QUOTE(išdykėlė @ 2010 01 04, 00:10)
O nuo kada jaunikliai pradeda balselį miklinti? Dar tikriausiai anksti?
Aš šiandien buvau paleidusi Pūkutį (-ę) paskraidyti. Jau kasdien paleisiu. Visai palikti atidaryto narvelio negaliu, nes kol kas nežinau kaip taksiukė reaguos į paukštelį laisvėje
Aš dar skaičiau, kad kanarėlėm tinka aguonų grūdeliai. Ypač kai jos pradeda viduriuoti (matyt kaip priemonė reguliuojanti virškinimą).
Kanarėlės pradeda čiulbėt labai skirtingai....Kartais nuo 1,5 mėn ar 2 mėnesių...Kartais ir vėliau

Pasitaiko,kad pradeda gurguliut kazką jaunos patelės..Bet bėgant laikui nustoja.Pas mane,ankstesnės kanarėlės palikuonys pradėdavo vograut labai anksti ,5-6 savaičių.O 4 mėnesių jau čiulbėdavo..5 mėn.čiulbėdavo beveik kaip suaugęs patinėlis

Patarčiau paleist klasikinės muzikos,arba kanarėlių giesmių įrašus..Jie yra ankstesnėj temoj ir yra 4 puslapyje

Ir taip kokią savaitę paziūrėt ar reaguoja į jis,ji į tai...
Aguonas kanarėlės mėgsta laaabai..Ir kanapių sėklas

Bet aš neduodu aguonų

Kanapių būna įmaišyta į spec.lesalą kanarėlėms.Kalba kad ir kanapės ir aguonos nėra gerai,nes mazina vaisingumą,perėjimą ir t.t. Nors iš kitos pusės,-tai stiprus stimuliantas,afrodiziakas

Čia mane paprotino vienas rimtesnis paukščių augintojas iš Kauno...Aš per skelbimą amadinukus pardavinėjau.Tai toks vyriškis man paskambino ir kalbėjo gal valandą su puse

Zinoma ne vien apie paukštelius,bet viskas nuo jų prasidėjo.Pasakojo ,kaip iš aguonų ir kanapių,senovėj bobutės vyrams darydavo viralus kazkokius

potencijai gerint

Tai kanarėlėms irgi ko gero veikia
Dėl virškinimo tai kartas nuo karto duodu angliuko tablečių....po tokio maisto atrodo baisokai ypač šviesios kanarėlės.Bet jos mėgsta medzio anglį...Natuuralus ir iš pečiaus,-būtų dar sveikiau

Nes vaikystėj kai auginau kanarėles,tai pagrindinis jų maistas buvo paprastos soros,saulėgrązos.o mineralai,-trinti kiaušinių lukštai,zvyrius ir medzio anglis iš pečiaus..dar baltos kreidos sutrynus duodavau,bet ar lesė neatsimenu...visokias piktzolių sėklas rinkdavau...labiausiai mėgdavo zliūges ir jų sėklas