Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

Sveikutes, gal galetumet parekomenduoti vidutinio maskavimo kremine pudra misriai, linkusiai i riebuma odai? Nes skaiciau, skaiciau, visai galva apsisuko smile.gif noretusi, kad nekimstu poru, butu lengva, bet ir maskuotu veido nelygumus ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 01 18, 15:07)
Mano oda irgi problematiška šiuo klausimu, bet nesinori labai sunkios pudros krauti kasdien.  ax.gif Oda sausa, labai reaguoja į temparatūrų pokyčius, norėčiau kad kas parekomenduotų kokią labai gerai drėkinančią pudrytę, vidutinio maskavimo, kad nebūtų labai lengva.  4u.gif

Aha ir mano veido oda labai sausa, o kai nusipirkau pudra (drekinancia), tai maniau pagelbes, ne velnio dar labiau sausumas islindo doh.gif , tai teko pirmiausiai gera maitinanti kremuka nusipirkti ir atgaivinti veiduka, kad pudra graziai atrodytu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Myciute @ 2010 01 18, 14:53)
Sveikutes, gal galetumet parekomenduoti vidutinio maskavimo kremine pudra misriai, linkusiai i riebuma odai? Nes skaiciau, skaiciau, visai galva apsisuko smile.gif noretusi, kad nekimstu poru, butu lengva, bet ir maskuotu veido nelygumus  ax.gif  4u.gif

Chanel Mat Lumiere arba Clarins Truly Matte F SPF 15
Papildyta:
QUOTE(nila_ks @ 2010 01 18, 15:34)
Aha ir mano veido oda labai sausa, o kai nusipirkau pudra (drekinancia), tai maniau pagelbes, ne velnio dar labiau sausumas islindo  doh.gif , tai teko pirmiausiai gera maitinanti kremuka nusipirkti ir atgaivinti veiduka, kad pudra graziai atrodytu ax.gif

na,tikrai matosi vien kremu Jusu odai neuztenka,pabandykit nusipirkti drekinanti seruma veidui ir panaudokit kartu su kremu,tikrai gero rezultato ilgai laukti nereikes,tik pasikonsultuokit,kad su naudojamu kremu tiktu,paskui,jau ir pudra gera pasidarys smile.gif
Atsakyti
Sveikos grazuoles smile.gif man reikia patarimo... ir rekomendacijos del kremines pudros. naudojau Este Lauder Individualist, poto Clarins True radience. Na visos neblogos... bet norisi kazko naujo ax.gif , kazko geresnio 4u.gif .. pusiau maskuojancio... odele normali/pusiau misri...
Atsakyti
QUOTE(viksiukas @ 2010 01 19, 12:46)
Sveikos grazuoles  smile.gif man reikia patarimo... ir rekomendacijos del kremines pudros. naudojau Este Lauder Individualist, poto Clarins True radience. Na visos neblogos... bet norisi kazko naujo ax.gif , kazko geresnio 4u.gif .. pusiau maskuojancio... odele normali/pusiau misri...

pabandykit Chanel Pro Lumiere
Atsakyti
QUOTE(Simbyte @ 2010 01 12, 21:31)
user posted image
Kaip ši pudra?

Neseniai rašiau atsiliepimą apie ją šitoje temoje.

QUOTE(baltoji_feja @ 2010 01 13, 09:30)
Esu turejusi sita pudra, tai ji man tokia keista, nors raso Oil free, bet uztepus man veidas toks riebaluotas jausdavosi, nemalonus pojutis (mano oda misri). blink.gif  ir spalva netiko, tai atidaviau draugei, jai labai gerai tiko, nes oda linkusi sauseti mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Mano veidas su ja irgi greit susiriebaluodavo, krempudra nuplaukdavo ir dar alergizavo akis doh.gif

QUOTE(Myciute @ 2010 01 18, 13:53)
Sveikutes, gal galetumet parekomenduoti vidutinio maskavimo kremine pudra misriai, linkusiai i riebuma odai? Nes skaiciau, skaiciau, visai galva apsisuko smile.gif noretusi, kad nekimstu poru, butu lengva, bet ir maskuotu veido nelygumus  ax.gif  4u.gif

Clarins Teint Eclat Mat (Truly Matte).
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2010 01 19, 12:39)
pabandykit Chanel Pro Lumiere

kokiai odai ji skirta ? as chanel bandziusi teint innicent, vitalumiere, mat lumiere. Gal galetumete palyginti ?
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2010 01 19, 18:02)
kokiai odai ji skirta ? as chanel bandziusi teint innicent, vitalumiere, mat lumiere. Gal galetumete palyginti ?

Pro Lumiere-visu tipu,misresnei vid maskavimo,galima tepti iki 5 sluoksniu,kauke nesusidarys,tik bus pilno mask
Teint Innocent-pati lengviausia,tinkanti jaunai graziai odai,kuriai nereikia maskavimo
Vitaliumiere-sausa oda,vid/pilno maskavimo
Mat Lumiere-misriai/riebesnei,kuriai reikia matiskumo,vid mask
Atsakyti
..
Papildyta:
QUOTE(*leila* @ 2010 01 17, 22:28)
Turiu sita,siaip ji labai fainai dengiasi,bet siuo metu,kai ziema,oda pasausejus,tai kazkaip nebesinori man jos,lauksiu pavasario...gal kas gali pasiulyt kokia ypac lengvos teksturos krempudra,kad turetu drekinamaji efekta?

o ji gerai maskuoja?
ieskau vakarinio varianto, kad ilgiau issilaikytu ir pamaskuotu stipriau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 20 sausio 2010 - 10:09
QUOTE(taša @ 2010 01 20, 12:10)
o ji gerai maskuoja?
ieskau vakarinio varianto, kad ilgiau issilaikytu ir pamaskuotu stipriau

Turėjau pora buteliukų - tikrai neblogai pamaskuoja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 20 sausio 2010 - 10:26
QUOTE(Victorious @ 2010 01 20, 10:25)
Turėjau pora buteliukų - tikrai neblogai pamaskuoja smile.gif

o kaip issilaiko ant veido? smile.gif visa diena?
Atsakyti
merginos, o ka galetumete pasakyti apie Estee Lauder Double Wear? nes apie ja girdejau neblogu atsiliepimu...
Atsakyti