Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

labai grazi liemene su katuku wub.gif
Atsakyti
atnesu ir as savo sali parodyti ax.gif
jis jau padovanotas, tad nufotkinti, kokybiskiau nesigaus blush2.gif kazkaip nepagalvojau ant tokios margos lovos dedama (labai skubejau), todel dabar foto visai jis nesiziuri doh.gif nors kas gavo labai dziaugesi thumbup.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Labai grazus salis, o man tas rastas nesigauna sad.gif nemoku tokiais storais virbalais plona siula megzti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ligvita: 19 gruodžio 2009 - 10:06
QUOTE(Ligvita @ 2009 12 19, 10:06)
Labai grazus salis, o man tas rastas nesigauna sad.gif nemoku tokiais storais virbalais plona siula megzti

Aciu 4u.gif
su storais virbalais pirma karta mezgiau, tai labai keista pradzioj buvo, kaip su pagaliais doh.gif ax.gif , labai nepatogu, bet paskui pripranti smile.gif
Atsakyti
Ligvita,labai graži servetėlinė suknelė tavo wub.gif Net nepastebės klientė,kad pametei raštą, nes jis idealus tongue.gif biggrin.gif Aš svajoju sau tokią,tik ne baltą, nusimegzti, bet nežinau kada tam subręsiu doh.gif
Atsakyti
Sveikos pagyrunes biggrin.gif mirksiukas.gif Jusu visu darbeliai tiesiog thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Pasigirsiu ir as savo komplektuku blush2.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Jukituke @ 2009 12 19, 12:08)
Pasigirsiu ir as savo komplektuku  blush2.gif

grazu thumbup.gif ir panasios biggrin.gif
Atsakyti
labai gražūs darbeliai
Atsakyti
QUOTE(Jukituke @ 2009 12 19, 12:08)

Pasigirsiu ir as savo komplektuku  blush2.gif

super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , nerealus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2009 12 19, 13:07)
Ligvita,labai graži servetėlinė suknelė tavo wub.gif Net nepastebės klientė,kad pametei raštą, nes jis idealus tongue.gif  biggrin.gif Aš svajoju sau tokią,tik ne baltą, nusimegzti, bet nežinau kada tam subręsiu doh.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Labai gražus megztukas thumbup.gif ,toks kalėdiškas mirksiukas.gif .Na bet Ligvita ir tempai tavo,šauniai darbuojies 4u.gif .
Atsakyti