QUOTE(rogrinta @ 2009 12 12, 12:24)
irgi niekada nieko gero nesu girdėjus. Taip pat apie daniškus ir vokiškus. Pati tokių niekad nebandžius, stengiuos mokintis iš kitų klaidų ir nerizikuoju 

kažką skr minėjo, kad daniški lyg neblogi būna (prisiklausė kažkur, o gal maišau šalį

QUOTE(Ingutea_2 @ 2009 12 11, 22:42)
Beje, gal galit pasidalint "taškais" - iš kur aplamai imat rūbus?
Nes pati domėjaus daugiau Vilniumi ir buvau užsukus į tokius kaip "Mados sala", "Humana", "Sentauras", "Eudra". Bet manau yra ir daugiau gerų taškų...Gal kas gali mane apšviest?

Nes pati domėjaus daugiau Vilniumi ir buvau užsukus į tokius kaip "Mados sala", "Humana", "Sentauras", "Eudra". Bet manau yra ir daugiau gerų taškų...Gal kas gali mane apšviest?

Nežinau kokios dar yra įmonės Vilniuje,manau jau visas išvardijai,nu nebent dar Vintex. Bet ten kainos irgi aukštos,be to extra drabužius jie dažniausiai į užsienį gabena, nelabai įmanoma gaut tų pačių geriausių drabužėlių.
QUOTE(ecka @ 2009 12 12, 00:17)
aš dedu per brangiai tada
yra kur tokiom kainom, bet kur geresnės (-os) aš ir po 40-45 dedu
Matyt susvaigau dėl kainų 

Nemanau,kad nusvaigai

QUOTE(doviliukei @ 2009 12 12, 00:36)

einu drabužinės tvarkyti, nes įkvėpimas pagavo
Kainų dabar neumažinsiu striukėms, nes nevažiuosiu ten, vėliau peržiūrėsiu, visgi. Dabar kol nauja siunta nepasius

Kainų dabar neumažinsiu striukėms, nes nevažiuosiu ten, vėliau peržiūrėsiu, visgi. Dabar kol nauja siunta nepasius

Papildyta:
nors pas mane visos striukes is mados tai galiu ir akcijas daryt
[/quote]
O kas čia per "mada"?

[quote=Ingutea_2,2009 12 12, 12:45]
Papildyta:
[/quote]
O kas čia per "mada"?
Kaip supratau, tai joje pigu, tik paaiškinkit man kvailai kas čia per firma ir kur ji randas? 
[/quote]
jei išstudijuosi praeitą temą, neabejoju suprasi, palengvinimui, tai tiekėjo pervadinimas, kad šnipukam būtų nesuprasti
Papildyta:
[/quote]
O kas čia per "mada"?

[/quote]
jei išstudijuosi praeitą temą, neabejoju suprasi, palengvinimui, tai tiekėjo pervadinimas, kad šnipukam būtų nesuprasti

QUOTE(lasiukas @ 2009 12 12, 11:45)
Nuprotėčiau

Mane mama visur leisdavo,jokių draudimų neturėjau paauglystėj,pasitikėdavo manim. O va su broliu.. dar dabar mama stovi prie lango,vakarais jo laukia,skambinėja ir nerimsta (broliui 21 metai

Aš geras vaikas buvau

Biški ne į temą,bet tos,kurios turit dukras,linkiu jums tokių,kokia buvau aš

Vis tik labai svarbu vaikui turėt mylimą užsiėmimą,kai yra kur išsikraut,nebekyla minčių nesąmones krėsti.
Papildyta:
QUOTE(ecka @ 2009 12 12, 13:34)
kažką skr minėjo, kad daniški lyg neblogi būna (prisiklausė kažkur, o gal maišau šalį
)

Nu vat,o man užteko vieną kartą iš kolegės išgirst (ji neseniai PNV daniškus pirko),kuri labai nusvilo,ir vsio man gana

QUOTE(Ingutea_2 @ 2009 12 12, 13:45)
O kas čia per "mada"?
Kaip supratau, tai joje pigu, tik paaiškinkit man kvailai kas čia per firma ir kur ji randas? 

Mergyt,tikrai ir aš patarčiau ankstesnes temeles atsiverst ir paskaityt

QUOTE(lasiukas @ 2009 12 12, 13:30)
send po darbo vaziuoju ziuret po 12 lt.rubu..
Kaip smalsu ..

[/quote]

[/quote]
A vat kaip gudriai jūs čia

Ačiū, bandysiu aiškintis

QUOTE(lasiukas @ 2009 12 12, 09:45)
laba ryta,salta ryta tiksliau sakant
pradejau darba gana energingai sendiena,skraide rubai ir kabyklos
dukra atsirado po 3 paru sendiena darbe pas mane..tai gerai kad dirzu pardavimui daug turiu..tai taip **** nusniorinau grazuole kad kabyklos net iskraide,kaip bezdzione laipiojo ji jomis,atemiau striuke,batus..kadangi tapkiu ir pardavime yra liepiau mautis jomis,dabar sedes princese ir leis jaunyste tarp laskutu jei nenori normaliai gyvent...vat tokiom naujienom pradejau ryta 

QUOTE(linalina644 @ 2009 12 12, 11:08)
Siaubekas kai pagalvoji kaip gali but, mano mergina dar 8 metu, bet jau daba baisu pagalvot apie paauglyste, juolab kad pati velniu prisveitus buvau. Nu parom nebutavo kad negrysciau, bet visvien ne saldainiukas buvau 

maniškei tik 2 metai bet mes MB jau bijom

QUOTE(ecka @ 2009 12 12, 11:34)
)

man irgi sakė kad daniški geri

sveikutės

O as dar nei vieno zmogaus nesulaukiau
Bet laikas praejo greitai, atsisiunciau filma ,,Saulelydis" nu ***** koks geras filmas

QUOTE(linalina644 @ 2009 12 12, 12:31)
O as dar nei vieno zmogaus nesulaukiau
Bet laikas praejo greitai, atsisiunciau filma ,,Saulelydis" nu ***** koks geras filmas 

gerai kai kompa darbe turi

užtai ir nedirbu šeštadieniais nes visada grižtu su apvaliu nuliu