Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

šiandien nusipirkau antrą buteliuką Estee Lauder DW thumbup.gif wub.gif kol sukrapščiau pinigėlių šiai pudrai tepiausi su maxfaktor pudra tai siaubas kažkoks doh.gif doh.gif taip šlykčiai veidas atrodė, o kai pagalvoji, juk su ja tepiausi "N" metų ir laaabai patiko, kai įsigyjau DW negaliu atsidžiaugti, o ir kaina negazdina doh.gif nes rezultatas nuostabus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Birbiziukas @ 2010 01 02, 14:59)
šiandien nusipirkau antrą buteliuką Estee Lauder DW  thumbup.gif  wub.gif kol sukrapščiau pinigėlių šiai pudrai tepiausi su maxfaktor pudra tai siaubas kažkoks  doh.gif  doh.gif taip šlykčiai veidas atrodė, o kai pagalvoji, juk su ja tepiausi "N" metų ir laaabai patiko, kai įsigyjau DW negaliu atsidžiaugti, o ir kaina negazdina  doh.gif nes rezultatas nuostabus  biggrin.gif

o kokiai odai ji skirta?
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2010 01 02, 15:12)
o kokiai odai ji skirta?

aš ją pirkau kaip riebiai brobleminiai odai, kuriai reikia gero maskavimo thumbup.gif tokia mano oda ir ši pudra pateisino mano lūkesčius, pagaliau radau tai ko norėjau jau senai blush2.gif man net ir blizgesys nuo jos neišlenda visą dieną schmoll.gif ir iš aplinkinių susilaukiu nemažai komplimentų ir klausimų ką aš pasidariau, kad mano oda taip gražiai atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2010 01 02, 15:15)
Man ji patiko, nesenai baigiau savo, manau pirksiu vel tokia, man ji patinka saltuoju metu laiku. smile.gif

drinks_cheers.gif kai salta ji gerai smile.gif o va kai silta man gal nelabai laikesi gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2009 12 30, 19:21)
Pas mane Nr.45 (beige), is pradziu gali pasirodyt tamsoka (na, ji smeline tokia), bet veliau, kazkaip susilyginaa su veido spalva, siaip prisitaiko gerai, bet man ji graziai atrodo kokias max 4 valandas, jau po pietu visa blizgu, pavasari isvis man netiktu ...
Papildyta:
tai niekas nenaudoja tokios?  blush2.gif  idomu butu isgirst, kiek jos jums uztenka, nes kazkaip man ji nyksta labai greitai, nelabai ekonominis variantas, mokejau 165Lt, tai jei tik menesiui  doh.gif dar idomu, kiek papildymas kainuoja.

papildymas apie 100lt kainuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2009 12 30, 17:21)
idomu butu isgirst, kiek jos jums uztenka, nes kazkaip man ji nyksta labai greitai, nelabai ekonominis variantas, mokejau 165Lt, tai jei tik menesiui  doh.gif dar idomu, kiek papildymas kainuoja.

va aš savo pirmąjį buteliuką Estee Lauder DW irgi per mėnesį išnaudojau blink.gif sakyčiau greit ir skausminga jei kas mėn. reiks pirkt g.gif , bet man nepatinka joje, kad ji be dozatoriaus schmoll.gif pili ant kempinėlės ir viskas g.gif gal dėl to greit pasibaigia g.gif bandysiu antrąjį buteliuką taupiau vartot biggrin.gif doh.gif

P>S tik dabar išsiaiškinau, geriau paskaičius, kad čia jum kompaktinė taip greit baigėsi blush2.gif bet va parašiau ir savo nutikimus su skysta pudra biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Birbiziukas: 02 sausio 2010 - 20:07
QUOTE(Birbiziukas @ 2010 01 02, 22:00)
va aš savo pirmąjį buteliuką Estee Lauder DW irgi per mėnesį išnaudojau  blink.gif sakyčiau greit ir skausminga jei kas mėn. reiks pirkt  g.gif , bet man nepatinka joje, kad ji be dozatoriaus  schmoll.gif pili ant kempinėlės ir viskas  g.gif gal dėl to greit pasibaigia  g.gif bandysiu antrąjį buteliuką taupiau vartot  biggrin.gif  doh.gif

Man kaip tik ši pudra labai skalsi pasirodė. Keletos lašiukų tereikia veidui padengti. Gal aš tiesiog įpratusi nedaug pudros naudoti, kad per daug neapsunkinčiau veido g.gif Vat "Loreal", "Maybelline" ir pan. pakankamai greit sunaudodavau palyginus, bet brangesnės pudros man atrodo tikrai skalsios ir būna, kad apie pusę metų naudoju g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 02 sausio 2010 - 20:33
QUOTE(Victorious @ 2010 01 02, 20:32)
Man kaip tik ši pudra labai skalsi pasirodė. Keletos lašiukų tereikia veidui padengti. Gal aš tiesiog įpratusi nedaug pudros naudoti, kad per daug neapsunkinčiau veido g.gif Vat "Loreal", "Maybelline" ir pan.  pakankamai greit sunaudodavau palyginus, bet brangesnės pudros man atrodo tikrai skalsios ir būna, kad apie pusę metų naudoju g.gif

na jei aš vos kelis lašiukus teužsilašinu tai man sunku padengt visą veidą g.gif nors įmanoma ir su keliais lašai tai padaryt smile.gif na bandysiu sekantį buteliuką skalsiau naudot rolleyes.gif bet puse metų tikrai su ja neištempsiu schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Birbiziukas: 02 sausio 2010 - 21:16
QUOTE(Birbiziukas @ 2010 01 02, 22:15)
na jei aš vos kelis lašiukus teužsilašinu tai man sunku padengt visą veidą  g.gif nors įmanoma ir su keliais lašai tai padaryt  smile.gif na bandysiu sekantį buteliuką skalsiau naudot  rolleyes.gif bet puse metų tikrai su ja neištempsiu  schmoll.gif  biggrin.gif

Į kempinėlę daug susigeria doh.gif pastebėjau, kad naudojant pudros šepetėlį kreminė pudra naudojasi daug taupiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Klaikiai šlykščiai giriuos per visas temas, bet gal kam bus naudinga blush2.gif mirksiukas.gif
Vakar įsigyjau diorskin nude natural glow hydrating makeup. Ji kiek supratau yra mineralinė, atspalvį ėmiau 010, norėjau kuo šviesesnės, skaistesnės odos. Tik gaila, kad dar neturiu šepetuko jai tept doh.gif

http://slimages.macy...o...,0&fmt=jpeg
Atsakyti
QUOTE(Misse @ 2010 01 03, 13:02)
Klaikiai šlykščiai giriuos per visas temas, bet gal kam bus naudinga blush2.gif  mirksiukas.gif
Vakar įsigyjau diorskin nude natural glow hydrating makeup. Ji kiek supratau yra mineralinė, atspalvį ėmiau 010, norėjau kuo šviesesnės, skaistesnės odos. Tik gaila, kad dar neturiu šepetuko jai tept  doh.gif

Kaip mineraline? g.gif Ir kaip jums ji?
Atsakyti
QUOTE(Pampariskinas @ 2010 01 03, 13:08)
Kaip mineraline? g.gif Ir kaip jums ji?

Nesupratau aš irgi dėl tos mineralinės, sakau pardavėjai, kad noriu pagrindo ir mineralinės pudros, ji man atnešė šitą skystą ir sako šita mineralinė (aš nežinojau, kad skystos gali būt mineralinėm), bet nieko neklausinėjau ten dėlt ų mineralinių, pažiūrėjau, kad patogiai tepasi (ant rankos), ir šiaip faina labai man pasirodė tai ir ėmiau..
Va ką rašo apie ją

http://www.kristiana...up_spf_10/12048
Atsakyti