Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(daiva78 @ 2009 12 16, 19:34)
Pagaliau ir as nusimezgiau savo pirmaji mocherini servetelini sijona. Is nepatyrimo pasirinkau gerokai per maza servetele, teko rasta toliau kurti paciai. Gavosi ziauriai platus, nezinau kiek ten kliosu  doh.gif . Suejo 9,5 kamuoliuko, lyg po 250m. Vyras sake: "kokia cia palapine mezgi?"  lotuliukas.gif Taigi, pristatau jums savo "palapine" (gal kada nors ir jos dar gims suknele, nes buvo toks pirmasis sumanymas):user posted image
user posted image
user posted image
Tiesa, fotografuota vakare, tai nelabai matosi spalva prie dirbtinio apsvietimo. Spalvyte- svelniai zalia  smile.gif

Šaunuole, nuostabi palapinė wub.gif
Manau, kad ne paskutinė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2009 12 15, 23:28)
kaip grazu peledziuas wub.gif  thumbup.gif

Aciu labai ax.gif

Papildyta:
QUOTE(pilveliukas @ 2009 12 15, 23:28)
kaip grazu peledziuas wub.gif  thumbup.gif

QUOTE(monika 22 @ 2009 12 16, 02:38)
Pelėdžiuko grožis  wub.gif

QUOTE(Dovė* @ 2009 12 16, 03:25)
labai grazus peledziukas  smile.gif

Labai visoms aciu

Kiekvienos nepagirsiu bet visu darbeliai fantastiski, ypac mergytems wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

Pirmiausiai tai visu darbeliai labai grazus (ir kiek ten darbo ideta bigsmile.gif )

Galu gale ir as prisijungiau ir galiu savo darbelius parodyti ax.gif

Jie va cia http://public.fotki....mano-mezginiai/ (kitaip nemoku dar parodyti blush2.gif .
Atsakyti
Senai bebuvau uzsukus 4u.gif

Pilveliukas tavo darbeliai nuostabus thumbup.gif
Atsakyti
Pasaka, kokie darbeliai !!! bigsmile.gif , nuostabu !! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mezgejyte @ 2009 12 17, 23:14)
Sveikos,

Pirmiausiai tai visu darbeliai labai grazus (ir kiek ten darbo ideta  bigsmile.gif )

Galu gale ir as prisijungiau ir galiu savo darbelius parodyti  ax.gif

Jie va cia http://public.fotki....mano-mezginiai/ (kitaip nemoku dar parodyti  blush2.gif .

Neblogai padirbėjusi thumbup.gif
Atsakyti
aciu liusiperiukas ax.gif
Papildyta:
mezgejyte thumbup.gif grazu
Atsakyti
Senai nerta servetele 4u.gif
user posted image
Atsakyti
pasigirsiu greitai ir cia... blush2.gif blush2.gif blush2.gif su igai vargta liemene... mezgiau ne sau, ne saviskiams...tai kazkaip be meiles nesimezge man... negaleciau jauciu pagal uzsakymus megzti... schmoll.gif , nu bet siandien pagaliau nuo virbalu....

priekis

user posted image

nugara

user posted image
Atsakyti
Labai grazi liemene, o cia mano "a la" serveteline, bet jau nuo puses pirmojo ornamento pameciau rasta, uzsiknisau schemoj bludinetis ir pradejau pati "kurti"... Gavosi kas gavosi, tikiuosi kliente infarkto negaus pamacius....
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Aciu uz pagyrimus biggrin.gif

Stengiausi kad abi sudukra butume grazios ax.gif

Jusu darbeliai irgi nuostabus ypac liemene su katinu, labai orginali.
Atsakyti
Kokie mieli visų darbeliai.Ligvita kaip visada SUPER thumbup.gif .O čia maža šilta dovanėlė draugės mergytei smile.gif .
user posted image
Atsakyti