Įkraunama...
Įkraunama...

dėvėtų drabužių prekyba, 10 tema

biggrin.gif 5 lt.turiu,kinus ziuriu,pyraga edu ir vargo nematau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 12 12, 14:42)
biggrin.gif 5 lt.turiu,kinus ziuriu,pyraga edu ir vargo nematau biggrin.gif

Stebini tu mane biggrin.gif Ot faina motera thumbup.gif Tik ką pakabos skraidė,dabar jau sėdi davolna, blogų emocijų nerasta thumbup.gif
Va tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2009 12 12, 14:37)
gerai kai kompa darbe turi  tongue.gif
užtai ir nedirbu šeštadieniais nes visada grižtu su apvaliu nuliu  doh.gif

Budavo geru sestadieniu verysad.gif Nu dar paziuresiu viena filma ir jei taip toliau tai judesiu namo verysad.gif su dideliu dideliu O
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 12 12, 13:47)
Stebini tu mane  biggrin.gif Ot faina motera  thumbup.gif Tik ką pakabos skraidė,dabar jau sėdi davolna, blogų emocijų nerasta  thumbup.gif
Va tau  4u.gif

biggrin.gif tiek atvargtum tu kaip as su saviskiais tai nuotaiku kaita kas sekunde keistusi biggrin.gif sedi nukenksminta jaunamarte kampe apsizliumbus ,kojas po kede pakisus ka zmones tapkiu nematytu ir jauciu rezga ka man bloga padaryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 12 12, 14:52)
biggrin.gif tiek atvargtum tu kaip as su saviskiais tai nuotaiku kaita kas sekunde keistusi biggrin.gif sedi nukenksminta jaunamarte kampe apsizliumbus ,kojas po kede pakisus ka zmones tapkiu nematytu  ir jauciu rezga ka man bloga padaryt biggrin.gif

Nu maladiec thumbup.gif o ispradziu atrodei tokia kuri net garsiai bartis negaletu biggrin.gif jega, man tokios moteriskes patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 12 12, 14:52)
.. jauciu rezga ka man bloga padaryt biggrin.gif

Šakės unsure.gif
Mano pirmokėlis vakar irgi kentėjo,vakar 3 pastabas parnešė. Man tai širdį skauda,aš dažniausiia iš namų tokiais momentais išeinu. Pas mumis bausmė- sportas. Vakar vaiknas darė 100 atsispaudimų,o pritupimų net nežinau kiek šimtų,kelias valandas sportavo doh.gif Gaila vaiko,bet negi muši. Mankšta nors ištvermę berno išugdys.
O dėl mokslų geras pagasdinimas irgi labai veikia "nenori mokintis,renkis,aukis botus,važiuojam kaiman mėšlo mėžt" lotuliukas.gif Vsio iš kart stengias,aišku iki kito karto. Kai pasimiršta biški, primenam
Atsakyti
QUOTE(linalina644 @ 2009 12 12, 13:59)
Nu maladiec  thumbup.gif o ispradziu atrodei tokia kuri net garsiai bartis negaletu  biggrin.gif jega, man tokios moteriskes  patinka 4u.gif

lotuliukas.gif garsiai bartis negaleciau lotuliukas.gif as klykiu o nesibaru jau lotuliukas.gif mano balsas skardus kaip sefas sake.as nerekiu as garsiai sneku tik lotuliukas.gif
Atsakyti
Ai dar,mažylis matydamas ką broliui išgyvent reik,vakar man kalbėjo "mama kai aš į mokyklą eisiu,ten nedūksiu tikrai" lotuliukas.gif Ir vakar visą vakarą kol brolis sportavo manęs, pasiėmęs kažkokius reklaminius bukletus, raidžių ir skaičių klausinėjo doh.gif Jam dar 5 metų nėra,jau mokinas,kad kentėt kaip broliui netektų lotuliukas.gif
Atsakyti
Na va jau 8lt.turiu biggrin.gif dar viena striuke nunese pamatuot jei bus gera tai dar 20lt., nu ant vakarienes gal uzdirbsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 12 12, 14:07)
Ai dar,mažylis matydamas ką broliui išgyvent reik,vakar man kalbėjo "mama kai aš į mokyklą eisiu,ten nedūksiu tikrai"  lotuliukas.gif Ir vakar visą vakarą kol brolis sportavo manęs, pasiėmęs kažkokius reklaminius bukletus, raidžių ir skaičių klausinėjo  doh.gif Jam dar 5 metų nėra,jau mokinas,kad kentėt kaip broliui netektų  lotuliukas.gif

daviau dukrai paskaityti lotuliukas.gif Pas mane viena 10, kita tuoj 5 švęs, tai panaši situacija lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 12 12, 11:45)
laba ryta,salta ryta tiksliau sakant biggrin.gif pradejau darba gana energingai sendiena,skraide rubai ir kabyklos biggrin.gif dukra atsirado po 3 paru sendiena darbe pas mane..tai gerai kad dirzu pardavimui daug turiu..tai taip **** nusniorinau grazuole  kad kabyklos net iskraide,kaip bezdzione laipiojo ji jomis,atemiau striuke,batus..kadangi tapkiu ir pardavime yra  liepiau mautis jomis,dabar sedes princese ir leis jaunyste tarp laskutu jei nenori normaliai gyvent...vat tokiom naujienom pradejau ryta  smile.gif

oho, griezta mama bigsmile.gif bijociau tokios.. maniske irgi panasi. bet kai suaugau, baigesi tokie auklejimai..
Atsakyti
QUOTE(linalina644 @ 2009 12 12, 12:48)
Budavo geru sestadieniu  verysad.gif Nu dar paziuresiu viena filma ir jei taip toliau tai judesiu namo  verysad.gif su dideliu dideliu O

dar ne vakaras bus viskas gerai biggrin.gif

QUOTE(lasiukas @ 2009 12 12, 12:52)
biggrin.gif tiek atvargtum tu kaip as su saviskiais tai nuotaiku kaita kas sekunde keistusi biggrin.gif sedi nukenksminta jaunamarte kampe apsizliumbus ,kojas po kede pakisus ka zmones tapkiu nematytu  ir jauciu rezga ka man bloga padaryt biggrin.gif

lotuliukas.gif nu tu pavarai

QUOTE(rogrinta @ 2009 12 12, 13:04)

Mano pirmokėlis vakar irgi kentėjo,vakar 3 pastabas parnešė. Man tai širdį skauda,aš dažniausiia iš namų tokiais momentais išeinu. Pas mumis bausmė- sportas. Vakar vaiknas darė 100 atsispaudimų,o pritupimų net nežinau kiek šimtų,kelias valandas sportavo doh.gif Gaila vaiko,bet negi muši. Mankšta nors ištvermę berno išugdys.
O dėl mokslų geras pagasdinimas irgi labai veikia "nenori mokintis,renkis,aukis botus,važiuojam kaiman mėšlo mėžt"  lotuliukas.gif Vsio iš kart stengias,aišku iki kito karto. Kai pasimiršta biški, primenam

blink.gif o čia tai geras maniškis 5 metu tai tik duok sporuoti tipo raumenis auginas lotuliukas.gif

o su kaimu mane tėvai gazdino sakydavo nesimokysi eisi karviumelžt ir kiauliu šert o kai matydavo kaip seneliai kaime vargdavo iškarto mokytis pradėdavau lotuliukas.gif

QUOTE(lasiukas @ 2009 12 12, 13:07)
lotuliukas.gif garsiai bartis negaleciau  lotuliukas.gif as klykiu o nesibaru jau lotuliukas.gif mano balsas skardus kaip sefas sake.as nerekiu as garsiai sneku tik lotuliukas.gif

lotuliukas.gif žinok ir mano toks balsas
Atsakyti