Labas vakaras
Grįžtu su klausimu
CLARINS HYDRAQUENCH INTENSIVE SERUM BI-PHASE randu po 3ml, 15ml, 30ml. Kiek laiko yra naudojamas serumas? Ir kiek man turėtų pakakti?
Labas vakaras
Labas vakaras
QUOTE(Daisy33 @ 2012 04 18, 23:13)
Grįžtu su klausimu
CLARINS HYDRAQUENCH INTENSIVE SERUM BI-PHASE randu po 3ml, 15ml, 30ml. Kiek laiko yra naudojamas serumas? Ir kiek man turėtų pakakti?
Labas vakaras
Labas vakaras
O kiek laiko yra naudojamas kremas veidui?
Galiu klysti, bet teoriškai serumas rekomenduojama lepinti odą 2-3k. per metus. Na įsivaizduoju, kad 15ml serumo turėtų pakakti mėnesiui, ar ne???
Ir dar : naudojamas tik išsausėjusioms/probleminėms vietoms prieš kremuką?
Labas rytas
Labas rytas
QUOTE(Daisy33 @ 2012 04 19, 09:11)
Galiu klysti, bet teoriškai serumas rekomenduojama lepinti odą 2-3k. per metus. Na įsivaizduoju, kad 15ml serumo turėtų pakakti mėnesiui, ar ne???
Labas rytas
Labas rytas
Neziurekit jokiu teoriju, o ziurekit i savo odos poreikius
QUOTE(Sunreja @ 2012 04 19, 07:51)
Labas vakaras. Gal jau yra išbandžiusių L'oreal naująjį "stebuklą" - Youth Code Luminize? Labai domina atsiliepimai
QUOTE(jbs @ 2012 04 19, 06:44)
Labas vakaras. Gal jau yra išbandžiusių L'oreal naująjį "stebuklą" - Youth Code Luminize? Labai domina atsiliepimai 
Buvau neseniai parsisiuntus nemokamu meginuku is interneto (facebook'e buvo), tai patiko.. Veidas tikrai toks svytintis, gaivus. Tik nepirkciau, nes visgi pereinu prie naturaliu priemoniu.
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2012 04 19, 19:04)
Buvau neseniai parsisiuntus nemokamu meginuku is interneto (facebook'e buvo), tai patiko.. Veidas tikrai toks svytintis, gaivus. Tik nepirkciau, nes visgi pereinu prie naturaliu priemoniu. 
Ačiū už atsiliepimą
QUOTE(ZBITKA @ 2012 04 19, 14:22)
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2012 04 19, 20:04)
Kuo keičiate serumus?
serumas kaip kremas. Kai mano poros linkusios kimštis, tai man serumai tikras išsigelbėjimas. Ir ant viršaus kremą kokį tepu labai kartais.
Aišku, bet kainos skirtumas tai akivaizdus
Gal serumai skalsiau naudojasi?
Vitulka, kokį naudojate?
Vitulka, kokį naudojate?
QUOTE(Daisy33 @ 2012 04 20, 09:20)
Serumai koncentruotesni, todel ir kainuoja brangiau.