Įkraunama...
Įkraunama...

Serumai veido odai

QUOTE(sbo @ 2012 06 25, 11:00)
Merginos, sakykit, o serumus jei naudojate, tai nuolatos, ar su pertraukom?

nuolatos, kai tik pradėjau naudot. Bet šiuo metu nekasdien, bet ne dėl to, kad darau pertraukas, bet dėl to, kad matau, jog odai nieko nereik ax.gif
Atsakyti
Dar priklauso nuo paskirties. Jei oda stokoja drėgmės žiemą ar kaitrią vasarą, tada drėkini kasdien. Jei nebereikia, tai kam? Arba su paakių zona. Jei pavargusi, gaivini, stangrini intensyviau. Tarpai reikalingi efektyvumo išsaugojimui, nes jei nuolat, tai oda pripranta prie krūvio ir reikia dar daugiau.
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 06 24, 17:59)
Poru nekemsa ? Idek jo nuoroda. 4u.gif

nekemsa bent jau man. stai sitas

My Webpage mirksiukas.gif

As naudoju daznai serumus, nes jie paprastai lengvesni negu kremai ir labiau tinka mano riebiai odai. Kremu nuo spuogu ar riebiai odai nenoriu naudoti, nes ne visada turiu spuogu ir nenoriu, kad sausintu oda. Geriau lengvesnis drekinantis serumas, kremas.. Labai patiko tokie serumai kaip Gaudalie serumas nuo pirmuju rauksliu, Weledos stangrinantis serumas. thumbup.gif As tik juos kaitalioju..Nemanau, kad blogai, jog naudoji visa laika, juk ne kremas su antibiotikais... Parasciausiai pakeiti i kita su siek tiek kitokiu efektu ir tiek, juk yra tiek ivairiu- stangrinanciu, nuo rauksliu, pavargusiai odai, balinanciu (brightning) ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 25 birželio 2012 - 23:48
As neseniai pradejau naudoti Phyris seruma su haliuronu. Nerealus. Iki siol esu isbandzius tiek ivairiausiu drekinamuju kremu, kad sis serumas man kaip koks stebuklas, mano oda buvo labai issausinta, nes vis negalejau atrasti tu SAVO priemoniu....kremo, prausiklio doh.gif Pirma mano priemone per daugeli metu kuri tikrai MAN drekina oda doh.gif tiesa, naudoju tik apie 2 savaites. ziuresim kaip bus toliau. Mano oda i riebuma, bet dehidratuota, poros, inkstyrai. tai lyg ir nekemsa poru.
Atsakyti
QUOTE(asmodeja @ 2012 06 25, 11:09)
Kai klausiau kosmetologes, tai mano amziuje (man 30metu) sake reiketu sunaudoti pora buteliuku per metus, ta prasme viena sunaudoji, padarai pertrauka, sunaudoji antra, velesniame amziuje jau reiketu naudoti kasdien.

o tai jei serumas ne anti-aging, o drekiantis ? Mano oda jauna, taciau dehidratuota, reikia intensyvaus drekinimo, o serumai geriausiai tinkanti tekstura del dengvumo , as naudoju vietoj kremo g.gif
Atsakyti
Pagaliau atradau nepakartojama dalyka savo misriai veido odai drekinti, tai is Belkosmex serumas su augaline placenta arba kitas su juodaisiais ikrais irgi nuostabus, o taip pat juose yra hiularono rugsties, kuri intensyviai drekina oda, jie abu kainuoja iki 16 lt Eurokose, o siuo metu jiems akcija, kainuoja 13 Lt. ax.gif Beto, man labai patogu ji naudoti, nes buteliukas su pipete. Nereikia jokiu ampuliu lauzyti biggrin.gif
Mano oda misri, o vietomis issausejusi, beto labai beria nuo netinkamos kosmetikos, nes labai greitai uzkemsikemsa poros nuo visokiu kremu. Issistudijavusi visa sudeti siu serumu, supratau, kad nera ne vieno ingrediento kemsancio poras. Todel nusipirkau pabandyti ir esu begalo patenkinta, man jis labai tinka ir patinka. Naudoju jau 3-cias menuo. As juo tepu kiekviena vakara visa veida. Is ryto oda buna silkine smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guapitax: 11 vasario 2013 - 13:46
Kokie geri serumai poroms sutraukti?
Bioderma man nieko neveikia,o este lauder minimaizeris kemsa.c
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rentabili: 18 vasario 2013 - 20:18
Gal kas nors girdėjo apie šį serumą?
user posted image

Nor manau čia daugiau gal į kokį balių tik laikinai, kad gražiai atrodyt, bet įdomu ar kas naudojo...
Atsakyti
QUOTE(guapitax @ 2013 02 11, 14:43)
Pagaliau atradau nepakartojama dalyka savo misriai veido odai drekinti, tai is Belkosmex serumas su augaline placenta arba kitas su juodaisiais ikrais irgi nuostabus, o taip pat juose yra hiularono rugsties, kuri intensyviai drekina oda, jie abu kainuoja iki 16 lt Eurokose, o siuo metu jiems akcija, kainuoja 13 Lt.  ax.gif Beto, man labai patogu ji naudoti, nes buteliukas su pipete. Nereikia jokiu ampuliu lauzyti  biggrin.gif
Mano oda misri, o vietomis issausejusi, beto labai beria nuo netinkamos kosmetikos, nes labai greitai uzkemsikemsa poros nuo visokiu kremu. Issistudijavusi visa sudeti siu serumu, supratau, kad nera ne vieno ingrediento kemsancio poras. Todel nusipirkau pabandyti ir esu begalo patenkinta, man jis labai tinka ir patinka. Naudoju jau 3-cias menuo. As juo tepu kiekviena vakara visa veida. Is ryto oda buna silkine smile.gif

O nuo keliu metu jis skirtas? Man konsultante vos ne is ranku ateme, sako cia labai stiprus, jums netiks. Man 28eri. Ten neradau uzraso nuo kada ji rekomenduoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(guapitax @ 2013 02 11, 13:43)
Pagaliau atradau nepakartojama dalyka savo misriai veido odai drekinti, tai is Belkosmex serumas su augaline placenta arba kitas su juodaisiais ikrais irgi nuostabus, o taip pat juose yra hiularono rugsties, kuri intensyviai drekina oda, jie abu kainuoja iki 16 lt Eurokose, o siuo metu jiems akcija, kainuoja 13 Lt.  ax.gif Beto, man labai patogu ji naudoti, nes buteliukas su pipete. Nereikia jokiu ampuliu lauzyti  biggrin.gif

Abejociau kiek uz 16lt ten gali buti placentos ir ikru g.gif g.gif g.gif g.gif Gal pasitaupius nusipirkit geresni seruma, man asmeniskai visokia Bellkosmetika pasitikejimo nekelia
Atsakyti
user posted image

Pora savaiciu naudoju si seruma , kazkokio labai matomo poveikio dar nepastebejau. Mano oda ziema labai sausa, tai vakare pasitepus serumu jau nebereikia jokio kremo, gerai padrekina. Na ziuresiu toliau, nes raso kad matomas rezultatas po 4 savaiciu naudojimo smile.gif
Atsakyti
isigijau as Yves Rocher seruma, kas naudojat papasakokit kaip jums poveikis ax.gif
nors man pirma karta jo uztepus toks jausmas kad visa veidas ir sugere, na nera taip kaip kremu buciau pasitepus, ar jo reiktu daugiau tept? g.gif

user posted image
Atsakyti