Įkraunama...
Įkraunama...

Serumai veido odai

Gal ir neteisingas smile.gif Manyčiau teisingiausiai rodo rezultatas, ar jis tenkina. Jei tenkina, vadinasi viskas teisinga.

Dėl amžiaus, kur norodyta. Reikia žiūrėti į veidą, o ne į pasą wink.gif Profilaktika turi būti laiku, o ne po laiko. Bėgti į nuvažiuojantį traukinį - ne pats geriausias sprendimas.
Atsakyti
Dabar naudoju Clinique Turnaround serumą, šiaip labai fainas, labai gerai makiažas ant jo skirstosi, bet man jis šiek tiek sausina odą, ypač kur ji savaime pasausėjus, bet vasarą manau bus liux smile.gif Užtai vyras su malonumu naudoja, vis prašo, kad patepčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(angelinka @ 2012 04 20, 18:46)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

pritariu,labai skiriasi prisiziurincios vyresnes moters oda,nuo tos kuri visa gyvenima ruko ir kremo nemate..Aisku,yra issimciu,kai kurios dziaugiasi grazia oda tiesiog genu deka..

as seruma kartais panaudodavau..dabar menuo,kai naudoju kasdien..oda atrodo graziai...Manau,ir toliau naudosiu,nes ypac rytais ,po nemigos nakties geras serumas suteikia veidui svytejimo...

koki dabar naudoji? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisy33 @ 2012 04 17, 14:19)
Merginos, kokį kremuką naudoti/kokį jūs naudojate su šiuo serumu CLARINS HYDRAQUENCH INTENSIVE SERUM BI-PHASE??

Beje labai gera, naudinga tema. Ačiū, kad pasidalinate patirtimi  wub.gif

Yra Hydraquench kremas, jie geriausiai dera.
Atsakyti
Merginos, gal zinot kiek pas mus mazdaug Clinique Turnaround Concentrate Radiance serumas kainuoja?
Atsakyti
mano pirmasis serumas i kuri visai nedeta jokiu vilciu, pirkau nes smalsumas ir gera kaina paeme virsu. Tepdavau saziningai ryta ir vakara. Galiu sazingai pasakyti , kad sis palepinimas mano odai labai patiko ir tiko. Rezultatas man pasireiske uz geru keliu menesiu naudojimo. Teisybe pasakius, kad tai mano pirmoji priemone kuri dave siokiu tokiu akivaizdziu odos pasikeitimu. smile.gif Tikrai bus kartojamas ax.gif
user posted image
Atsakyti
O kas butent- tiko, patiko, kokie pokyciai rolleyes.gif ?
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2012 04 20, 14:00)
Ir kaip tyčia užkliuvo tas L'oreal naujasis. Taip ir knieti išbandyti. Užsisakiau ir aš mėginuką. Nekantriai laukiu  blush2.gif

Išbandžiau "L'oreal" . Su švytėjimą suteikiančiomis dalelėmis (labai smulkios ir jų nesimato), todėl oda iškart atrodo skaistesnė ir lygesnė. Ypatingo drėkinimo nepastebėjau, bet oda "jautėsi" maloniai. Serumas kvapnus. Lengvai dengiamas ir paskirstomas. Papildomai naudojau ir kremą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 13 gegužės 2012 - 08:51
Nusipirkau naujieną MAC Prep + Prime Moisture Infusion su švytinčiomis dalelėmis. Manau vasarai bus neblogas produktas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2012 05 12, 04:16)
O kas butent- tiko, patiko, kokie pokyciai  rolleyes.gif ?

4u.gif
1.Mano oda misri, 35m, galiu pasakyt, kad sebumo issiskyrima sureguliavo, oda labiau normali nei mirsi paliko. 2. puiki konsistnecija, akimirksniu susigeria, puikus makiazo pagrindas, ypac vasara kai nebesinori jokiu kremu.3 rauksleliu gylis man pastebimai sumazejo. 4. oda skaistesne, 'pagirdyta', putli. Sakyciau, kad tai mano metu atradimas ir priemone kuri verta liaupsiu, o bandyta aibes, nuo pigiausiu iki brangiausiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...Dune...: 26 gegužės 2012 - 11:43
Boots Serum 7 lift serumas user posted image

tai buvo mano pirmasis serumas,kuri saziningai kasdien naudojau.Labai patiko,oda tikrai grazesne,skaistesne..Kartais naudodavau tik ji,be kremo,net uztekdavo keliu lasiuku ir oda atsigaudavo pastebimai...Siandien pirksiu antra pakuote mirksiukas.gif
Atsakyti
as irgi labai patenkinta,kad naudoju seruma. thumbup.gif Pirkau is DANIELLE LAROCHE ir is ORGANIX COSMETIX,tai pvz is Danielle man labai labai tiko ,nes serumas su vit C,taigi po ziemos atgaivinau veida.Oda pasidare elastiska ir svytinti,ir del rauksliu ,irgi galiu pasakyti,kad pastebemai sumazejo ju gilis. Po to nusprendziau ismeginti i Organix,nes ten yra vit E,makadamijos ir jojoba aliejai nu ir daugiau komponentu kitu,tai man irgi tiko ir patiko. oda visa diena elastiska,neissauseja.. bigsmile.gif clap_1.gif
Atsakyti