Įkraunama...
Įkraunama...

dėvėtų drabužių prekyba, 10 tema

send po darbo vaziuoju ziuret po 12 lt.rubu,kokie kas niek nezinau,nespejau paklaust,drauge prigriebe kad kartu vaziuociau,ten ji jau taresi su jais..tad vakare raportuosiu apie geri...hmm..paskutiniu metu jis labai man daznai papuola apziurejimui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 12 12, 12:24)
irgi niekada nieko gero nesu girdėjus. Taip pat apie daniškus ir vokiškus. Pati tokių niekad nebandžius, stengiuos mokintis iš kitų klaidų ir nerizikuoju  biggrin.gif

kažką skr minėjo, kad daniški lyg neblogi būna (prisiklausė kažkur, o gal maišau šalį g.gif )
Atsakyti
QUOTE(Ingutea_2 @ 2009 12 11, 22:42)
Beje, gal galit pasidalint "taškais" - iš kur aplamai imat rūbus? unsure.gif
Nes pati domėjaus daugiau Vilniumi ir buvau užsukus į tokius kaip "Mados sala", "Humana", "Sentauras", "Eudra". Bet manau yra ir daugiau gerų taškų...Gal kas gali mane apšviest? mirksiukas.gif

Nežinau kokios dar yra įmonės Vilniuje,manau jau visas išvardijai,nu nebent dar Vintex. Bet ten kainos irgi aukštos,be to extra drabužius jie dažniausiai į užsienį gabena, nelabai įmanoma gaut tų pačių geriausių drabužėlių.

QUOTE(ecka @ 2009 12 12, 00:17)
aš  dedu per brangiai tada unsure.gif  yra kur tokiom kainom, bet kur geresnės (-os) aš ir po 40-45 dedu unsure.gif Matyt susvaigau dėl kainų doh.gif

Nemanau,kad nusvaigai schmoll.gif Jei gera normali stirukė,ją perka ir už 50 ir už 60. Vyrišką naują turėjau,tai ir už 90 pardaviau,vyrišką paltuką irgi už 90 lt,dėvėtą klasikinį. O mot. paltukai eina nuo 70 iki 90 lt. Vieną paltuką,kuris pas anytą kabėjo ilgokai pasiėmiau pas save į parduotuvę,tai tik savaitę tepakabėjo,o kaina jo buvo 180 lt,net nesiderėjo moteriškė.

QUOTE(doviliukei @ 2009 12 12, 00:36)
thumbup.gif nuomos kaina nusimazinau siand.

thumbup.gif ot faina
Atsakyti
einu drabužinės tvarkyti, nes įkvėpimas pagavo lotuliukas.gif

Kainų dabar neumažinsiu striukėms, nes nevažiuosiu ten, vėliau peržiūrėsiu, visgi. Dabar kol nauja siunta nepasius blush2.gif
Atsakyti

Papildyta:
nors pas mane visos striukes is mados tai galiu ir akcijas daryt
[/quote]

O kas čia per "mada"? g.gif Kaip supratau, tai joje pigu, tik paaiškinkit man kvailai kas čia per firma ir kur ji randas? biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Ingutea_2,2009 12 12, 12:45]
Papildyta:
nors pas mane visos striukes is mados tai galiu ir akcijas daryt
[/quote]
O kas čia per "mada"? g.gif Kaip supratau, tai joje pigu, tik paaiškinkit man kvailai kas čia per firma ir kur ji randas? biggrin.gif
[/quote]

jei išstudijuosi praeitą temą, neabejoju suprasi, palengvinimui, tai tiekėjo pervadinimas, kad šnipukam būtų nesuprasti ax.gif
Atsakyti

QUOTE(lasiukas @ 2009 12 12, 11:45)
...vat tokiom naujienom pradejau ryta  smile.gif

Nuprotėčiau unsure.gif Gerai,kad pas mane bernai, nors irgi...
Mane mama visur leisdavo,jokių draudimų neturėjau paauglystėj,pasitikėdavo manim. O va su broliu.. dar dabar mama stovi prie lango,vakarais jo laukia,skambinėja ir nerimsta (broliui 21 metai doh.gif )
Aš geras vaikas buvau didis.gif Nors namo tik pernakvot grįždavau. Mokykla,po mokyklos žirgynas. Grįždavau gal 21 val.,tada iki nakties prie pamokų sedėdavau. savaitgaliais valkiodavaus po kitus miestus,tranzuodavau iš PNV į sostinę į koncertus. Po jų nakvodavom ir laiptinėse ir traukinių stoty... 6 ryto jau stabdydavom mašinas pakeliui namolio,sustirę ir nedamiegoję hihihi.gif Ir visada mama mane pasitikdavo klausimu "kaip sekės" Ji visada galėjo būti rami dėl manęs,po mano viskokių kelionių ilgai sedėdavom ir aš pasakodavau jai savo nuotykius...
Biški ne į temą,bet tos,kurios turit dukras,linkiu jums tokių,kokia buvau aš biggrin.gif
Vis tik labai svarbu vaikui turėt mylimą užsiėmimą,kai yra kur išsikraut,nebekyla minčių nesąmones krėsti.
Papildyta:
QUOTE(ecka @ 2009 12 12, 13:34)
kažką skr minėjo, kad daniški lyg neblogi būna (prisiklausė kažkur, o gal maišau šalį g.gif  )

Nu vat,o man užteko vieną kartą iš kolegės išgirst (ji neseniai PNV daniškus pirko),kuri labai nusvilo,ir vsio man gana biggrin.gif

QUOTE(Ingutea_2 @ 2009 12 12, 13:45)

Mergyt,tikrai ir aš patarčiau ankstesnes temeles atsiverst ir paskaityt mirksiukas.gif Ne tik dėl to klausimo,juk jei domitės šia veikla,ten ir šiaip daug ko naudingo perskaitysit (nu biski ir offtopikų yra blush2.gif ) O šiaip visų ką tik prisijungusių pirmas klausimas visada būna,kur pirkti siuntas. Čia jums niekas atsakyt negali. Vienai ta vieta gali labai patikti,kita gali žiauriai nusivilt. Maždaug atsiliepimus apie vieną ir kitą vietą galit sužinot,bet sakau reikia skaityt ankstesnes temas,nes nuomonės kartais ir tų pačių žmonių laikui bėgant keičias doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 12 12, 13:30)
send po darbo vaziuoju ziuret po 12 lt.rubu..

Kaip smalsu .. rolleyes.gif
Atsakyti

[/quote]
jei išstudijuosi praeitą temą, neabejoju suprasi, palengvinimui, tai tiekėjo pervadinimas, kad šnipukam būtų nesuprasti ax.gif
[/quote]

A vat kaip gudriai jūs čia rolleyes.gif thumbup.gif
Ačiū, bandysiu aiškintis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 12 12, 09:45)
laba ryta,salta ryta tiksliau sakant biggrin.gif pradejau darba gana energingai sendiena,skraide rubai ir kabyklos biggrin.gif dukra atsirado po 3 paru sendiena darbe pas mane..tai gerai kad dirzu pardavimui daug turiu..tai taip **** nusniorinau grazuole  kad kabyklos net iskraide,kaip bezdzione laipiojo ji jomis,atemiau striuke,batus..kadangi tapkiu ir pardavime yra  liepiau mautis jomis,dabar sedes princese ir leis jaunyste tarp laskutu jei nenori normaliai gyvent...vat tokiom naujienom pradejau ryta  smile.gif

blink.gif va čia tai jo , turėsi darbe pagalbininke gal pamačisu ka reiškia arti nuo ryto iki nakties supras kad mokytis reikia g.gif

QUOTE(linalina644 @ 2009 12 12, 11:08)
Siaubekas kai pagalvoji kaip gali but, mano mergina dar 8 metu, bet jau daba baisu pagalvot apie paauglyste, juolab kad pati velniu prisveitus buvau. Nu parom nebutavo kad negrysciau, bet visvien ne saldainiukas buvau  blush2.gif

maniškei tik 2 metai bet mes MB jau bijom lotuliukas.gif patis neperliukai irgi buvom tik tiek kad visada griždavau namo ir jeigu ka mama rasdavo i mob paskambinus doh.gif išpradžiu džiaugiaus dėl mobilaus po to jau ne nes visur visada rasdavo lotuliukas.gif

QUOTE(ecka @ 2009 12 12, 11:34)
kažką skr minėjo, kad daniški lyg neblogi būna (prisiklausė kažkur, o gal maišau šalį g.gif  )

man irgi sakė kad daniški geri g.gif

sveikutės 4u.gif
Atsakyti
O as dar nei vieno zmogaus nesulaukiau verysad.gif Bet laikas praejo greitai, atsisiunciau filma ,,Saulelydis" nu ***** koks geras filmas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linalina644 @ 2009 12 12, 12:31)
O as dar nei vieno zmogaus nesulaukiau  verysad.gif Bet laikas praejo greitai, atsisiunciau filma ,,Saulelydis" nu ***** koks geras filmas  thumbup.gif

gerai kai kompa darbe turi tongue.gif

užtai ir nedirbu šeštadieniais nes visada grižtu su apvaliu nuliu doh.gif
Atsakyti