QUOTE(skaistukas @ 2009 12 30, 17:24)
pamaskuoja labai lengvai, nes ji pakankamai skysta, akm reikai stipraus maskavimo tai netiks.
Man kosmetologė davė 44 (cia antras po pacio sviesiausio). man tiko idealiai, mano odyte nėra sviesi labai, ji tokia prie vidutiniu
maserati kiek maciau Jusu foto, tai man regis Jums reiketu 43Nr, nors zinoma idealiausia pasibandyt butu
Papildyta:
nu va, bet aišku kas tinka vienam netinka kitam
ir dar turbųt tas veido mišrumas juk irgi skirtingas, pas viena T zona labaiu riebesnė pas kitą mažiau ir t.t.
o koki Nr. turite?
Man kosmetologė davė 44 (cia antras po pacio sviesiausio). man tiko idealiai, mano odyte nėra sviesi labai, ji tokia prie vidutiniu

maserati kiek maciau Jusu foto, tai man regis Jums reiketu 43Nr, nors zinoma idealiausia pasibandyt butu

Papildyta:
nu va, bet aišku kas tinka vienam netinka kitam

ir dar turbųt tas veido mišrumas juk irgi skirtingas, pas viena T zona labaiu riebesnė pas kitą mažiau ir t.t.
o koki Nr. turite?
Pas mane Nr.45 (beige), is pradziu gali pasirodyt tamsoka (na, ji smeline tokia), bet veliau, kazkaip susilyginaa su veido spalva, siaip prisitaiko gerai, bet man ji graziai atrodo kokias max 4 valandas, jau po pietu visa blizgu, pavasari isvis man netiktu ...
Papildyta:
QUOTE(norma @ 2009 12 30, 15:18)
Sveikos, merginos, turiu toki kvaila klausima:
nusipirkau CHANEL Innocence Compact pudra, labai superine, bet ... naudoju antra savaite, ir jau ipusejau
Kiek jos jums uztenka? Jei kasdien naudojant? Nes labai jau prabangi gaunas .... ir tiesa, kiek tas papildymas kainuoja? Parduotuvej net nepaklausiau ...
nusipirkau CHANEL Innocence Compact pudra, labai superine, bet ... naudoju antra savaite, ir jau ipusejau

Kiek jos jums uztenka? Jei kasdien naudojant? Nes labai jau prabangi gaunas .... ir tiesa, kiek tas papildymas kainuoja? Parduotuvej net nepaklausiau ...
tai niekas nenaudoja tokios?