As naudoju Weleda seruma su granatais.

QUOTE(Vitulka @ 2012 02 06, 10:14)
turiu. Gavau dovanų, bet man labai kemša poras, dabar tepu kaklą, dekoltė ir paberia, todėl esu tikra, kad nuo L'oreal youth serumo man kemšas poras ir sugadina veido odą
aiškus reikalas, tada man jo nereik, gal geriau Bioderma drėkinantį bandyt tada, Eurovaistinėj mačiau apie 68 lt dabar
Clinique turnaround concentrate

Susigundžiau, kiek pas mus kainuoja?

Susigundžiau, kiek pas mus kainuoja?
QUOTE(Tainka @ 2012 02 10, 23:07)
Clinique turnaround concentrate
Idomu kuri turite, nes yra dabar atnaujintas.. labai domins atsiliepimai, nes as ji irgi naudoju

Jei pasitepus serumo parausta tas odos plotas kur buvo tepta, turbut netinka veido odai ? Nes man taip atsitiko su Bioreline Smoothing Serum 98 % Organic

QUOTE(ViShy @ 2012 02 22, 19:26)
Jei pasitepus serumo parausta tas odos plotas kur buvo tepta, turbut netinka veido odai ? Nes man taip atsitiko su Bioreline Smoothing Serum 98 % Organic 

Taip iseina, kad dirgina oda. As tai nebenaudoju, jei man taip buna.
Nebent serumas koks nors su retinoliais ar rugstimis, tada kazkoks nedidelis sudirgimas gal ir normalu

QUOTE(Mintee @ 2012 02 22, 20:44)
Taip iseina, kad dirgina oda. As tai nebenaudoju, jei man taip buna.
Nebent serumas koks nors su retinoliais ar rugstimis, tada kazkoks nedidelis sudirgimas gal ir normalu

Sudetyje yra siek tiek rugsciu

Kuris laikas, kai pabaigiau japonišką "Juju" hialurono serumą. Patiko
. Lygino, drėkino odą (naudojau su kremu). Sudėtis : hialurono rūgštis, vanduo. Vidutinio skystumo. Neutralaus kvapo. Kadangi sausėjo mano mišri oda, tai priemonę naudojau dukart per dieną ir negailėjau - visai greit sunaudojau. Nusiskundimų neturiu.

Dabar naudoju ir negailėdama tepu
"Bioderma Hydrabio" serumą. Turėjau mėginukų ir iš tos linijos pasirodė geriausiai drėkinanti priemonė. Atgaivina, tikrai neprastai drėkina veido odą. Nedirgino maniškės, nekimšo porų (nors mano kelioms pažįstamoms, turinčioms labai jautrią odą, serumas netiko...). Šiaip gera sudėtis. Neintensyvaus kvapo. Vidutinio tirštumo. Tepu su kremu ir ryte oda pailsėjusi, padrėkinta. Negaliu jokio blogo žodžio pasakyti ir rekomenduoju išmėginti, bet pasaulyje dar daugyyybė serumų laukia manęs

QUOTE(amber123 @ 2012 02 11, 12:59)
Idomu kuri turite, nes yra dabar atnaujintas.. labai domins atsiliepimai, nes as ji irgi naudoju 

O kokie jūsų atsiliepimai? Jūsiškis tas senesnis? Kažkaip oda pastaruoju metu papilkėjus, dėmelių visokių atsiradę, galvoju, ar kažka gelbėtų šitas..
Papildyta:
Jau radau atsiliepimą pora puslapių atgal

QUOTE(jearmaine @ 2012 02 27, 01:14)
Kažkaip oda pastaruoju metu papilkėjus, dėmelių visokių atsiradę, galvoju, ar kažka gelbėtų šitas..
Papilkėjusią odą man šiandien labai atgaivino valanti kaukė (Dr. Alkaičio), po to - gera tinkanti drėkinanti priemonė.
QUOTE(Victorious @ 2012 02 27, 00:23)
Papilkėjusią odą man šiandien labai atgaivino valanti kaukė (Dr. Alkaičio), po to - gera tinkanti drėkinanti priemonė.
Drėkinimo tai kaip ir netrūksta mano odai, stengiuos kaip išmanydama