QUOTE(vilite @ 2009 12 11, 23:49)
tai kad man jau savaite kaip skauda

o pas mus toks priėmimas kad net baisu

vaikui ranka buvo išnarinta o jie nematė
koks priėmimas, juk mini į ligoninę, sakai nibimogu ir viskas. Tegul bumba ar ką nori daro- nelauk, išsivystys inkstų nepakankamumas, jei su jais bėda, ar tu to nori? Aš savaitgalį į ligoninę nuvažiavau, tai paklausė kodėl ne į polikliniką, o aš kažkaip nzn kad ji ir šešt/ dirba, tai šalia ir mano poliklinika, nuėjau ir visus tyrimus extra padarė..
QUOTE(lasiukas @ 2009 12 12, 10:45)
laba ryta,salta ryta tiksliau sakant

pradejau darba gana energingai sendiena,skraide rubai ir kabyklos

dukra atsirado po 3 paru sendiena darbe pas mane..tai gerai kad dirzu pardavimui daug turiu..tai taip **** nusniorinau grazuole kad kabyklos net iskraide,kaip bezdzione laipiojo ji jomis,atemiau striuke,batus..kadangi tapkiu ir pardavime yra liepiau mautis jomis,dabar sedes princese ir leis jaunyste tarp laskutu jei nenori normaliai gyvent...vat tokiom naujienom pradejau ryta
sakau, nejau klientai taip anksti apipuolė, kad net pakabos skraido

Siaubo karalystė

Atleisk už nekuklų klausimą, o ji į pamokas eina, ar na ūrą

Kad tik mokslų nemestų, pasvaigs, palakstys, ir praeis savo laiku (arba ne, bet dažniausiai praeina), bet be mokslų tai šuduks gausis, kai protą atgaus.
QUOTE(neringule @ 2009 12 12, 10:55)
Laba ryta
Kazkas gi manes anoj temoj klause del PNV rubu,tai va dziaugtis labai nesidziaugiu,nes supelyje ir kiti buvo,bet va is abieju ,,vaziavimu,,tai isrinkau striuke trintos odos nauja visai,tik paglamzyta,merginai clarks batukus pavasariui,tase odine juoda,siaip vaikisku labai graziu rubeliu,gal atsiimsiu pinigelius kap nors,bet aisk norisi daugiau tureti graziu rubeliu.Pas mane jie ,,ne prie mados,bet ale ziuriu klientes mano bobulkos,tai griebia ile ka,kainu neuzsikeliau turbut ir perka.ai beje turiu trejus kailinius,bet dar nei vienu nenupirko-lauksiu kol saltukas paspaus,gal kuri motera ir susigundys
aš čia klausiau

Aš ten nebeimsiu tada . Ačiū, kad perpėjai
LAbas rytas, nuo pat ryto
Likau namuose su vaikais, kol kas įkvėpimo tvarkimuisi neturiu, tai pamirksiu prie kompo truputį