Įkraunama...
Įkraunama...

Serumai veido odai

Sveikos,

Skaiciau JI zurnale, kad labai gerai pries nakti veida ir aplink akis istepti vitaminu E ir A, tik nebeatsimenu su kuriuo visa veida, o su kuriuo aplink akis doh.gif

Gal kuri nors bandziusi? Rase, kad oda pakitimai pastebimi jau po pirmosios nakties g.gif
Atsakyti
g.gif o nuo keliu cia metu reiktu tokius dalykus naudoti? ar pradet naudot kai atsiranda problema?
Atsakyti
QUOTE(ritule.rita @ 2010 01 15, 20:39)
g.gif  o nuo keliu cia metu reiktu tokius dalykus naudoti? ar pradet naudot kai atsiranda problema?

As manau, kad kai atsiranda problemos, tai jau veloka. 4u.gif

As tai galvoju, kad geriausia nuo 25 naudoti. Pvz pazistu viena moteri, jai dabar virs 50, o veidukas tikrai labai grazus, lygi oda ir raukskliu labai saikingai... Sake, kad nuo 25 pradejo naudoti gerus Loreal'io kremus nuo rauksliu ir visada naudojo.

Tai as galvoju jei issiaiskinsiu, kaip ten su tai vitaminais, tai nuspirksiu ir naudosiu tik retkarciais, nes man iki 25 dar beveik 3 metai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemyna @ 2010 01 15, 13:47)
Skaiciau JI zurnale, kad labai gerai pries nakti veida ir aplink akis istepti vitaminu E ir A, tik nebeatsimenu su kuriuo visa veida, o su kuriuo aplink akis  doh.gif 

bandziau ir paskiau labai gailejausi, nes sualergizavo oda (buvau oda aplink akis istepus vitaminu E).
Atsakyti
QUOTE(graikine @ 2010 01 16, 21:53)
bandziau ir paskiau labai gailejausi, nes sualergizavo oda (buvau oda aplink akis istepus vitaminu E).

g.gif kas atsitiko? Bet tai greitai atsistate ane? g.gif Gal tiesiog netiko, juk visoms skirtingai unsure.gif
Atsakyti
O as naudoju Hyaluronic Serum'a is Natures-lift(cia jis toks organinis),tai super...ypac ziema ir vasara,kai oda labai sauseja,ji galima tept ir aplink akis...labai drekina oda,o jei dar truksta riebumo,tai ziema tepu seruma,jam isdziuvus dar krema.
Atsakyti
serumus as patariu naudoti visoms merginoms ir moterims pagal savo amziu,galima tik prevencijai,bet i metus,bent,pora kartu nepakenks niekam,tik,aisku,reiketu pirkti ir naudoti pasikonsultavus,ne tik paskaicius zurnale
Atsakyti
O gal galetumete parasyti, kur galeciau rasti pirkti Almay Kinetin seruma ir kokia mazdaug kaina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ritule.rita @ 2010 01 15, 20:39)
g.gif  o nuo keliu cia metu reiktu tokius dalykus naudoti? ar pradet naudot kai atsiranda problema?

serumus galit naudot nuo pat kokiu 20m
Atsakyti
QUOTE(graikine @ 2010 01 16, 20:53)

As kartais tepu vit E veiduka.. man nuo jo serpetuoja oda paskui... bet siaip ipilu vit E ir A i kaukes, i medu, profilaktiskai.. cool.gif
Man atrodo mane viena karta nuo Vit E sualergizavo, nes vokai istino ryte doh.gif
Atsakyti
Siaip tai, jeigu tepet virsutinius vokus, tai nuo bet ko galejo istint. Jie netepami niekuo.
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2010 01 19, 16:06)
As kartais tepu vit E veiduka.. man nuo jo serpetuoja oda paskui... bet siaip ipilu vit E ir A i kaukes, i medu, profilaktiskai..  cool.gif
Man atrodo mane viena karta nuo Vit E sualergizavo, nes vokai istino ryte doh.gif

O cia to vitamino E kur galima isigyti? Kokia kaina? Koks ipakavimas?
Atsakyti