Įkraunama...
Įkraunama...

dėvėtų drabužių prekyba, 10 tema

QUOTE(erikaaa @ 2009 12 15, 12:23)
as paciame centre moku 1000 uz 50kv, cia buves butas, bet padaryta vientisa patalpa g.gif bet zinok labai brangu ziema, daug visokiu mokesciu, kaip ir uz buta, nors daug dalyku nesinaudoji schmoll.gif

ir as visokius mokescius mokus kaip ir uz buta tik kad pas mane nera vandens tai biski susitaupo pinigeliu ax.gif o siuksliu tai praeita menesi tai gal daugiau puse konteinerio prikroviau per kelis kartus biggrin.gif tai ne taip pikta kai reikia ir susimoket uz siuksles rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2009 12 15, 20:17)
dovana ir aš turiu darželi o va su rūbais košmaras sūnui sugalvojau ka padarysiu o va su dukryte tai nežinau  unsure.gif

o va ka namie padovanot vaikams neisivaizduoju  schmoll.gif

na vaikui tai sugalvot dovana labai nesunku, bent jau man smile.gif
siandien buvau poroj devetu rubu parduotuvese... tai mergaitem tiek suknyciu graziu... maximoj yra boruzytes kostiumelis... o va kaip tik mazam berniukui nieko nerandu ir nzn ka sugalvot... galeciau koki kiskiuka padaryt, bet nieko ant galvos neimanoma uzdet, viska traukia lauk... ir ka padaryt g.gif
Atsakyti
Tai va,tas ir blogiausia,kad lauke- važinėju po kaimus.Jei tokie orai bus ,tai mano karjera šiemet pasibaigė :verysad:Pradėsiu nuo kovo.Kaip reik išgyvent g.gif
Papildyta:
QUOTE(astaja @ 2009 12 15, 14:58)
Sveikutės visos

Papildyta:

Niu tai kaip sekėsi? Atsidarė bagažinė? Pas mane bagažinė tai atsidarė bet va durys(ne vairuotojo) tai ne, pradėjau važiuot, atšilo ir pradėjo pypsėt kad durys neuždarytos ir dar centrinis automatiškai tai uzsidaro tai atsidaro kai jos neuždarytos lotuliukas.gif teko stot susitvarkyt.

Labukas. Neatsidarė verysad.gif Ai,jau susitaikiau su tuo,kad reiks bent porą mėn namie pabūt smile.gif Kai toks oras,gali tik ligų prisišaukt,paskui gydymas brangiau kainuos.
Atsakyti
As tik skaitineju sau verysad.gif dejuot nenoriu o gero nieko neturiu ka parasyt verysad.gif
Atsakyti
verysad.gif o as siand kaip susalau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 12 15, 19:59)

tai visai nesildo pas tave?
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2009 12 15, 21:15)
tai visai nesildo pas tave?

ne ryte atejus buvo 9 silumos tik verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(linalina644 @ 2009 12 15, 19:58)
As tik skaitineju sau  verysad.gif dejuot nenoriu o gero nieko neturiu ka parasyt  verysad.gif

Neliūdėk 4u.gif vakar padejavau,bet nuo to geriau nepasidarė smile.gif Geriau išmokti džiaugtis tuo,ką turi mirksiukas.gif

QUOTE(doviliukei @ 2009 12 15, 19:59)

Tai išgerk arbatėlės su brendžio šlakelu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikutė @ 2009 12 15, 21:32)
Neliūdėk 4u.gif  vakar padejavau,bet nuo to geriau nepasidarė smile.gif Geriau išmokti džiaugtis tuo,ką turi mirksiukas.gif
Tai išgerk arbatėlės su brendžio šlakelu mirksiukas.gif

brendzio negeriu,man nuo jo negerai buna geriau 50 baltos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 12 15, 20:34)
brendzio negeriu,man nuo jo negerai buna geriau 50 baltos mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Man irgi geriau 50 g baltos nei butelis vyno biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 12 15, 20:25)
ne ryte atejus buvo 9 silumos tik verysad.gif

vaje doh.gif koki elektrini vejeli nusinesk ryt nes taip ir ligos prikibs kai salta, o ir pranesa dar ir toliau salcius... g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2009 12 15, 21:40)
vaje doh.gif  koki elektrini vejeli nusinesk ryt nes taip ir ligos prikibs kai salta, o ir pranesa dar ir toliau salcius... g.gif

turiu elektrini radijatoriu
Atsakyti