Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(skaistukas @ 2009 12 30, 17:24)
pamaskuoja labai lengvai, nes ji pakankamai skysta, akm reikai stipraus maskavimo tai netiks.

Man kosmetologė davė 44 (cia antras po pacio sviesiausio). man tiko idealiai, mano odyte nėra sviesi labai, ji tokia prie vidutiniu smile.gif

maserati kiek maciau Jusu foto, tai man regis Jums reiketu 43Nr, nors zinoma idealiausia pasibandyt butu  smile.gif
Papildyta:
nu va, bet aišku kas tinka vienam netinka kitam  4u.gif

ir dar turbųt tas veido mišrumas juk irgi skirtingas, pas viena T zona labaiu riebesnė pas kitą mažiau ir t.t.

o koki Nr. turite?

Pas mane Nr.45 (beige), is pradziu gali pasirodyt tamsoka (na, ji smeline tokia), bet veliau, kazkaip susilyginaa su veido spalva, siaip prisitaiko gerai, bet man ji graziai atrodo kokias max 4 valandas, jau po pietu visa blizgu, pavasari isvis man netiktu ...

Papildyta:
QUOTE(norma @ 2009 12 30, 15:18)
Sveikos, merginos, turiu toki kvaila klausima:
nusipirkau CHANEL Innocence Compact pudra, labai superine, bet ... naudoju antra savaite, ir jau ipusejau  g.gif
Kiek jos jums uztenka? Jei kasdien naudojant? Nes labai jau prabangi gaunas .... ir tiesa, kiek tas papildymas kainuoja? Parduotuvej net nepaklausiau ...

tai niekas nenaudoja tokios? blush2.gif idomu butu isgirst, kiek jos jums uztenka, nes kazkaip man ji nyksta labai greitai, nelabai ekonominis variantas, mokejau 165Lt, tai jei tik menesiui doh.gif dar idomu, kiek papildymas kainuoja.
Atsakyti
gal yra naudojanciu BeYu krempudras riebiai odai g.gif
Atsakyti
gal zinot kokia geriausia maybeline pudra sviesiaodei sausai odai ? wink.gif
Atsakyti
Sveikos. As naudoju Maxfactor miracle touch, visai neseniai atradau, tai esu labai patenkinta. Mano odele misri, bet si pudryte nei sausina jos, nei blizgesiuko duoda. Gal yra dar ja naudojanciu? Butu ydomu isgirsti atsiliepimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fantamsagorija @ 2010 01 01, 07:21)
Sveikos. As naudoju Maxfactor miracle touch, visai neseniai atradau, tai esu labai patenkinta. Mano odele misri, bet si pudryte nei sausina jos, nei blizgesiuko duoda. Gal yra dar ja naudojanciu? Butu ydomu isgirsti atsiliepimu ax.gif

As naudojau ir buvau labai patenkinta thumbup.gif Bet dabar, is po nestumo, ant veido liko daug randeliu po spuogu, tai norisi labiau maskuojancios pudrytes. Vis dar ieskau smile.gif O jei nera daug ka slepti - ji puikus pasirinkimas thumbup.gif Mano oda irgi misri.
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 12 31, 21:01)
gal zinot kokia geriausia maybeline pudra sviesiaodei sausai odai ? wink.gif

Mano oda irgi sausa ir šviesi. Likau patenkinta pabandžius Maybellino Dream Satin Liquid, nors kitų pudrų iš Maybelline bandžius nesu. O numeriukas mano 004 Light porcelain rolleyes.gif
Papildyta:

Be to labai gražiai dengiasi ir natūraliai atrodo, nesudaro kaukės efekto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smaile*: 01 sausio 2010 - 16:57
QUOTE(Tučka @ 2009 12 27, 18:00)
Mano oda misri ir jai labai truksta dregmes, ta prasme greitai pradeda serpetoti  doh.gif  Dabar po truputi atstatineju ta dregme, darau drekinancias kaukes su bioderma, pasidariau veido valyma  rolleyes.gif  maskuoti labai daug nereikia, o efekto tai noretusi truputi maskuojancio, drekinamo, virsuj siek tiek patepu mineraline pudra sausa, tai blizgejimo nebuna  smile.gif Svarbiausias kriterijus, kad nesausintu veido pudryte  ax.gif

Jei nedaug pamaskavimo reikia ir oda serpetoja,l tai manau, jog drekinamasis kremas su spalva daug geriau nei kremine pudra. Daug lengvesnis efektas ir oda neserpetos. As labai patenkinta, tik va pirkti ju dazniausiai reikia pas kosmetologus eiti.

Dar man patinka lengva pudra Maybelline Dream Satin Liquid
user posted image
Nebrangi ir lengva. Jei daug maskuot nereik, tai kaip tik. Tikrai nemanau, kad uz pudras reikia permoketi - daugiau 50 LT niekada nemokeciau.
Atsakyti
Merginos, gal patartumete kokia pudra.Mano oda galima sakyti misri.Skruostai su trupuciu issipletusiu kapiliaru tinklu, o t zona ir smakre yra juodu inkstyru, bet t zona neblizga,ne riebi ji.
Atsakyti

Kokie atsiliepimai apie Diorskin Nude Hydrating Glow Makeup SPF 10 ir kokia jos kaina Lietuvoje?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(monika 22 @ 2010 01 02, 14:10)
Kokie atsiliepimai apie Diorskin Nude Hydrating Glow

Man ji patiko, nesenai baigiau savo, manau pirksiu vel tokia, man ji patinka saltuoju metu laiku. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(monika 22 @ 2010 01 02, 15:10)
Kokie atsiliepimai apie Diorskin Nude Hydrating Glow Makeup SPF 10 ir kokia jos kaina Lietuvoje?

Turejau tokia, man nepatiko. Per daug sunki buvo, storai tepdavosi, to naturalios odos spalvos efekto irgi nemaciau. Gal kuriai reikia didesnio maskavimo ir patiktu. Pardaviau savo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pampariskinas: 02 sausio 2010 - 14:23
QUOTE(monika 22 @ 2010 01 02, 15:10)

user posted image

Smagi krempudra bigsmile.gif Graziai ziurisi bigsmile.gif Bet mano linkusia sauseti oda ji sausino smile.gif
Atsakyti