Įkraunama...
Įkraunama...

dėvėtų drabužių prekyba, 10 tema

QUOTE(doviliukei @ 2009 12 15, 20:40)
turiu elektrini radijatoriu

tai jau tu ant jo ir sesk kad but silciau biggrin.gif o kaip taip siandien prekyba? ar ejo zmoniu?
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2009 12 15, 21:48)
tai jau tu ant jo ir sesk kad but silciau biggrin.gif  o kaip taip siandien prekyba? ar ejo zmoniu?

90 lt surinkau.
Papildyta:
ieskausi po truputi nauju patalpu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 12 15, 20:52)
90 lt surinkau.
Papildyta:
ieskausi po truputi nauju patalpu doh.gif

as truputuka maziau ant 17lt. o tai kodel ieskaisi kitu patalpu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2009 12 15, 21:57)
as truputuka maziau ant 17lt. o tai kodel ieskaisi kitu patalpu? g.gif

kiek galiu salt ,o energija nieko nedaro.juokesi verysad.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis sunglasses2.gif
Kaip matau nelabai prekyba ir parduotuvėse einas g.gif tai ką norėt apie turgelius. Vsio atostogos garantuots mums doh.gif
Tiesa čia visos ieško karnavalinių rūbelių...tai va vakar netyčia užėjau į Humaną pasižvalgyt, nu žinokit tiek pridėta gražių kaukių, karnavalinių rūbų, tai sakau užsukit ir pas jus miestuose gal bus-nėra gi taip kad tik į Klaipėdą atvežė bigsmile.gif
Atsakyti
ir as galvoju gal iki humanos kokios nulekt..... gal ka rasciau
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 12 15, 20:59)
kiek galiu salt ,o energija nieko nedaro.juokesi verysad.gif

bet tai kokie nesveiki tada, juk pinigus tai vistiek moket reikia doh.gif bet kazi kaip cia dabar su tom patalpom ar yra kas gero.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2009 12 15, 22:09)
bet tai kokie nesveiki tada, juk pinigus tai vistiek moket reikia doh.gif  bet kazi kaip cia dabar su tom patalpom ar yra kas gero.. g.gif

nuo rugsejo nesugeba siurblio pastatyt doh.gif visas namas 9aukstu sala doh.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 12 15, 21:12)
nuo rugsejo nesugeba siurblio pastatyt doh.gif visas namas 9aukstu sala doh.gif

tai gerai kad daugiau kas is namo nekelia vejo kai taip darosi, juk kas gyvena tai ir yra su mazais vaikais.... doh.gif jau cia nesamone kai visam name sildymo nera doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2009 12 15, 22:16)
tai gerai kad daugiau kas is namo nekelia vejo kai taip darosi, juk kas gyvena tai ir yra su mazais vaikais.... doh.gif  jau cia nesamone kai visam name sildymo nera doh.gif

tai name vien pencininkai tai ateina pas mane storu treninginiu kelniu prisiperka ir sedi namie kai svogunai apsirenge ,bele maziau moket reiktu lotuliukas.gif
Atsakyti
liabu vakaru..nu susalusios mergelikes ziuriu..pas mane nera salta labai..as kai saltmire tai man ir vasara salta amzinai buna biggrin.gif send gavau saskaita uz viska mokesiu 940 lt..normaliokas..stukos nesiekiu...prekyba gera ir sendiena pas mane..saltis nesustabde prekybos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 12 15, 22:18)
tai name vien pencininkai tai ateina pas mane storu treninginiu kelniu prisiperka ir sedi  namie kai svogunai apsirenge ,bele maziau moket reiktu lotuliukas.gif

Vat siuo atveju man yra gerai, gyvenu nusavame name, va pecius kurenasi , spraksi , silta biggrin.gif
Atsakyti