Įkraunama...
Įkraunama...

dėvėtų drabužių prekyba, 10 tema

QUOTE(erikaaa @ 2009 12 15, 18:26)
aga ten is sono rolleyes.gif  o kur tavo, kokioj vietoj tavo?
Papildyta:
bet nuosavuose namuose pigiausia, bet tikrai nenoriu, nes vietos mazoka rolleyes.gif

mano parduotuve tai vilniuj biggrin.gif as siaip paklausiau kurioj vietoj, nes esu buvusi ten gal pries kokius 2-3 metus bigsmile.gif
Atsakyti
Rudenį kai pildavo lietus,tai net neidavau į darbą,atsikeldavau,pažiūrėdavau pro langą ir toliau griūdavau į lovą,o dabar kai šalta neina,kai snigs ar žiauriai pustys tada irgi neis,tai kada tada eiti į darbą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilyte @ 2009 12 15, 17:34)
Labas vakarėlis mergaitės biggrin.gif

Mane tai nervina naujų patalpų šeimininkas,niekaip negaliu pagauti,o man reikės dar ir už dabartinę mokėti,tai kuo ilgiau aš ten sėdėsiu,tuo man daugiau reikės mokėti. doh.gif

Šiandien ir padirbau kelias valandas ir gryžau namo su 8lt doh.gif 
Savaitgalį buvau pas sesę,tai parsivežiau didelį didelį lagaminą rūbų,būtumėt mane mačiusios kaip aš jį tempiau doh.gif  Visa po prakaitu,nepasirodė,kad šaltukas spaudė,jaučiausi kaip kokioi Maljorkoi apsirengusi kailinius lotuliukas.gif

Būtų faina jei būtų atskirai kur pirkti šventinių rūbelių,nes pas mane klausinėja,bet kad jau nieko nebeturiu,ką turėjau viską išpirko.

Sūnus vėl serga,o pirmadienį karnavalas,taip norėjau,kad eitų,jei nepasveiks teks tupėti namie  unsure.gif

maniskei irgi karnavalas bus darzelyje irgi niekur nerandu eziuko kaukes doh.gif
SOS... gal kas turite eziuko kauke 3-4m vaikui g.gif
Atsakyti
Pažiūrėk sm,kai ieškojau sūnui tai tikrai mačiau ir visai gražios kaukės.
Atsakyti
QUOTE(Emilyte @ 2009 12 15, 18:34)
Labas vakarėlis mergaitės biggrin.gif

Mane tai nervina naujų patalpų šeimininkas,niekaip negaliu pagauti,o man reikės dar ir už dabartinę mokėti,tai kuo ilgiau aš ten sėdėsiu,tuo man daugiau reikės mokėti. doh.gif

Šiandien ir padirbau kelias valandas ir gryžau namo su 8lt doh.gif 
Savaitgalį buvau pas sesę,tai parsivežiau didelį didelį lagaminą rūbų,būtumėt mane mačiusios kaip aš jį tempiau doh.gif  Visa po prakaitu,nepasirodė,kad šaltukas spaudė,jaučiausi kaip kokioi Maljorkoi apsirengusi kailinius lotuliukas.gif

Būtų faina jei būtų atskirai kur pirkti šventinių rūbelių,nes pas mane klausinėja,bet kad jau nieko nebeturiu,ką turėjau viską išpirko.

Sūnus vėl serga,o pirmadienį karnavalas,taip norėjau,kad eitų,jei nepasveiks teks tupėti namie  unsure.gif

gerai va, nereikejo pirkt drabuzeliu...

vargsiukas tavo vaikiukas.. imkit balioneli ir sveikit greiciau, kad i karnavala nueitumet 4u.gif

kazi kaip ryt bus.. gal net neapsimoka vaziuot i pard.
Atsakyti
QUOTE(Emilyte @ 2009 12 15, 17:40)
Rudenį kai pildavo lietus,tai net neidavau į darbą,atsikeldavau,pažiūrėdavau pro langą ir toliau griūdavau į lovą,o dabar kai šalta neina,kai snigs ar žiauriai pustys tada irgi neis,tai kada tada eiti į darbą g.gif

taip iseina, ko ten eiti tik bereikalo elektra deginti doh.gif kai blogas oras ir zmones nevaiksto g.gif
Papildyta:
QUOTE(Emilyte @ 2009 12 15, 17:41)

kur cia yra? nesupratau
Atsakyti
QUOTE(Emilyte @ 2009 12 15, 18:41)

man irgi reikia rubeliu kazkokiu.. reiks paziuret skelbimus...
Atsakyti
Nors kažkada pirmose temose viena rašė,kad irgi sėdėjo per lietų į pačią darbo pabaigą atėjo kelios moteriškės ir taip papirko,kad per dvi dienas būdavo tiek nesuprekiaudavo tai va ir žinok... g.gif
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2009 12 15, 17:42)
gerai va, nereikejo pirkt drabuzeliu...

vargsiukas tavo vaikiukas.. imkit balioneli ir sveikit greiciau, kad i karnavala nueitumet 4u.gif

kazi kaip ryt bus.. gal net neapsimoka vaziuot i pard.

kaip girdejau prognoze rytoj bus taip pat salta ir dar pustys g.gif
Atsakyti
QUOTE(erikaaa @ 2009 12 15, 18:46)
kaip girdejau prognoze rytoj bus taip pat salta ir dar pustys g.gif

gal net neplanuot tada i daba eit g.gif jei pustys tikrai prekybos nebus.... reiks ziuret kaip rytas....
Atsakyti
Aš tai pėdinsiu į turgų rytoj ieškoti balto kailio. Gal kuri turit,aišku geriau būtų dirbtinis,ne taip brangiai kainuotų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2009 12 15, 15:27)
l. dovana aisku gavau, bet drabuzeliu ne verysad.gif  ka daryt, kaip rengt vaika verysad.gif

dovana ir aš turiu darželi o va su rūbais košmaras sūnui sugalvojau ka padarysiu o va su dukryte tai nežinau unsure.gif

o va ka namie padovanot vaikams neisivaizduoju schmoll.gif
Atsakyti