Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

Pora vaikisku suknelyciu. Pirmoji kiek anksciau pas kliente nukeliavo, tai jau spejau gauti nuotraukas ant modeliuko.
Antraja tik vakar atidaviau
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jurga...a @ 2009 12 15, 14:41)
Is siulu likuciu, kai knieti ka nors veikti vakare  blush2.gif

Šauniai panaudoti likučiai thumbup.gif

QUOTE(Betse @ 2009 12 15, 23:27)
Sveikos, nutaraiu ir aš pasirodyti  blush2.gif
Megstinukas ir suknytė...

VVVVVVAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUU SUPER thumbup.gif

LIGVITA kaip visada trūksta žodžių apsakyti darbų grožį.

daiva78 graži ta tavo ,,palapinė,, gerai, kad kūda esi

ADDULE gražus komplektukas, suknutė panaši į Ligvitos
Atsakyti
Aciu
Atsakyti
QUOTE(jurga...a @ 2009 12 15, 14:41)
Is siulu likuciu, kai knieti ka nors veikti vakare  blush2.gif

Labai grazu 4u.gif
Atsakyti
Negirsiu kiekvienos atskirai, nes visų darbeliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O čia mano pirmosios riešinės ir, manau, ne paskutinės mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 12 17, 08:55)
Negirsiu kiekvienos atskirai, nes visų darbeliai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
O čia mano pirmosios riešinės ir, manau, ne paskutinės  mirksiukas.gif

saunuole, labai grazios thumbup.gif
Atsakyti
saulelydis labai grazu wub.gif ir as gundausi nerti blush2.gif
ligvita-labai kruopstu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aderaa @ 2009 12 16, 21:32)
daiva78 graži ta tavo ,,palapinė,, gerai, kad kūda esi

QUOTE(Amade @ 2009 12 16, 20:45)
liuks palapine  biggrin.gif  man tai kaiptik beprotiskas platumas yra pats grozis  thumbup.gif

Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2009 12 16, 19:07)
4u.gif dar mano suknute darbo stadijoj tongue.gif teisingai prisineri sesiakampiu paskuj juos jungi, gale palieki pusinius sesiakampius kad graziai uzsibaikt, u
jei nori kad butu ties liemeniu siauriau tai kai neri sesiakampius paskutiniu dvieju eiliu ar eiles gali nenerti taip bus siauriau smile.gif
i

Idomu, kaip jungti, adata ar vaseliu, kad graziai butu, nesimatytu sujungimo ir atrodytu vientisai g.gif Pilveliuk, lauksiu galutines stadijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija Kotryna @ 2009 12 17, 14:01)
Idomu, kaip jungti, adata ar vaseliu, kad graziai butu, nesimatytu sujungimo ir atrodytu vientisai g.gif Pilveliuk, lauksiu galutines stadijos smile.gif

neriant paskutine eile prinert prie jau esancio sesiakampio, nes kitokiu atveju trumpai tariant galima uzsiknisti besiunant
Atsakyti
QUOTE(Marija Kotryna @ 2009 12 17, 14:01)

nėriau ir aš šitą suknelę 4u.gif o jungiau iškart, nerdama paskutinę eilutę, ties pumpurėliais ir kampeliais prikabindama prie jau nunertų detalių. viskas labai gerai ir gražiai susijungia mirksiukas.gif man atrodo taip daug paprasčiau, plius iškart matosi bendras vaizdas, sujungtų detalių dydis, plotis ir pan.
Atsakyti
4u.gif as pirma nusineriu o psakuj jungiu man patinka kai matosi iskili nerimo siule tongue.gif bwt cia kiekvienam pagal skoni
Atsakyti