Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarėlės: raudonosios, geltonosios ir kitokios :)

Nepagalvojau, kad nuo šalčio galėtų tupėt ant vienos kojos doh.gif ,
Kadangi šiaip linksmas ir guvus, tai turbūt teks šiltesnėj vietoj palaikyt ir paspebėt.
Šalta o per kiek laiko patelė padeda kiaušinėlius?
?? Man čia tokiai, nepatyrusiai, kažkaip iš karto tiek rūpsčių lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šalta @ 2010 01 12, 21:00)
giekab kaip sekasi, gal namuose jau cirskia kanareles?

dar nečirškia unsure.gif Kol šalta nesinori tokiu oru gabentis jų namo, laukiu kol atšils 4u.gif
galėtumėt auginančios įdėt savo kanarėlių nuotraukas, smalsu pamatyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*bitele* @ 2010 01 13, 11:48)
Šalta o per kiek laiko patelė padeda kiaušinėlius?
?? Man čia tokiai, nepatyrusiai, kažkaip iš karto tiek rūpsčių  lotuliukas.gif

na rupesciu as ir visada turiu, tai susirgo, tai peri, tai neperi, tai viduriuoja. Bet paskui kazkaip ne taip audringai reguoji i tas problemas. Na o as ir tik megeja, tai vis renkuosi info apie auginima perejima ir pan.
Kiaušinukus deda po viena per diena. O padeda nuo 3 iki 5 kiaušinuku.
QUOTE(giekab @ 2010 01 13, 12:13)
dar nečirškia  unsure.gif Kol šalta nesinori tokiu oru gabentis jų namo, laukiu kol atšils  4u.gif
galėtumėt auginančios įdėt savo kanarėlių nuotraukas, smalsu pamatyt  ax.gif

aš ir planuoju pavasary dar koki patineli isigyti ar net porele. Reiketu ikelti nuotraukytes bet vis kazkaip pritruksta laiko.
Atsakyti
Maniškis(-ė) tai labai judrus - dieną narvelis būna atidarytas, tai kai nori skraido, o kai nori - žiūrėk jau sėdi narvelyje. Sakyčiau gal daugiau narvelyje sėdi tongue.gif Paskraido, apsidairo ir grįžta. Lesa ir obuolį, ir morkas, ir žinoma, kiaušinį, bet laaaabai patinka bananas. Nelesa salotų, bet gal todėl, kad narvelyje yra pažėlusių kviečių, tai vis bando nusiskinti jų želmenis.
oi, būčiau pamiršus dėl ko pradėjau rašyti žinutę doh.gif Nagi dėl to tupėjimo ant vienos kojytės. Maniškis makčiai užmiega irgi tupėdamas ant vienos kojytės, bet kambaryje pas mus tikrai šilta. manau, tiesiog jis taip nori...
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2010 01 13, 18:16)
Maniškis makčiai užmiega irgi tupėdamas ant vienos kojytės, bet kambaryje pas mus tikrai šilta. manau, tiesiog jis taip nori...

Maniškiai ir miega susisuke i kamuoliuka ir ant vienos kojeles, bet diena tai tikrai nesnuduriuoja ir netupi ant vienos kojos.
Atsakyti
Tikrai doh.gif neatkreikpiau dėmesi, kad Bitelės ir dieną snūduriuoja susigūžęs...
Atsakyti
Šiandien jau atsigavo mano berniukas 4u.gif Ir čiulba ir starksi. Vakar ant kojytės atsirado tokia lyg atšokusi balta odos luobelė. Jis tą luobelę nulesiojo ir dabar vėl straksi lyg niekur nieko g.gif g.gif Tikiuosi, kad tuo problema ir baigsis.
Mergina lizdelį krauna toliau 4u.gif

Išdykėle, o kviečių želmenis dedi tiesiog su visu indu ants narvelio dugno? Turėtų gai apkakot iš karto? Aš irgi pasiželdinau kviečių, bet kažkaip gaila visą indelį dėti, tai tik padraunu tų kviečių ir įdedu į indelį . Beje, maniškaiai nelesa kviečio žalios dalies, o išlesa patį grūdą biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Visa savaite mano patinelis gainiojosi patele po narva blush2.gif , tai uzvakar idejau lizdeli o vakar ryte panelyte padejo viena kiausinuka, taciau netupi ant jo, nesildo. unsure.gif . Ir siandien paziurejau, tai lyg iskeltas jis su snapeliu, taip liudna pasidare verysad.gif
Kaip manot isimt man ta kiausinuka, ar palikt dar ji lizdelyje?
Atsakyti
QUOTE(*bitele* @ 2010 01 14, 08:52)
Šiandien jau atsigavo mano berniukas  4u.gif  Ir čiulba ir starksi. Vakar ant kojytės atsirado tokia lyg atšokusi balta  odos luobelė. Jis tą luobelę nulesiojo ir dabar vėl straksi lyg niekur nieko  g.gif  g.gif  Tikiuosi, kad tuo problema ir baigsis.
Mergina lizdelį krauna toliau  4u.gif

Išdykėle, o kviečių želmenis dedi tiesiog su visu indu ants narvelio dugno? Turėtų gai apkakot iš karto? Aš irgi pasiželdinau kviečių, bet kažkaip gaila visą indelį dėti, tai tik padraunu tų kviečių ir įdedu į indelį . Beje, maniškaiai nelesa kviečio žalios dalies, o išlesa patį grūdą  biggrin.gif

Stebėk aip toliau jausis paukščiukas. Skaičiau, kad kartais ant kojyčių parazituoja kažkokios erkutės. Bet jei daugiau tai nesikartos, vadinasi viskas gerai.

Aš kviečius daiginau plasmasiniam dangtelyje nuo stiklainio ax.gif tai dėjau jį visą. Pastačiau ne po laktele, tai neprikakojo. Maniškis grūdų nelesa net ir sudaigintų, o želmenis gnaibo, bet ženklo nelabai matosi biggrin.gif
Šiandien kai dėjau į narvelį obuolio skiltelę, paukščiukas netikėtai skioktelėjo man ant rankovės ir užsikabarojo ant peties bigsmile.gif Vos nesusileidau iš laimės blush2.gif , nes ankčiau jis vengė rankų, nors ir labai nesibaidė.
Papildyta:
QUOTE(glorija25 @ 2010 01 14, 12:51)
Visa savaite mano patinelis gainiojosi patele po narva blush2.gif , tai uzvakar idejau lizdeli o vakar  ryte panelyte padejo viena kiausinuka, taciau netupi ant jo, nesildo. unsure.gif . Ir siandien paziurejau, tai lyg iskeltas jis su snapeliu, taip liudna pasidare verysad.gif

Pirmą kiaušinuką padėję dar neperi paukšteliai. Nepergyvenk dar irnesakyk.gif Jei bus nereikalingas, patelė pati išmes i lizdo.
Atsakyti
QUOTE(glorija25 @ 2010 01 14, 13:51)

na tikrai neissimk, tegul buna, o kanareles kiaušinukus nuolat pradeda šildyti man atrodo kaip jau buna 3 kiaušinukai
Atsakyti
Laukine kate, man atrodo, kad pas mane yra patinėlis, nes jis rytais vis parodo balselį, nors dar giesmių netraukia biggrin.gif
Dabar vis seku skelbimus - pirksim jam draugę ir, manau, dar vieną porelę.
Atsakyti
Šiandien kai dėjau į narvelį obuolio skiltelę, paukščiukas netikėtai skioktelėjo man ant rankovės ir užsikabarojo ant peties bigsmile.gif Vos nesusileidau iš laimės blush2.gif , nes ankčiau jis vengė rankų, nors ir labai nesibaidė.
Papildyta:

Sveikinu! 4u.gif Čia visų augintojų svajonė! Tikiuosi ir aš sulaukti tokio džiaugsmo
Atsakyti