Įkraunama...
Įkraunama...

Serumai veido odai

gal kas bande biodermos seruma misriai odai?
Atsakyti
Neseniai isigijau si:
user posted image

Naudoju ji tik nakciai kaip drekinamaja priemone vietoj naktinio kremo (niekada nemegau teptis kremu nakciai). Oda is ryto tikrai atrodo gaivi, pailsejusi. Dienai jis man nelabai tiko, nes turiu riebia oda ir mano isitikinimu, juo pasitepus ryte, blizgesys islisdavo labai greitai g.gif Vichy konsultante sake, kad serumu poveikis daug geresnis kaip tik nakti, todel ir pasiule ji naudoti vietoj naktinio kremo unsure.gif
Atsakyti
Naudoju serumus, bet ant jų būtinai ir kremą tepu, mat kosmetologė patarė kad vieno serumo naudoti negalima, bet gal čia ir nuo paties serumo priklauso. Man labiausiai patiko Sensai serumai, tik nepigūs jie. Dabar naudoju Estee Lauder naktinį serumą, iš vienos mamytės išparduotuvėje pirkau, man jis irgi toks veiksmingas atrodo, oda atšviežėjusi rytais tokia smile.gif
Atsakyti
Turiu negudrų klausimą biggrin.gif Ar prieš serumus veido odą valot toniku ? g.gif Ir ar būtinai tos pačios serijos ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(minik @ 2010 09 05, 14:28)
Neseniai isigijau si:

kaip jo konsistencija? Kokiai odai jis skirtas? Ar jums uztenka jo drekinimo? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pro_race: 10 rugsėjo 2010 - 20:54
QUOTE(Pro_race @ 2010 08 26, 22:08)
Parekomenduokit intensyviai drekinanti seruma. Po rugstiniu proceduru norisi padrekint oda ne tik kremu.  4u.gif

o koki krema naudojate?
Atsakyti
QUOTE(Pro_race @ 2010 09 10, 20:54)
kaip jo konsistencija? Kokiai odai jis skirtas?  Ar jums uztenka jo drekinimo? 4u.gif

Jo konsistencija super lengva, tokia sakyciau visai vandenine (kaip fluido), nors ir nera skystas. Esu tikra, kad tinka visiems odos tipams, nes mano siuo metu gana riebi, bet labai dehydratuota. Sis serumas visai neriebina odos, nepalieka lipnumo jausmo, nes puikiai isigeria. Tinkamas ir itin jautriai odai, nes sudetyje neturi parabenu ir yra hipoalergeniskas. Drekinimas tikrai labai akivaizdus, ir nors diena as jo nenaudoju, taciau is po nakties oda atrodo kaip silkine. Taciau, jei turite itin sausa oda, manau, vien serumo jai sudrekinti nepakaks, teks naudoti ir gera drekinanti krema. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diamonds @ 2010 09 10, 12:47)
Turiu negudrų klausimą biggrin.gif Ar prieš serumus veido odą valot toniku ?  g.gif  Ir ar būtinai tos pačios serijos ?  g.gif

Jei reikia odą papildomai nuo makiažo valyti, tai audoju toniką. Jei jums rūpi serumo prasiskverbimas pro odą, tai paprastas drėkinamasis tonikas dažnai sukuria plėvelę drėkinimui, tad serumui sukiau prasiskverbti. Tuo tarpu tonikas, pvz., su rūgštimis padės (priklausomai nuo formulės) serumui įsigerti.

Tikrai nebūtina nauoti tos pačios serijos toniko ir serumo.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 08 26, 21:57)
koncentratas
ir ten, kur parasyta KUR ISIGYTI, galit rasti adresus kosmetologu, dirbanciu su sita kosmetika.

as irgi sita benexere hialurona naudoju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 09 10, 21:59)
o koki krema naudojate?

siuo metu baigineju Doliva su vit. E
Atsakyti
Sveikutes merginos, turiu toki klausyma. Mano oda yra dehidratuota ir dabar pagalvojau ar galeciau as naudoti seruma koki nakciai, bet tada nebetepciau naktinio kremo, o tik seruma, kad gerai per nakti atgaivintu oda ir sudrekintu. Ir ar galima tada butu naudoti seruma vietoj naktinio kremo kiekviena vakara?
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2010 10 01, 04:01)
Sveikutes merginos, turiu toki klausyma. Mano oda yra dehidratuota ir dabar pagalvojau ar galeciau as naudoti seruma koki nakciai, bet tada nebetepciau naktinio kremo, o tik seruma, kad gerai per nakti atgaivintu oda ir sudrekintu. Ir ar galima tada butu naudoti seruma vietoj naktinio kremo kiekviena vakara?

Žinoma, kad galima. Tačiau jei oda labai išdžiūvus, riebesni kremai daugiau sudrėkins, nei serumai. Aišku, viskas nuo odos priklauso. Pvz., jei odai riebi, bet pasausinta, vien tik serumo irgi gali pakakti.
Atsakyti