Įkraunama...
Įkraunama...

Serumai veido odai

Norėjau paklausti vieno man aktualaus dalyko: jei turiu vienos firmos serumą, ar galiu jį naudoti kartu su kitos firmos kremais ir kt. priemonėmis? Pvz. noriu pakeisti naktinį kremą, tos pat firmos kaip ir serumas, jau baigiasi, noriu kažko naujo nakčiai, bet iš kitos kompanijos.
Atsakyti
Žinoma, kad galite naudoti skirtingų firmų produktus. Kodėl ne?
Atsakyti
QUOTE(minik @ 2010 09 05, 13:28)
Neseniai isigijau si:
user posted image

Kokie buti apsiliepimai po ilgesnio naudojimo? Nes ir as galvoji ji pirkti, mano oda misri ,bet dabar issausejusi.
Atsakyti
Vakarais naudoju Lancome Génifique Serum, po jo oda tampa švelni, bet dar tik apie pusę sunaudojau, tai nežinau, ar jis vertas savo kainos ax.gif
Ryte tepuosi serumu iš Olay regeneriste serijos.
Atsakyti
QUOTE(serija74 @ 2010 10 24, 09:49)
Ryte tepuosi serumu iš Olay regeneriste serijos.

O kaip jis atrodo ir kokia jo paskirtis?
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2010 10 24, 13:09)
O kaip jis atrodo ir kokia jo paskirtis?

Regeneruojantis, drėkinantis serumas, oda tampa stangresnė, lygesnė.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 10 02, 10:39)
Norėjau paklausti vieno man aktualaus dalyko: jei turiu vienos firmos serumą, ar galiu jį naudoti kartu su kitos firmos kremais ir kt. priemonėmis? Pvz. noriu pakeisti naktinį kremą, tos pat firmos kaip ir serumas, jau baigiasi, noriu kažko naujo nakčiai, bet iš kitos kompanijos.

galima naudot serumus su kitom kosmetikom, neturetu nieko blogo atsitikt, tik kartais kosmetines linijos buna sukurtos taip, kad vienas linijos produktas pastiprintu kita. tada buna maksimalus efektas.
Atsakyti
QUOTE(serija74 @ 2010 10 24, 16:39)
Regeneruojantis, drėkinantis serumas, oda tampa stangresnė, lygesnė.
user posted image

kokia kaina ,iš kur perkate
Atsakyti
QUOTE(bresk5 @ 2010 10 24, 16:46)
kokia kaina ,iš kur perkate

Lietuvoj mačiau apie 85 Lt, bet aš nepirkau, man sesuo iš Vokietijos parvežė, tai ten apie 48 Lt kainuoja 4u.gif
Atsakyti
o jis vyresnei odai skirtas? man 25 metai
Atsakyti
Kiek mačiau, Olay tinklapyje yra parašyta kokiam amžiui kas tinka.... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krisanta: 24 spalio 2010 - 18:01
QUOTE(susidomejus @ 2010 10 24, 10:10)
galima naudot serumus su kitom kosmetikom, neturetu nieko blogo atsitikt, tik kartais kosmetines linijos buna sukurtos taip, kad vienas linijos produktas pastiprintu kita. tada buna maksimalus efektas.

Mano nuomone tas "kartais" tai labai jau kartais smile.gif Nes dažniausiai tos pačios linijos produktai labai panašius ingredientus turi, tik tekstūra jų skiriasi. Kaip pvz., tie patys serumai- paprastai tai yra elementarūs drėkikliai, tik vietoj sunkių emolientų pagrindo dažniausiai naudojami silikonai, o likę ingredientai praktiškai tokie pat, kaip ir kremų.
Dauguma kosmetikos kompanijų tik nori įtikinti klientą, kad jam reikia atskirų produktų iš tos pačios linijos ir tiek. Aišku, tai ne taisyklė, bet dažniausiai taip yra.

QUOTE(myglle @ 2010 10 24, 11:51)
o jis vyresnei odai skirtas? man 25 metai

Tinka bet kokiam amžiui, man tiek pat metų, irgi jį naudoju. Ypač tinka riebesnei odai, nes per daug nedrėkina ir neriebalina.
Atsakyti