Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Misse @ 2010 01 03, 13:02)
Klaikiai šlykščiai giriuos per visas temas, bet gal kam bus naudinga blush2.gif  mirksiukas.gif
Vakar įsigyjau diorskin nude natural glow hydrating makeup. Ji kiek supratau yra mineralinė, atspalvį ėmiau 010, norėjau kuo šviesesnės, skaistesnės odos. Tik gaila, kad dar neturiu šepetuko jai tept  doh.gif

http://slimages.macy...o...,0&fmt=jpeg

Kokia kaina jos KristiAnoje? Turiu šepetėlį, bet pudros ne lotuliukas.gif
Dabar naudoju Clarins truly matte, patinka tai labai thumbup.gif bet norėčiau baigusi išbandyti ką nors iš Dior ar Chanel rolleyes.gif
Atsakyti
aš kažkada turėjau Dior Forever tai žiauriai netiko schmoll.gif
Atsakyti
Na ka, pasiskaitinejau as cia temoje ir nutariau, kad isigysiu Chanel matt lumiere. Mano oda i riebuma, turiu tamsiu demeliu, tad yra ka siek tiek pamaskuot, gal si pudra bus kaip tik ax.gif Norejau paklaust, kokia dabar jos kainele apytiksliai yra? Ir kaip su atspalviais, ar platus pasirinkimas?
Atsakyti
Cinamonine, čia galite pažiūrėti atspalvius 4u.gif

http://uma.chanel.co...roduct/MAFMU55S
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 12 28, 13:03)
Man ji labai gerai maskuoja,tik per sunki kasdiena.

drinks_cheers.gif

QUOTE(Birbiziukas @ 2009 12 28, 20:38)
merginos, gal kartais matėt ar girdėjot gal Sarmose ar Kristianose yra nuolaidų Estee Lauder pudrytėm  bigsmile.gif žadu įsigyt jau antrą buteliuką EL pudros, ale galvoju gal kur akcijų kokių yra, maloniau su nuolaida nusipirkt būtų  biggrin.gif

Kaip ir merginos minėjo, tokioms ir panašioms pudroms nuolaidų dar niekad neteko matyti, o gerai būtų biggrin.gif

QUOTE(Balta balta @ 2010 01 02, 11:41)
Tikrai nemanau, kad uz pudras reikia permoketi - daugiau 50 LT niekada nemokeciau.

Kai turi probleminę, nuolat blizgančią odą, negaila mokėti bet kiek, kad tik veidas padoriai atrodytų smile.gif

QUOTE(Argija @ 2010 01 02, 23:41)
Į kempinėlę daug susigeria  doh.gif  pastebėjau, kad naudojant pudros šepetėlį kreminė pudra naudojasi daug taupiau  mirksiukas.gif

Dėl šepetėlio nieko negaliu pasakyti, nes nesu naudojus, bet, kad į kempinėlę susigeria labai daug krepmudros ir, kad ją naudojant daug greičiau pudra išsinaudoja, tai tikrai doh.gif

QUOTE(Cinamonine @ 2010 01 04, 20:35)
Na ka, pasiskaitinejau as cia temoje ir nutariau, kad isigysiu Chanel matt lumiere. Mano oda i riebuma, turiu tamsiu demeliu, tad yra ka siek tiek pamaskuot, gal si pudra bus kaip tik ax.gif Norejau paklaust, kokia dabar jos kainele apytiksliai yra? Ir kaip su atspalviais, ar platus pasirinkimas?

Kaina, jei gerai pamenu, Kristianoj buvo 159Lt g.gif Atspalvių pasirinkimas Lietuvoj nelabai koks, nebent jūsų oda tamsesnė, mano oda šviesi, tai net ir šviesiausias numeris, esantis mūsų parduotuvėse, buvo gerokai per tamsus cool.gif
Atsakyti
Niekad neatkreipiau dėmesio, bet dabar idomu pasidarė. Ar vienodi kiekiai pudros yra skirtingų firmų indeliuose? Gal kas atkreipė dėmesį kiek ml yra Chanel, Dior, YSL, Guerlain, Clinique? g.gif
Maniškė Clarins 30ml ax.gif
Atsakyti
30ml ir yra standartas ax.gif
Atsakyti
As turiu Givenchy MatMate 25 ml.
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2010 01 04, 23:17)
As turiu Givenchy MatMate 25 ml.

Dazniausiai Givenchy buna po 25 ml
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2010 01 04, 22:21)
Dazniausiai Givenchy buna po 25 ml

Subli'Mine tubeleje 30 ml.
Atsakyti
Tai visgi yra skirtumų g.gif
kiek pamenu chanel po 30ml g.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2010 01 04, 21:17)

Kai turi probleminę, nuolat blizgančią odą, negaila mokėti bet kiek, kad tik veidas padoriai atrodytų smile.gif

As isvis geriau sutikciau taupyti seseliu, tusu, lupu blizgiu it t.t. saskaita, bet tik jau ne krempudros smile.gif Paskui nera ko stebetis, skaitant tokius pasisakymus ''kasdien krempudros naudoti negalima, reikia vedui pailseti duot'', ''krempudros uzkemsa veido poras,pastoviai naudojant beria'', ''makiazas graziai atrodo tik 2/3 valandas'' arba '' man negrazu, kai veidas su krempudra, tada jis kaip su kauke, as uz naturalu grozi'' lotuliukas.gif Kokybiskos, gerai parinktos krempudros ant veidelio bus nematyti, o ja naudojant jokio neigiamo poveikio odai nebus pastebima mirksiukas.gif

O as ir vel nusipirkau CHANEL Vitalumiere saltajam metu sezonui ir negaliu ja atsidziaugti wub.gif Sauseti linkusiai odai ji tikras issigelbejimas, paslepia ivairius paserpetojimus, suteikia odai dideli komforta, dengiasi labai plonai ir lengvai, o ant veido absoliuciai nepastebima wub.gif Na, gal vienintelis minusiukas, kad noretusi daugiau matiskumo, bet daugiau jokiu trukumu thumbup.gif
Atsakyti