieną paukštuką, tik kuo toliau tuo abejoju kąbiggrin.gif žmonės kurie padovanojo sake kad mane jog yra patinėlis, nes labai čiulba, bet buvo rade kiaušinių, tai taip išeina kad patelė. Ar gali but kad kanarėlė čiulba?ir kaip tikslei atskirti lyti? ir dar klausimas kaip pripratinti prie rankų? nes kai paimu labai stresuoja ir gnybia:))
Atsakyti
Ieskau kanareles pateles, geriausia butu kaune. Tik i AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2013 12 27, 15:28)
Sveiki kanarelių augintojai smile.gif turiu ir as vieną paukštuką, tik kuo toliau tuo abejoju kąbiggrin.gif žmonės kurie padovanojo sake kad mane jog yra patinėlis, nes labai čiulba, bet buvo rade kiaušinių, tai taip išeina kad patelė. Ar gali but kad kanarėlė čiulba?ir kaip tikslei atskirti lyti? ir dar klausimas kaip pripratinti prie rankų? nes kai paimu labai stresuoja ir gnybia:))

Laba,
negalima imti kanareles prievarta i rankas. Ji pati turi pati parodyti nora su jumis bendrauti, o tam reikia laaabai daug laiko ir kantrybes. Vakar maniskis kanariukas pirma karta atsitupe ant mano kelio, dziaugsmas neapsakomas. Jis pas mane laisvai kambaryje gyvena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 07 balandžio 2014 - 12:32
QUOTE(Emukas21 @ 2013 12 27, 14:28)
taip pateles taip pat kartais ciulba, bet gal tiek stipriai ir aiskiai kaip patineliai. jeigu rado kiausiniuku, tai tikrai patele. prie ranku pratinti geriausia jaunus pauksciukus, su vyresniais bus sunku...
Atsakyti