Įkraunama...
Įkraunama...

Serumai veido odai

Man patiko kažkada bandytas rytinis serumas "Elizabeth Arden Good Morning Skin Serum". Apie jį rašoma: "Dieninis serumas su vitaminais gaivina odą, naikina nuovargio žymes, švelnina raukšles. Puikus makiažo pagrindas. Tinka visoms moterims, nesvarbu, kokio amžiaus ir kokio tipo oda. Naudojamas rytą prieš dieninį kremą."

Labai skalsus, o užtepus oda lyg aksominio švelnumo, kaip lengva pudra pasidengusi, toks įspūdis.

user posted image
Atsakyti
Ties serumai is Kristanu ir Sarmu neverti tokiu pinigu, nes paziurejus i sudeti siaubas jama, o ir poveikis nulinis doh.gif Geriau jau tada paseteti internete ir parsisiusti ekologiskus be jokiu kvapu ir konservantu serumus, kurie tikrai stebuklus daro, o uz koki Chanel moket 200-300 lt tai nesamoniu nesamone doh.gif
Atsakyti
Tai gal galite parašyti/parekomenduoti tuos gerietiškus, ekologiškus ir be konservantų gėrius? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 05 09, 09:18)
Man patiko kažkada bandytas rytinis serumas "Elizabeth Arden Good Morning Skin Serum". Apie jį rašoma: "Dieninis serumas su vitaminais gaivina odą, naikina nuovargio žymes, švelnina raukšles. Puikus makiažo pagrindas. Tinka visoms moterims, nesvarbu, kokio amžiaus ir kokio tipo oda. Naudojamas rytą prieš dieninį kremą."

Labai skalsus, o užtepus oda lyg aksominio švelnumo, kaip lengva pudra pasidengusi, toks įspūdis.

user posted image

Kur jo būtų galima įsigyti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2011 05 09, 09:06)
Ties serumai is Kristanu ir Sarmu neverti tokiu pinigu, nes paziurejus i sudeti siaubas jama, o ir poveikis nulinis  doh.gif  Geriau jau tada paseteti internete ir parsisiusti ekologiskus be jokiu kvapu ir konservantu serumus, kurie tikrai stebuklus daro, o uz koki Chanel moket 200-300 lt tai nesamoniu nesamone  doh.gif

Tikrai, jeigu jau taip kritiskai tai parekomenduokit ka nors mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2011 05 10, 12:56)
Tikrai, jeigu jau taip kritiskai tai parekomenduokit ka nors mirksiukas.gif

Pvz as dabar naudoju Stem Cell Serum ( obuolio kamienines lasteles )
http://cgi.ebay.co.u...=item2eb5112634
esu naudojusi si

NIB Elemental Herbology Cell Food Serum
http://cgi.ebay.co.u...=item3a65d9f1d3
taip pat sita PEONY SKINCARE PRO COLLAGEN CELL RENEWAL SERUM
http://cgi.ebay.co.u...=item3f091a35cf
labai patiko sitas ELEMIS LIQUID RADIANCE CELL RENEWAL SYSTEM MEGA http://cgi.ebay.co.u...=item5643b8b60e
ka tik baigiau, labai stipraus poveikio AMATOKIN INTENSIVE SKIN REJUVENATING SERUM
http://cgi.ebay.co.u...=item4158ecf72d

Is visu labiausiai patiko su sveicarisko obuolio kamieninem lastelem, bet cia siaip visi skirti brandziai odai 4u.gif , nes labai " patempia " oda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2011 05 11, 05:11)
ka tik baigiau, labai stipraus poveikio
http://cgi.ebay.co.u...=item4158ecf72d

Is visu labiausiai patiko su sveicarisko obuolio kamieninem lastelem, bet cia siaip visi skirti brandziai odai  4u.gif , nes labai " patempia " oda  4u.gif

Jei iškart odą patempia tai nelabai su tikru efektyvumu ir nauda odai susiję... Laikinas kosmetinis efektas ir tiek. Aišku, gerai, kai staigiai "pasitempti" reikia, bet tai neatneš ilgalaikės naudos, pagal kurią bent aš priemonių efektyvumą matuoju.

Dėl to Amatokin serumo... Sudėtis:

Water, Butylene Glycol, Sodium Polystyrene Sulfonate, Yeast Extract, Hydrolyzed Soy Protein, Glycereth-26, Glycerin, Peg-12 Dimethicone, Polypeptide-1, Albumen, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract, Pyrus Communis (Pear) Fruit Extract, Ferula Assa Foetida Root Extract, Bambusa Vulgaris Extract, Pisum Sativum (Pea) Extract, Glucosamine Hcl, Tocopherol, Phosphate Buffered Saline, Peg-8, Benzyl Alcohol, Xanthan Gum, Potassium Sorbate, Disodium Edta, Edta, Polysorbate 20, Blue 1, Yellow 6, Red 40, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Isobutylparaben, Propylparaben

Pastebėkit, kur plėvelę formuojantis Sodium Polystyrene Sulfonate sudėtyje yra. Iš jo tas "stiprumas" ir ateina, ne iš kažkokių odą maitinančių naudingų ingredientų. Užtepus ant odos jis džiūdamas keičia struktūrą, tad patempia odą. Taip pat serumas turi Albumen, kitaip tariant- kiaušinio baltymo. Jis irgi "patempia" odą džiūdamas. Mano subjektyvus pastebėjimas- nėra šitas serumas kažkuo geresnis už tuos visus Chanelius schmoll.gif Nemanau, kad už plėvelę formuojantį ingredientą ir kiaušinių baltymus apsimoka tokią sumą mokėti. Juolab, kad nei tai natūralus, nei be konservantų produktas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 13 gegužės 2011 - 00:27
QUOTE(himalaia @ 2011 05 13, 00:12)
Mano subjektyvus pastebėjimas- nėra šitas serumas kažkuo geresnis už tuos visus Chanelius  schmoll.gif  Nemanau, kad už plėvelę formuojantį ingredientą ir kiaušinių baltymus apsimoka tokią sumą mokėti. Juolab, kad nei tai natūralus, nei be konservantų produktas.

Na sitas ir nera mano favoritas 4u.gif , maniskis mylimukas - obuolio kamienines lasteles wub.gif , o tas Amatokin tai turejau omeny kad ne ta pacia minute labai jau patempia veida, bet tieisog ji naudojant palaipsniui atsirado stiprus patempimo aukstyn vaizdas, labai gerai formuoja veido ovala, kai oda padribusi, jo nenaudojant oda kol kas dar nenudribo smile.gif
Atsakyti
[quote=amber123,2011 02 25, 19:15]
Mane dabar domina is EL sitie du, vienas dienai, kitas nakcia.. smile.gif gal kuri naudojat?
Estee Lauder Idealist
user posted image

aš keleta dienų naudoju EL idealist,kolkas man nelabai,poras ,kad sutrauktų nepastebėjau,bet sutraukė tokias raukšles ant nosies,aplink nosį,tokiom vietom. doh.gif nežinau gaila pinigų pabandysiu tik tas vietas patept kur labai matos tos poros g.gif
Atsakyti
QUOTE(DRAŽENA @ 2011 05 13, 14:52)
aš keleta dienų naudoju EL idealist,kolkas man nelabai,poras ,kad sutrauktų nepastebėjau,bet sutraukė tokias raukšles ant nosies,aplink nosį,tokiom vietom. doh.gif nežinau gaila pinigų pabandysiu tik tas vietas patept kur labai matos tos poros g.gif

zinokit as po keliu dienu ir nlb pastebejau.. bet seip sutraukia kazkiek tikrai 4u.gif neturiu su kuo palygint, bet palei nosi poros pastebimai mazesnes 4u.gif bnet pilnos kainos Lietuvoje as uz ji nemokeciau schmoll.gif jei yra galimybe atsisiust tai dar dar... o tia jus su juo visa veida tepat? as tai tik palei nosi, nosi, smilkiniu ir smakra-kur poru yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 13 gegužės 2011 - 14:13
QUOTE(amber123 @ 2011 05 13, 14:10)
zinokit as po keliu dienu ir nlb pastebejau.. bet seip sutraukia kazkiek tikrai 4u.gif neturiu su kuo palygint, bet palei nosi poros pastebimai mazesnes  4u.gif bnet pilnos kainos Lietuvoje as uz ji nemokeciau schmoll.gif jei yra galimybe atsisiust tai dar dar... o tia jus su juo visa veida tepat? as tai tik palei nosi, nosi, smilkiniu ir smakra-kur poru yra.

bandžiau visą veidą patepliot,daugiau užtepdavau kur didesnės poros smile.gif dabar tepsiu tik kur labai didelės biggrin.gif gal labai mažai tereikia patept,vistiek čia juk koncentratas g.gif
Atsakyti
QUOTE(DRAŽENA @ 2011 05 13, 17:36)
bandžiau visą veidą patepliot,daugiau užtepdavau kur didesnės poros smile.gif dabar tepsiu tik kur labai didelės biggrin.gif gal labai mažai tereikia patept,vistiek čia juk koncentratas g.gif

As tai ka as zn.. per viduriuka kiek toki imu biggrin.gif uzdedu daugiausia ant poru palei nosi ir i sonus ant skruostu skirstau.. 4u.gif ten pvz ant kaktos net nededu.. gaila biggrin.gif
Atsakyti