Įkraunama...
Įkraunama...

Serumai veido odai

QUOTE(Realybe @ 2009 09 11, 17:49)
cia tik reklama.. as ir nusipirkau kelis produktus ir nera jokio stebuklo.. stebuklus daro tik botoksas nebent smile.gif  Pati mokiausi kosmetologijos ir zinau,kad joks kremas nei serumas neislygins odos,nes tokia musu odos anatomija,kad nepraleidzia beveik nieko, tik is pavirsiaus,o i giliasnius sluoksnius niekas neprasiskverbia!  Bet visi tie brangus kremai reikalingi turtingoms klientems,kurioms gera sumoketi daug ir isivaizduot,kad padeda smile.gif  Jei zmogaus oda praleistu i gilesnius sluoksnius tas gerasias medziagas,kurios kremuose yra,taip pat praleistu is aplinkos ir blogiausias,tada musu oda butu baisi. Taip aiskino per paskaitas patyrusios odos gydytojos ir kosmetologes,bet klientems to sakyt jos neturi teises,nes visada bus perkanciu brangius gaminius ir juos reikia parduot.Visi jie veikia tik odos pavirsiu ne daugiau!  Norint kazko daugiau reikia gert is vidaus papildus geriausias yra IMEDEEN,bet brangu 4u.gif

Mary Kay nusivyliau jau daugiau kaip pries 10 metu, nemanau, kad dabra jie stebuklingai pasikeite schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Siboney @ 2009 09 21, 16:50)
Naudoju Lancome Genifique youth activating concentrate.
Netekau daug svorio,todel padribusiai odai prireike didesnes pagalbos nei kremai ir kaukes. Sis Lancome serumas labai lengvas, puikiai isigeriantis, oda atsisviezina akimirksniu... Oda vel stangri kaip 20.. smile.gif bet negaliu visu nuopelnu skirti serumui,nes naudojausi ir kosmetologo paslaugomis (placentos pylingas, aukso kaukes..).
Ar pirkciau seruma dar syki- nezinau. Nemanau,kad jo pagalba buvo verta 300 lt...
Nebent Duty free biggrin.gif

Nesupratau, tai jis padejo, ar daugiau kosmetologo pagalba oda pasitaise g.gif
Atsakyti
Pradejau BDR re-charge N nano serum nakciai.
Kol kas dziaugiuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2009 11 14, 15:30)
Nesupratau, tai jis padejo, ar daugiau kosmetologo pagalba oda pasitaise g.gif

Vien serumas padeti negali, jis gali buti kaip pagalbine arba prevencine priemone.
Mano atveju, serumas,naudotas su kitom procedurom, dave teigiama rezultata. Taciau mano asmenine nuomone, jo kaina yra per didele, lyginant su teikiamu poveikiu.
Atsakyti
man labai patinka serumai, nes jie yra visada lengvos konsistencijos ax.gif ko nepasakyciau apie kai kuriuos anti aging kremus.
dabar turiu clarins pore minimizing serum- naudoju jau nuo pavasario, na ne kiekviena vakara, bet kas antra tai tikrai, dar nesibaige ax.gif tiesa nepaminejau, kad naudodama serumus, nebetepu odos kremu, uztai serumus naudoju nakciai, o diena krema tepuos.
nezinau kas dar turejo itakos odai, bet poros tikrai mazesnes, grazesnes, patinka dar tuo, kad jis butent skirtas ir nuo amziaus besipleciancioms poroms sutraukti, ir palaikyt odos struktura. diena naudoju tos pacios serijos riebiai odai skirta ultra matte rebalancing lotion. tai va zodziu, kazkaip kai pradejau sias priemones naudot, tai nebeturiu problemu jokiu su oda, nei spuogai puola, nei kemsas kas nors. dar is clarins serumu turejau ta kazkoki dvifazi drekinanti melynam buteliuke kur buna meginuka- tai negaliu pasakyt kaip butu ilgiau panaudojus, bet siaip malonus toks ax.gif

dabar pries kelias dienas parsisiunciau sita lierac seruma:
http://www.lookfanta...ming-serum.html

na man dar nera 30, bet jau jauciu kaip oda praradus jaunatviskuma, tvirtuma, tai galiu pasakyt kad sitas serumas padaro kazka TOKIO su oda bigsmile.gif tiesiog vakare uztepus, ryte matos kad oda daug lygesne, lyg patempta butu ax.gif zodziu naudojau 3 vakarus, kolkas neisbere, nesualergizavo ziuresiu kaip bus toliau. sita serumiuka kadangi jis antiaging naudosiu menesi, paskui darysiu kokiu 3 menesiu pertrauka, kazkur skaiciau kad ji taip galima naudot profilaktiskai ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos.Vis dairausi sio serumo ,esu pora kartu pabandzius uzsitepti megini ant rankos-labai patiko kokia svelni oda pasidare ,bet bijau dar eksperimentuoti su veidu .Gal kas turit si seruma ?Ar verta nusipirkti .Oda mano ne sausa .Aciuks kas atsilieps .
Atsakyti
Nejau nei vienos moters nera mamkose ,kuri naudoja si produkta? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2009 09 11, 16:49)
cia tik reklama.. as ir nusipirkau kelis produktus ir nera jokio stebuklo.. stebuklus daro tik botoksas nebent smile.gif  Pati mokiausi kosmetologijos ir zinau,kad joks kremas nei serumas neislygins odos,nes tokia musu odos anatomija,kad nepraleidzia beveik nieko, tik is pavirsiaus,o i giliasnius sluoksnius niekas neprasiskverbia!  Bet visi tie brangus kremai reikalingi turtingoms klientems,kurioms gera sumoketi daug ir isivaizduot,kad padeda smile.gif  Jei zmogaus oda praleistu i gilesnius sluoksnius tas gerasias medziagas,kurios kremuose yra,taip pat praleistu is aplinkos ir blogiausias,tada musu oda butu baisi. Taip aiskino per paskaitas patyrusios odos gydytojos ir kosmetologes,bet klientems to sakyt jos neturi teises,nes visada bus perkanciu brangius gaminius ir juos reikia parduot.Visi jie veikia tik odos pavirsiu ne daugiau!  Norint kazko daugiau reikia gert is vidaus papildus geriausias yra IMEDEEN,bet brangu 4u.gif

cia as noreciau papriestarauti del priemoniu poveikio odai. Galima palyginti kremus su vaistais. Kai turime odos problemu, juk patepus kokiu nors vaistiniu tepalu - problema gydoma. Tai kaip galima teigti, kad priemones, nors ir silpnesnes, negu vaistai, nieko gero odai nedaro ir neprasiskverbia?
Atsakyti
As naudoju Oriflame seruma padidinanti 80% odos dregme 4u.gif man tai tinka ir patinka smile.gif jeigu cia toks skaitosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 01 08, 00:27)
As naudoju Oriflame seruma padidinanti 80% odos dregme  4u.gif man tai tinka ir patinka  smile.gif jeigu cia toks skaitosi  4u.gif

Gal jo sudeti gali parasyti?
Atsakyti
biotherm koncentratas-serumas visai patinka smile.gif
Atsakyti
gal butu atsiliepimu apie sita seruma sutraukianti poras?
user posted image
Atsakyti