QUOTE(Finna @ 2010 01 21, 00:08)
Nepatiko

Nelaikė matiškumo veidas man su ja, greit pradėdavo blizgėti, o ir ant veido pakankamai matėsi

Lengvai dengiasi Clarins, kur jau čia daug kalbėta, tik va kur sausesnės vietos, tai ji gali pasausinti, bet matiškumą išlaiko labai gerai. Su savo riebia oda nebeturiu problemų, kai ją naudoju, man svarbu, kad atrodytų kuo natūraliau ir, kad plonai dengtųsi.
QUOTE(errachka @ 2010 01 21, 14:47)
o man atvirksciaia, Clarins greit isblizgedavo, o ELDW - liuks
Tataigis, teks bandyti paciai

Del blizgesio. Atkasiau tiek eksperimentiniais, tiek interneto knaisiojimo budais, kad vienas is faktoriu, kodel oda riebeja - del drekinimo trukumo (pvz per mazai drekinimo elementu kreme priesh kremine pudra) ar alkoholio ingredientu pacioje kremineje pudroje, kurie sausina. Man asmeniskai Clarins gerai denge, spalva ideali atitaikyta buvo, bet labai isryskindavo sausesnes odos vietas

ir kimsdavo poras. Kazkaip ilgainiui ir sausindavo. Issiaiskinau, kad turi alkoholio...ir pikciausio mano priesho, sodium chloride (kemsha poras 5/5 skaleje, tai nepaprastai daug)
Clarins Truly matte sudetis:
titanium dioxide 10% water cyclopentasiloxane cyclomethicone methyl methacrylate crosspolymer butylene glycol isododecane
sodium chloride cetyl dimethicone polyglyceryl-3 aluminum hydroxide stearic acid caprylyl glycol silica dimethyl silylate frangrance disteardimonium edta triethoxycaprylylsilane silica lamium album flower extract sorbic acid
alcohol chestnut bark extract lapsana communis extract camellia extract potassium sorbate Ci 77019/Mica, Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499/Iron Oxides
ELDW Light sudetis, kokia tik radau:
Active Ingredient: 5% Titanium Dioxide Additional Ingredients: Water, Cyclopentasiloxane, Trimethylsiloxysilicate, Butylene Glycol, Trimethyl Pentaphenyltrisiloxane, Phenyl Trimethicone, Magnesium Sulfate, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Silica, Tribehenin, PEG-10 Dimethicone, Bis-PEG/PPG-14 /14 Dimethicone, Ethylhexylglycerin, Phenyl Methicone, Sodium Hyaluronate, Dimethicone, Polyglyceryl-4 Isostearate, Laureth-7, Glycerin, Polymethylsilsesquioxane, Hexyl Laurate, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Chamomilla Recutita (Matricaria), Disteardimonium Hectorite, Methicone, Propylene Carbonate, Tretramethyl Hexaphenyl Tetrasiloxane, Cellulose Gum, Xanthan Gum, Dimethicone Silylate, Tocopheryl Acetate, Alumina, Sorbic Acid, Chlorphenesin, Phenoxyethanol, [ /- Iron Oxides (CI77491, CI77492, CI77499), Titanium Dioxide (CI77891), Mica, Bismuth Oxychloride (CI77163), Ferric Ammonium Ferrocyanide (CI77510)]
Pagal sudeti man turetu buti ideali