QUOTE(lasiukas @ 2009 12 12, 14:42)
Stebini tu mane
Va tau
QUOTE(vilite @ 2009 12 12, 14:37)
gerai kai kompa darbe turi
užtai ir nedirbu šeštadieniais nes visada grižtu su apvaliu nuliu
užtai ir nedirbu šeštadieniais nes visada grižtu su apvaliu nuliu
Budavo geru sestadieniu
QUOTE(rogrinta @ 2009 12 12, 13:47)
Stebini tu mane
Ot faina motera
Tik ką pakabos skraidė,dabar jau sėdi davolna, blogų emocijų nerasta
Va tau
Va tau
QUOTE(lasiukas @ 2009 12 12, 14:52)
Nu maladiec
QUOTE(lasiukas @ 2009 12 12, 14:52)
Šakės
Mano pirmokėlis vakar irgi kentėjo,vakar 3 pastabas parnešė. Man tai širdį skauda,aš dažniausiia iš namų tokiais momentais išeinu. Pas mumis bausmė- sportas. Vakar vaiknas darė 100 atsispaudimų,o pritupimų net nežinau kiek šimtų,kelias valandas sportavo
O dėl mokslų geras pagasdinimas irgi labai veikia "nenori mokintis,renkis,aukis botus,važiuojam kaiman mėšlo mėžt"
QUOTE(linalina644 @ 2009 12 12, 13:59)
Nu maladiec
o ispradziu atrodei tokia kuri net garsiai bartis negaletu
jega, man tokios moteriskes patinka 
Ai dar,mažylis matydamas ką broliui išgyvent reik,vakar man kalbėjo "mama kai aš į mokyklą eisiu,ten nedūksiu tikrai"
Ir vakar visą vakarą kol brolis sportavo manęs, pasiėmęs kažkokius reklaminius bukletus, raidžių ir skaičių klausinėjo
Jam dar 5 metų nėra,jau mokinas,kad kentėt kaip broliui netektų
Na va jau 8lt.turiu
dar viena striuke nunese pamatuot jei bus gera tai dar 20lt., nu ant vakarienes gal uzdirbsiu
QUOTE(rogrinta @ 2009 12 12, 14:07)
Ai dar,mažylis matydamas ką broliui išgyvent reik,vakar man kalbėjo "mama kai aš į mokyklą eisiu,ten nedūksiu tikrai"
Ir vakar visą vakarą kol brolis sportavo manęs, pasiėmęs kažkokius reklaminius bukletus, raidžių ir skaičių klausinėjo
Jam dar 5 metų nėra,jau mokinas,kad kentėt kaip broliui netektų 
daviau dukrai paskaityti
QUOTE(lasiukas @ 2009 12 12, 11:45)
laba ryta,salta ryta tiksliau sakant
pradejau darba gana energingai sendiena,skraide rubai ir kabyklos
dukra atsirado po 3 paru sendiena darbe pas mane..tai gerai kad dirzu pardavimui daug turiu..tai taip **** nusniorinau grazuole kad kabyklos net iskraide,kaip bezdzione laipiojo ji jomis,atemiau striuke,batus..kadangi tapkiu ir pardavime yra liepiau mautis jomis,dabar sedes princese ir leis jaunyste tarp laskutu jei nenori normaliai gyvent...vat tokiom naujienom pradejau ryta 
oho, griezta mama
QUOTE(linalina644 @ 2009 12 12, 12:48)
Budavo geru sestadieniu
Nu dar paziuresiu viena filma ir jei taip toliau tai judesiu namo
su dideliu dideliu O
dar ne vakaras bus viskas gerai
QUOTE(lasiukas @ 2009 12 12, 12:52)
QUOTE(rogrinta @ 2009 12 12, 13:04)
Mano pirmokėlis vakar irgi kentėjo,vakar 3 pastabas parnešė. Man tai širdį skauda,aš dažniausiia iš namų tokiais momentais išeinu. Pas mumis bausmė- sportas. Vakar vaiknas darė 100 atsispaudimų,o pritupimų net nežinau kiek šimtų,kelias valandas sportavo
O dėl mokslų geras pagasdinimas irgi labai veikia "nenori mokintis,renkis,aukis botus,važiuojam kaiman mėšlo mėžt"
o su kaimu mane tėvai gazdino sakydavo nesimokysi eisi karviumelžt ir kiauliu šert o kai matydavo kaip seneliai kaime vargdavo iškarto mokytis pradėdavau
QUOTE(lasiukas @ 2009 12 12, 13:07)