Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Incredible Me @ 2010 01 20, 13:54)
o kaip issilaiko ant veido? smile.gif visa diena?

Visai neblogai išsilaiko. Visą dieną gal ne, bet tai ir nuo odos tipo priklauso. Beje, ji turi tokį lyg švytėjimo efektą. Progoms ar vakarui - pats tas. Kasdienai tikriausiai jos nesirinkčiau. Aišku, tai skonio reikalas. Geriausia pačiai pabandyt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 20 sausio 2010 - 12:57

snd buvau Kristianoj, ziurejau YSL pudras, bandziau, bet buvo like tik keli atspalviai patys tamsiausi. tad nesusidariau nuomones, uztat pabandziau Make up factory ir Byju Skin harmony foundation. pirmoj labai patiko, antroji - prisitaikanti prie odos irgi nieko, bet nelabai maskuoja kaip pasirode.
bet ten sviesa nekokia buvo..
gal kas gero gali pasakyt apie Make up factory? raso kad free oil, o ir kaina nesikandzioja.
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2010 01 20, 14:12)
snd buvau Kristianoj, ziurejau YSL pudras, bandziau, bet buvo like tik keli atspalviai patys tamsiausi. tad nesusidariau nuomones, uztat pabandziau Make up factory ir Byju Skin harmony foundation. pirmoj labai patiko, antroji - prisitaikanti prie odos irgi nieko, bet nelabai maskuoja kaip pasirode.
bet ten sviesa nekokia buvo..
gal kas gero gali pasakyt apie Make up factory? raso kad free oil, o ir kaina nesikandzioja.

na,visai neblogai dengiasi ir laikosi
Atsakyti
stai ka radau bieskodama informacijos. gal ir jums pravers 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 20 sausio 2010 - 13:25
Gal ką rekomenduotumėt panašaus į Kanebo sensai? Super pudra, baigės, bet oda į sausumą, tai vėsesniam orui norėtųs šiek tiek riebesnės, bet kad lengvai teptųs. ačiū.
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2010 01 20, 15:01)
Gal ką rekomenduotumėt panašaus į Kanebo sensai? Super pudra, baigės, bet oda į sausumą, tai vėsesniam orui norėtųs šiek tiek riebesnės, bet kad lengvai teptųs. ačiū.

maybelline skysta mineraline 4u.gif
Atsakyti
Gal kas yra susidure ir galetu palyginti dvi Chanel Teint Innocence ar kitu Chanel krempudru spalvytes : 20 (Cameo) ir 30 (Shell)
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2010 01 20, 15:53)
Gal kas yra susidure ir galetu palyginti dvi Chanel Teint Innocence ar kitu Chanel krempudru spalvytes : 20 (Cameo) ir 30 (Shell)

Esu susidūrus, bet kaip pakomentuoti neįsivaizduoju, na išskyrus tai, kad 20nr. šviesesnis lotuliukas.gif
Mano oda šviesi, tai 30nr. netiko, buvo per tamsus, o 20nr. tiko tobulai smile.gif Palyginimui- Clarins naudoju 4nr., 5nr. spalvas; EL DWL 2nr. ir Guerlain Parure Extreme 2nr. buvo per tamsūs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 20 sausio 2010 - 17:22
Finna, o kaip Jums ELDW Light?smile.gif
dairausi kazko kasdienai, normaliai - misriai odai su riebia T zona ir linkusiai i akne (kemsasi, beria spuogais, jei tik kas). norisi kazko lengvo, kur reikia, uzmaskuociau su concealer'iu.
Ar patiko?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viksiukas @ 2010 01 20, 12:54)
merginos, o ka galetumete pasakyti apie Estee Lauder Double Wear? nes apie ja girdejau neblogu atsiliepimu...

Turejau ja, bet ismeciau: sausino odele, o ir atrode vyro zodziais tariant kaip kauke ant veido... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2010 01 20, 18:20)
Esu susidūrus, bet kaip pakomentuoti neįsivaizduoju, na išskyrus tai, kad 20nr. šviesesnis lotuliukas.gif
Mano oda šviesi, tai 30nr. netiko, buvo per tamsus, o 20nr. tiko tobulai smile.gif Palyginimui- Clarins naudoju 4nr., 5nr. spalvas; EL DWL 2nr. ir Guerlain Parure Extreme 2nr. buvo per tamsūs.

Aciu 4u.gif , na praktiskai to ir prasiau 4u.gif

Kaip suprantu tonai abieju vienodi - i geltonuma?
Atsakyti
QUOTE(fantamsagorija @ 2010 01 20, 20:00)
Turejau ja, bet ismeciau: sausino odele, o ir atrode vyro zodziais tariant kaip kauke ant veido... doh.gif

Gal Jums reikejo lengvesnes ir labiau drekinancios? ypac jei Jusu odele nera labai riebi ar netgi yra linkusi kur sauseti.

Sios kremines pudros nebandete? Estee Lauder Equalizer Smart kazkoks jausmas, kad lengvesne nei DW. Aisiu manau meginti sios, jei tik ir tik jei yra LT parduotuvese smile.gif)
Dar noretusi palyginti su EL DWL.
Atsakyti