Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(kootwellaa @ 2009 12 26, 14:24)
Gal kas gali patarti pudrą kokią apie 30-40lt? Yra spuogelių ant odos, šiek tiek raudonuojanti, mišri. Norėtųsi tokios nesunkios, bet neblogai maskuojančios pudros, kad nesausintų veido, nesimatytų pašerpetojimų. Ar ne per daug aš noriu?  biggrin.gif

šitą siūlau pabandyt, tik kainuoja apie 50 lt, atrodo. tik iš pradžių reiktų tik pamėgint, nes gali ir nepatikt
user posted image
Atsakyti
O ka galetumet pasiulyti is pigesniu variantu, tik kad laaaabai gerai drekintu veida bigsmile.gif Maskuot labai daug ko nera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2009 12 27, 16:04)
O ka galetumet pasiulyti is pigesniu variantu, tik kad laaaabai gerai drekintu veida  bigsmile.gif Maskuot labai daug ko nera  smile.gif

Artdeco Hydra Silk. Labai maloni odai, drėkina, be kvapų, su UV filtrais.
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2009 12 27, 15:04)
O ka galetumet pasiulyti is pigesniu variantu, tik kad laaaabai gerai drekintu veida  bigsmile.gif Maskuot labai daug ko nera  smile.gif

Labux mirksiukas.gif smile.gif , o kokio tipo tavo oda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 27 gruodžio 2009 - 16:33
QUOTE(Elegant @ 2009 12 27, 15:19)
Artdeco Hydra Silk. Labai maloni odai, drėkina, be kvapų, su UV filtrais.

O kokia jos kaina? ax.gif
Atsakyti
Lancome Adaptive wub.gif Nu man tai ji superine.Pirkau riebiai odai,tai ji taip prisitaiko prie odos,kad niekaip nepasakysi,kad esi supasidaziusi pudra wub.gif Ieskau vel tokios pacios,jei kas turit ir nenaudojat,tai parasykit i az biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2009 12 27, 17:33)
O kokia jos kaina?  ax.gif

Apie 70Lt
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2009 12 27, 17:19)

Na siek tiek per brangu man uz pudra tiek moketi unsure.gif o dar is pigesniu negi nieko nera? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2009 12 27, 18:44)
Na siek tiek per brangu man uz pudra tiek moketi  unsure.gif  o dar is pigesniu negi nieko nera?  ax.gif

O kokia jūsų oda? ir kokio efekto norite- kad matinis veidas būtų ar ne visiškai?
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2009 12 27, 17:50)
O kokia jūsų oda? ir kokio efekto norite- kad matinis veidas būtų ar ne visiškai?

Mano oda misri ir jai labai truksta dregmes, ta prasme greitai pradeda serpetoti doh.gif Dabar po truputi atstatineju ta dregme, darau drekinancias kaukes su bioderma, pasidariau veido valyma rolleyes.gif maskuoti labai daug nereikia, o efekto tai noretusi truputi maskuojancio, drekinamo, virsuj siek tiek patepu mineraline pudra sausa, tai blizgejimo nebuna smile.gif Svarbiausias kriterijus, kad nesausintu veido pudryte ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 27 gruodžio 2009 - 18:02
QUOTE(Tučka @ 2009 12 27, 19:00)
Mano oda misri ir jai labai truksta dregmes, ta prasme greitai pradeda serpetoti  doh.gif  Dabar po truputi atstatineju ta dregme, darau drekinancias kaukes su bioderma, pasidariau veido valyma  rolleyes.gif  maskuoti labai daug nereikia, o efekto tai noretusi truputi maskuojancio, drekinamo, virsuj siek tiek patepu mineraline pudra sausa, tai blizgejimo nebuna  smile.gif Svarbiausias kriterijus, kad nesausintu veido pudryte  ax.gif

Tada galėčiau patarti MF Second Skin, pati naudoju šiuo metu, jos kaina 65Lt, bet su akcija gaima įsigyti už 55Lt, jei norite dar pigesnės, tai nemanau, kad rasite už tokią nedidelę kainą gerą ir drėkinančią.
Atsakyti
As isigyjau Chanel Mat Lumiere kremine pudra, labai patenkinta ja, graziai padengia veida, islaiko matiskuma, pamaskuoja trukumus thumbup.gif
Atsakyti