Įkraunama...
Įkraunama...

Serumai veido odai

Grįžtu su klausimu blush2.gif CLARINS HYDRAQUENCH INTENSIVE SERUM BI-PHASE randu po 3ml, 15ml, 30ml. Kiek laiko yra naudojamas serumas? Ir kiek man turėtų pakakti?

Labas vakaras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisy33 @ 2012 04 18, 23:13)
Grįžtu su klausimu  blush2.gif  CLARINS HYDRAQUENCH INTENSIVE SERUM BI-PHASE randu po 3ml, 15ml, 30ml. Kiek laiko yra naudojamas serumas? Ir kiek man turėtų pakakti?

Labas vakaras 4u.gif

biggrin.gif
O kiek laiko yra naudojamas kremas veidui? biggrin.gif
Atsakyti
Galiu klysti, bet teoriškai serumas rekomenduojama lepinti odą 2-3k. per metus. Na įsivaizduoju, kad 15ml serumo turėtų pakakti mėnesiui, ar ne??? g.gif

Ir dar : naudojamas tik išsausėjusioms/probleminėms vietoms prieš kremuką?

Labas rytas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisy33 @ 2012 04 19, 09:11)
Galiu klysti, bet teoriškai serumas rekomenduojama lepinti odą 2-3k. per metus. Na įsivaizduoju, kad 15ml serumo turėtų pakakti mėnesiui, ar ne??? g.gif 

Ir dar : naudojamas tik išsausėjusioms/probleminėms vietoms prieš kremuką?

Labas rytas mirksiukas.gif

Neziurekit jokiu teoriju, o ziurekit i savo odos poreikius doh.gif As naudoju ir seruma, ir krema istisus metus, tepu visa veida, kakla, kartais dekolte, visni serumai naudojami pries krema, kiti po, viskas priklauso nuo to, koki issirinksit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2012 04 19, 07:51)
biggrin.gif
O kiek laiko yra naudojamas kremas veidui?  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif gali ir visada naudoti seruma. g.gif g.gif as kai kada naudoju paprasciausiai vietoj kremo
Atsakyti
Labas vakaras. Gal jau yra išbandžiusių L'oreal naująjį "stebuklą" - Youth Code Luminize? Labai domina atsiliepimai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2012 04 19, 06:44)
Labas vakaras. Gal jau yra išbandžiusių L'oreal naująjį "stebuklą" - Youth Code Luminize? Labai domina atsiliepimai  ax.gif

Buvau neseniai parsisiuntus nemokamu meginuku is interneto (facebook'e buvo), tai patiko.. Veidas tikrai toks svytintis, gaivus. Tik nepirkciau, nes visgi pereinu prie naturaliu priemoniu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2012 04 19, 19:04)
Buvau neseniai parsisiuntus nemokamu meginuku is interneto (facebook'e buvo), tai patiko.. Veidas tikrai toks svytintis, gaivus. Tik nepirkciau, nes visgi pereinu prie naturaliu priemoniu.  blush2.gif

Ačiū už atsiliepimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 04 19, 14:22)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif gali ir visada naudoti seruma. g.gif  g.gif  as kai kada naudoju paprasciausiai vietoj kremo

g.gif nesu gyvenime naudojus serumo, tad labai įdomu išklausyti patirtis. Buvau įsitikinus, kad sakykim, pagerėjus odos būklei, užtenka kremuko.

QUOTE(Zuzi_šoka @ 2012 04 19, 20:04)
Buvau neseniai parsisiuntus nemokamu meginuku is interneto (facebook'e buvo), tai patiko.. Veidas tikrai toks svytintis, gaivus. Tik nepirkciau, nes visgi pereinu prie naturaliu priemoniu.  blush2.gif

Kuo keičiate serumus? rolleyes.gif
Atsakyti
serumas kaip kremas. Kai mano poros linkusios kimštis, tai man serumai tikras išsigelbėjimas. Ir ant viršaus kremą kokį tepu labai kartais.
Atsakyti
Aišku, bet kainos skirtumas tai akivaizdus doh.gif Gal serumai skalsiau naudojasi? g.gif

Vitulka, kokį naudojate? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisy33 @ 2012 04 20, 09:20)
Aišku, bet kainos skirtumas tai akivaizdus  doh.gif  Gal serumai skalsiau naudojasi?  g.gif 

Serumai koncentruotesni, todel ir kainuoja brangiau.
Atsakyti